PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: Деветият слой на ДНК

  1. Крион: Деветият слой на ДНК
  2. Единственият начин да учите междупространствено
  3. Силата на ДНК
  4. ДНК действа в много измерения
  5. Деветия Слой
  6. Как работи това

Жив ченълинг от Москва в петък на 14 май 2010 година

Здравей, скъпи, аз съм Крион от Магнитната Служба. Някои казват, че това се случва твърде бързо, че Човешкото Същество не може така бързо да излезе зад завесата, както и вие видяхте. Те казват, че това трябва да отнеме повече време, както беше в по-старите енергии. А сега вие виждате пред себе си Човека, който никога не закрива напълно вратата към своя Висш Аз.

Такова е нашето съглашение с него, затова не му се налага да сяда и да се приготвя, да променя своята поза или да призовава ангели. Аз съм винаги с него и винаги готов. Някои от вас са видели това даже в тези лекции, които той дава, защото някои от тях давам аз /Крион се усмихва/. Това е съединението, за което ние говорим. То е не само за ченълерите. Това е съединение, в което междупространствения Аз се слива с физическия Аз и в това се ражда връзката. Това е същия този процес, на който ние учим, който се проявява при човека като усилена интуиция. Това е този процес, който позволява редови, обични Човешки Същества да станат майстори. Не за да знаят какво ги очаква , а интуитивно да чувстват какво да правят по-нататък- извън пределите на триизмерността. Те интуитивно усещат за какво не трябва да се притесняват. Те интуитивно усещат любовта на Бога.

Днешното послание ще се отличава от другите. То ще бъде за биологията и то прекрасно ще се съчетава с това, което ние наричаме квантова ДНК.”Крион, защо ти винаги говориш за ДНК?-питат много хора- Ние искаме да чуем за духовното. Ние искаме да чуем за ангелското. А ти все продължаваш да говориш за химията?” Ако мислите така, значи през всичкото време вие не сте слушали внимателно. Около всеки от вас има поле, което е изцяло междупространствено. Това поле създава почти сто трилиона химични частици, наречени ДНК. Учените и до сега не знаят как те общуват една с друга, учените не могат да видят вътре - техните междупространствени свойства. Те все още не виждат квантовите атрибути на ДНК напълно.

ДНК „знае”, кои сте вие. Всичките сто трилиона молекули на двойната спирала ДНК са идентични с вашето тяло. Те формират около вас поле, примерно, около осем метра в ширина и за това поле съществува име на иврит: Меркаба. Ето какво е това. Виждате, че ДНК представлява свещен елемент за вас.

Кратък обзор

Преди да продължим с тази информация, която се каним да ви дадем днес, ми позволете да направя кратък обзор. Вие мислите, че ДНК- това е химия. Това е така, но само около 3% от нея е триизмерна химия. Останалото е междупространствена информация, скрита в привидно, случайно разпределени химични съединения. Учените виждат това по свой начин, защото те гледат двойната спирала, където във всяка молекула ДНК има три милиарда химични частици. Всеки активен контур на ДНК има три милиарда химични съставляващи. Но когато ученият гледа тези съединения, той вижда само 3% ДНК, които действително правят нещо. Тези три процента са линейната система, която създава всички гени в човешкото тяло.

Останалата част химични съединения, представляваща 90% от вашата пълна ДНК, остава непонятна, защото учените винаги търсят само линейното. Те искат да изучат само тези неща, които очакват в своята собствена реалност. Даже след като те разбраха, че 90% представлява тайна, те продължиха да се съсредоточават само на трите процента, защото смятат , че тези три процента изпълняват цялата работа. Човешко Същество, ако ти имаш линейно съзнание, то това и ще видиш- линейни системи и линейно поведение. Ето за какво искаме да ви разкажем днес.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Благодаря !..Бог е Любов ! Слава на Бога сега и во веки веков!Негова Воля да Бьде Винаги Во Веки Веков!Аум!Аумен!Амин!Ом!Благодаря с мн любов и.обич с мн любо от Мен!За всички Хора и Божества ..Обичам веи!Свтлина и мир с лбов н..нсвсякьде на всичко видимо и невидимо!Аум!
Ирина
Да се изпълним с благодарност и любов, но трябва и да говорим на нашите клетки вероятно.? Много интересно, но би било чудесно да имаме повече инструкции ...
Анонимен
Как да събудим квантовото поле на своето ДНК?,9-ят слой.Толкова е просто-да се изпълним с благодарност и любов и да кажем"Бог е любов"!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...