Назад до Крион: Деветият слой на ДНК

Крион: Деветият слой на ДНК

  1. Крион: Деветият слой на ДНК
  2. Единственият начин да учите междупространствено
  3. Силата на ДНК
  4. ДНК действа в много измерения
  5. Деветия Слой
  6. Как работи това

ДНК действа в много измерения

Позволете ми малко да обясня за Деветия Слой и малко за сценария от две части на изцелението вътре в Човешкото тяло, за невероятната самодиагностика, достъпна вътре в ДНК.

Първо, нека да погледнем от линейна гледка точка на зрение. Ето това си ти, Човешко Същество. Какво става, ако в твоето тяло точно сега има вирус? Твоето тяло говори ли ти за това? Какво става, ако ужасно опасен рак се е присъединил към твой орган? Твоето тяло говори ли ти за това? Не. Това не те ли безпокои? Не е ли странно, че трябва да отидеш при доктора и да разбереш за това, правейки тестове? Нима нещо в теб на клетъчно ниво не плаче, че нещо не достига? Действително недостига и това е 90% квантова информация в ДНК, която беше създадена не толкова за да знаете за нея, колкото да се грижи за това. Но тя не работи.

ДНК беше създадена така, че да работи в две направления, подобно на химичните съединения, разпределени в човешкия геном. По-малко от 5% от нея са линейни, а по-голямата част чака да бъде активирана. Пет процента –това е самия двигател, а деветдесет и пет процента - това е инструкцията за работа с двигателя.

Първата част от линейната система е линейна. Това е тази част, за която вие знаете и с което има работа медицината в този вид, в който ви е познат днес. Останалите деветдесет и пет процента могат да бъдат активирани само с помощта на междупространствените енергии- енергии, които вие познавахте в миналото, но забравихте.

А ето древна информация. Древните може да не са знаели за ДНК, но те знаели, че съществуват езотерични принципи, способни да извършат изцеление. Как вие мислите, какво е това меридиани в тялото и колко са те? Може ли да ги видите на рентгенова снимка? Не. Реални ли са те? Да. Те са дванадесет. Всеки от тях представлява прост междупространствен портал в човешкото тяло, водещ към „разума” на ДНК. В течение на хиляди години човечеството е знаело това. А днес как използвате това във вашата „съвременна медицина”? Отговорът се състои в това, че вие не го използвате, защото съвременната медицина смята, че това е стара невежа традиция.

Какво е това акупунктура и други системи, които работят с тези меридиани? Това е предаване на енергийна информация на междупространствените умни части на ДНК. Тя позволява на тялото да се излекува със своя собствен набор от инструкции, обръщайки се към своята химия вместо да натоварва тялото с химия отвън, все едно ,че то нищо не разбира и се нуждае от помощ.

Позволете ми да ви напомня за нещо, за което не мислите: хомеопатия. Вие може да кажете:”Но това също е химия”. Наистина ли? Вие смятате, че настойката, в която почти не можем да намерим химични вещества, приемайки я в тялото си ще предизвика в него реакция? Медицинските изследвания наричат хомеопатията „система с невъзможни реакции”, защото едно вещество, разредено в съотношение на няколко милионни части, не може да оказва ефект на системата на Човека. Всичко това е , защото хомеопатията е само „информационен сигнал” за междупространствената ДНК. В своята проста форма той дава на тялото информация, помагаща му да разбере какво трябва да прави. Това е сигнал-намерение, който изхожда от това, че ДНК е умна , че тя се нуждае само от информация, а не от химия, за да изцели себе си.

Вътре в Деветия Слой на вашата ДНК има колосална изцеляваща енергия, която очаква квантови инструкции, за да променя систематично своя шаблон. Тъй като ДНК работи по междупространствен начин, не всичко ще се окаже логично за вашето разбиране. Помислете за реално съществуващите квантови ефекти във физиката. Малките частици се държат странно и изобщо не като триизмерни. Това показват простите опитите със светлината /опита с двойния процеп/. Светлината може да бъде едновременно на две места. Може също да се види как светлината променя своето състояние, преминавайки от вълна в частица, просто защото Човешкото Същество я наблюдава. Какво ви говори това за светлината? Че тя е междупространствена и по-умна, отколкото си мислите. И такава е и вашата биология!

Вие слушахте за това преди известно време. Аз ще ви разкрия най-силните енергии, които са на разположение в междупространствената ДНК: това е Човешкото съзнание. Както споменахме по-рано, във вашето поле на ДНК се намира свещено съзнание. Вашето съзнание може ежедневно да разговаря с клетъчната структура на вашето тяло. То може да усили вашата имунна система и да прогони болестите, защото енергията на човешкото съзнание е само „информационна” енергия. То изпращя инструкции за преустройване на вашето тяло.

Искам да ви приведа няколко примера. Аз искам да ви кажа какво се случва. През 1987 година Хармоничната Конвергенция отвори вълната на временния фрактал, в който се намираме сега. Повдигането на съзнанието, предсказвано в течение на столетия, се намира над вас и ето, повече от 20 години вие седите вътре в него. Почти всеки, който идва на такива срещи /като тази в момента/ знае, че това действително се случва. Погледнете себе си днес. И погледнете на себе си преди тридесет години /има предвид руската култура/. Нещо се е случило, не е ли така? По някакъв начин много старото и плътно съзнание се промени и повдигна- и така се промени и вашия начин на живот. Това е част от сценария, за който говорихме през 1989 година.

Но, случи се още нещо, приличащо на отваряне на портал. И чрез този портал моят партньор Ли стана осъзнат. Той беше инженер и отвори своя упорит триизмерен ум, не гледайки на логиката, която повече от четиридесет години твърдеше, че ченълинга е смешно занимание. Позволете ми да кажа, как ние направихме това: Ние го накарахме да се влюби в ченълинга. /Крион се усмихва/. Той не може да отрече енергията и доказателството за любовта на Бога вътре в него, който говореше с него на нивото на ДНК.

Примерно, в същото това време, докато това се случваше, се проявиха и много други процеси. Учителят Пеги постоянно застава пред вас /Пеги Феникс Дубро/. Тя получи видение, че около Човешкото тяло има един модел. На нея й казаха, че вътре в него се намира квантовостта. Това беше междупространствен опит. Тя започна да работи с тези модели и с процесите в Човешката Меркаба. Тези модели изглеждали за нея като работа с решетката. С времето й бяха предадени различни слоеве и фази, за да работи с тази Космическа Решетка. Нейната информация стана междупространствен набор от инструкции за балансиране на ДНК.

Така енергийната работа стана един от атрибутите, които разговарят с 90%-та ДНК. Тази нова енергия в действителност може да се види като „информация за ДНК”. Можете ли вие по някакъв начин да я измерите или да измерите нейните резултати? Отговорът е –да, и неотдавна това беше научно потвърдено в същата тази страна /Русия/. И така, енергийната работа оказва въздействие на биологията! Сега можем да видим нещо, в което изглежда отсъства логиката на триизмерността, и това нещо по някакъв начин произвежда обмен на сериозна информация с Човешкото тяло.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря !..Бог е Любов ! Слава на Бога сега и во веки веков!Негова Воля да Бьде Винаги Во Веки Веков!Аум!Аумен!Амин!Ом!Благодаря с мн любов и.обич с мн любо от Мен!За всички Хора и Божества ..Обичам веи!Свтлина и мир с лбов н..нсвсякьде на всичко видимо и невидимо!Аум!
Ирина
Да се изпълним с благодарност и любов, но трябва и да говорим на нашите клетки вероятно.? Много интересно, но би било чудесно да имаме повече инструкции ...
Анонимен
Как да събудим квантовото поле на своето ДНК?,9-ят слой.Толкова е просто-да се изпълним с благодарност и любов и да кажем"Бог е любов"!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...