PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Деветият слой на ДНК

Крион: Деветият слой на ДНК

  1. Крион: Деветият слой на ДНК
  2. Единственият начин да учите междупространствено
  3. Силата на ДНК
  4. ДНК действа в много измерения
  5. Деветия Слой
  6. Как работи това

Деветия Слой

Деветия Слой на ДНК е слоят на изцелението, но той трябва да работи с Първия Слой на ДНК, който се явява слоят на триизмерната химична двойна спирала. Той е длъжен! Защото вие може да бъдете колкото искате междупространствени, но ако се каните да се изцелите, вие трябва да видите това в своята собствена реалност, не е ли така? Междупространствената част, втората част, трябва да работи с триизмерната част - с генния двигател. И ето при вас девятката работи с единицата. Ако ги сложите заедно ще получите десет. В нумерологията това е единица. Погледнете това. Начало и край /9 и 1/, завършване и обновление. Нумерологически имате начало и край. Те работят заедно като завършване на стара информация и начало на нова.

Сред вас има един знаменит лемуриец, който се скрива под маската на доктор и изследовател на ДНК. Той се пробуди по същото време, заедно с Пеги и моят партньор. Днес той седи пред мен. Аз зная, че той отново открива това, което знае. Той ще ви даде междупространствени физически изобретения, които говорят за междупространствените аспекти на ДНК.

Аз искам да разберете това. Възможни са няколко начини за комуникация с 90%-та ДНК/квантовата част/. Човешкото съзнание е най-силния атрибут и той ще стане най-ефективен, когато хората успеят да излязат от триизмерната конструкция. Много хора вече излязоха и го правят! Енергийната работа е вторият по сила атрибут и той ще стане все по-популярен на тази планета. Древните методи са прости и са били с вас много много години. Има още основна физика. Чуйте как работи това.

Как може физическо изобретение да повлияе на междупространствената разумна ДНК? Има само един начин: самото изобретение да види намерението на изобретателя си. И тук вие се сблъсквате с нещо толкова излизащо зад пределите на триизмерността, че очите ви се разширяват от учудване. Но такава е квантовата физика. Ако светлината може да променя своята форма, когато Човекът я гледа, то толкова ли е странно, ако изобретателното съзнание на Човешкия мозък може да влияе с цели и намерения? В този случай отговорът е- това е точно така! Защо Тесла умееше да мисли така блестящо в нелинейни образи? Защото неговият мозък беше настроен на нелинейно намерение. Вие знаете ли, че той е открил преустройващата се маса?/Така Крион нарича антигравитацията/. Вие можете да правите обектите по-леки и по-тежки, настройвайки тяхната маса. Той направил това по хитър начин, настройвайки магнетизма. Но той не можел да контролира това, тъй като тогава още нямало компютри. Но неговия мозък бил настроен на междупространствени честоти, давайки му възможност да мисли извън „кутията”.

Човешкото съзнание, което ви дава междупространствено изобретение е вплетено в самия атрибут на изобретението. Това е трудно да се обясни. Представете си, че това е нещо от рода на енергиен отпечатък на намерението на изобретателя на металния корпус на устройството. Не е важно как то се използва, то говори с ДНК и ДНК реагира на тази информация.

Междупространствените състояния не са линейни и затова вие трябва да отхвърлите логиката за всичко, което знаете, да се опитате да разберете как това действа. Вие трябва да отхвърлите всички математически изчисления, които сте научили във физиката, особено тези, които касаят енергията изобщо. Например, закона на обратните квадрати е напълно триизмерен. В междупространствените състояния винаги се дава енергия, която действително се умножава. Причината е в това, че междупространствената енергия действително е предавател на информация.

Да погледнем в клетъчната структура

В линейните химични състояния вие хвърляте маса химични вещества против друга маса химични вещества, за да получите реакцията, която ви е нужна. В междупространствено състояние вие давате едва различими команди. Искам за момент да ви заведа до клетъчната структура. Аз искам да ви покажа ръкостискане. Сега говори бавно, партньоре мой, защото ние никога не сме се задълбочавали толкова в този атрибут.

Представете си клетъчната структура - тя е прекрасна и има изящни модели. Клетъчната структура, подобно на ДНК, се състои от две части. Едната е линейна, а другата е междупространствена. Погледнете клетката под микроскоп и ще видите само линейни...химични части. Вие не виждате междупространствената незрима част. Но междупространствената част е толкова реална, колкото и триизмерната. Тя също е реална като всички химични съединения, които са вътре във вас. Ако имахте междупространствен микроскоп, можехте да я видите. Това не е езотерика - то е нещо невидимо за Човека. Това е реалност. Такава е тя, прекрасна клетъчна структура, съществуваща в много измерения.

А сега погледнете как клетките работят една с друга в тази свръхпроста схема, която ще дам на моя партньор. Погледнете как те се присъединяват една към друга. Те имат разум. В действителност има неща, които не съм ви показвал. В клетките има множество вдълбани и изпъкнали области, подобно на ямката под брадата. Едната клетка вижда другата и те се приближават една към друга, подобно на ключ в ключалка, те се присъединяват и се делят, използвайки системната информация, която имат, за да предадат информацията на творението. По този начин те създават химията на живота. Те се делят, регенерират. Те виждат модела на полярност една на друга.

Рейтинг:

Отзиви

Благодаря !..Бог е Любов ! Слава на Бога сега и во веки веков!Негова Воля да Бьде Винаги Во Веки Веков!Аум!Аумен!Амин!Ом!Благодаря с мн любов и.обич с мн любо от Мен!За всички Хора и Божества ..Обичам веи!Свтлина и мир с лбов н..нсвсякьде на всичко видимо и невидимо!Аум!
Ирина
Да се изпълним с благодарност и любов, но трябва и да говорим на нашите клетки вероятно.? Много интересно, но би било чудесно да имаме повече инструкции ...
Анонимен
Как да събудим квантовото поле на своето ДНК?,9-ят слой.Толкова е просто-да се изпълним с благодарност и любов и да кажем"Бог е любов"!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...