PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Деветият слой на ДНК

Крион: Деветият слой на ДНК

  1. Крион: Деветият слой на ДНК
  2. Единственият начин да учите междупространствено
  3. Силата на ДНК
  4. ДНК действа в много измерения
  5. Деветия Слой
  6. Как работи това

Как работи това

Скъпи, съществува междупространствен атрибут, който се нарича магнетизъм, а аз съм майстор на магнетизма. Възможно е да мислите, че тези разговори за магнетизма се отнасят само за Земята? Не. Те се отнасят за ДНК. Клетките на телата са магнитни и не просто магнитни, те са магнитни в своята съвкупност. Всяка от тях. Биологията работи ето по този начин. Една клетка вижда магнитния модел на друга и те влизат една в друга, подобно на ключ, който влиза в ключалка; те знаят какво правят. Позволете ми да ви приведа разпространен сценарий. Ето идва вирус, умен магнитен вирус! Вирусът също е биологичен обект и той също е междупространствен. Той също има ДНК. Не се съмнявайте. Той също има цел и разум. В неговото ядро също има живот, както при вас. Погледнете: той по хитър начин прилепва към клетките. Как? Той мимикрира под магнетизма на здравите клетки, намиращи се в този организъм. Вирусът е хитър и умен.

Приемащата клетка е излъгана от неговото ръкостискане и те се сливат. И ето вирусът е „вътре”. Той се намира в системата и започва бързо и успешно да се възпроизвежда. Настъпва триизмерна реакция на тялото. Тъй като клетките съществуват всички заедно, химията на клетките знае, че е измамена. Тъй като вирусът е вътре, той повече не може да се маскира. Приелата го клетка изпраща сигнал за помощ. И в отговор идва армия! Гигантските бели кръвни телца, чиято задача се явява борбата с болестите и унищожаване на нашествениците, излизат на бойното поле. Белите кръвни телца идват заедно. Те идват, но вирусът за тях е съвършено неразличим! Те не могат да го видят, защото той мимикрира под структурите на обичайните клетки, благодарение на това, че умее да копира магнитната структура. Белите кръвни телца не знаят какво да правят! Те са получили сигнал, че нещо не е наред, но не могат да разпознаят врага.

В този сценарий нещо не е както трябва, вашето тяло е замислено и действа малко по-различно. Позволете ми да разкажа докрай историята. Изведнъж идва междупростарнствен набор от инструкции. Възможно е да сте се обърнали към своята решетка - към своето квантово поле - към система, разработена по такъв начин, че вие може да работите с нея крачка по крачка. А и възможно е вие да вибрирате на такова високо ниво, че това не ви е нужно. Вие може да говорите със своите клетки направо, без триизмерни структури. Това е добре. Това правеха всички майстори на тази планета. А и възможно е да се е случила междупространствена инвазия, например нещо като изобретение, което дава инструкции на разумната ДНК. Това е самата тази част, която днес отсъства, но древните знаели как се прави това.

А сега отново се връщаме към нашата история. Ето нашата клетка, съвършено здрава, готова за ръкостискане и делене. Както и преди към нея идва вирус. Но този път ДНК е получила допълнителна информация. Приемащата клетка сега може да види вируса! Тя е получила информация, в която се казва:” Когато ти видиш до себе си вирус, промени своя магнитен модел”. Вирусът, както и по-рано, приближава до клетката, но сега ключът не влиза в ключалката! Този път не се получава ръкостискане, потвърждаващо клетъчно делене, няма измама. Клетката призовава белите кръвни телца. И те отново идват, но този път те ще видят вируса, защото на него не му се отдаде възможността да се съедини с приемащата клетка. Той стои сам самичък. Те незабавно го унищожават.

Ах, това не е всичко. Виждате ли, ДНК е разумна. Тя е квантова и изпраща широк системен сигнал. Деветия Слой, слоят на изцелението, излиза напред и променя магнитните свойства на сто трилиона частици на Човешкото тяло; целият набор от системни инструкции на ДНК се променя веднага. За вируса няма шансове. Цялото тяло знае за него. Това знание е вградено в него. Деветия Слой е вашата собствена най-добра защита против най-агресивните болести, известни на Човека, даже „неизлечимите”. Междупространствената сила пренаписва протрамата, която позволява на клетките да се защитят.

Ракът е агресивен и лъже тялото, заставяйки да го приеме. Тялото не го вижда като излязъл от баланс тумор. То даже не изпраща сигнал за помощ. Истината е в това, че Деветия Слой е в състояние да го види и да го спре. Но без нов набор от инструкции за ДНК, това няма да заработи. Вие някога чували ли сте за спонтанна ремисия? Не сте ли мислили, че съм ви дал отговор на това? Това не е тайна. Човешкото Същество пренаписа инструкциите на своята ДНК!

Как вие ще създадете новия клетъчен модел на вашето платно? Вие променяте неговата магнитна структура. Вие може да давате на своята клетъчна структура системни инструкции, за да построи ново платно, което не е било никога преди. Аз ви говорих за това много пъти преди и ви говоря отново. Ще дойде ден, когато вие ще можете да възстановите изгубена ръка или крак. Как? Всичко, което е нужно е да дадете нови системни инструкции. Старите инструкции казваха, че това е възможно само в майчината утроба. Променете тези инструкции!

Как вие създавате нов клетъчен модел на вашето платно? Вие променяте неговия магнетизъм и ето накрая знаете тези тайни, които знаеха древните. Действително ли те живееха стотици години? Да, много живяха. Те знаеха за сътворението извън триизмерността. Това, което за съвременната медицина е митология и глупаво суеверие, е междупространствена механика.Дойде време да преразгледате тази реалност, в която живеете. Когато физиците говорят, че в центъра на всеки атом се намират повече от 11 измерения, защо решавате, че работят само четири от тях? Защо да не приемете факта, че във вашето тяло има енергия /Деветия Слой/, която работи с вашата триизмерна биология и е готова да работи за вас? Днес съвременната медицина я игнорира. Тя предпочита да ви отрупа с химични препарати, някои от които ви носят съществена вреда, вместо да работи със системата на системните инструкции.

Промяната, в която се намирате, ви дава възможност отново да работите с междупространствените части на ДНК. Вие вече сте работили с нея, древни хора, но тази практика е била изгубена. Сега тя отново е на масата пред вас и частите на тази култура ще бъдат предадени на целия свят. Вие имате 12 слоя ДНК. Току що аз ви дадох един от тях. Представете си, тази красота и тези инструменти са ваши!

Аз разбирам, че има предел на това, колко може да издържите и този предел ограничава ченълинга на Крион. Това е линейна концепция. Затова ние завършваме.

Човешко Същество, тук на Земята ти вършиш работа. Толкова много неща се случват сега, толкова много новости! Може би днес аз ви говорих за много научни неща, но това беше послание за тази група. Всички ченълинги ще се публикуват, но това послание е предназначено за тази трупа /участниците в московската конференция/. Какво можете да правите със своите клетки? Погледнете силата, която аз току що ви описах. Всички древни я знаеха, а също и лемурийците я знаеха. Сега вие отново я знаете.

Бъдещите поколения в един прекрасен ден ще узнаят за това и в името на новата наука ще изобретят междупространствени прибори, които ще се съединят с Човешкото съзнание. В тази зала има много лемурийци и всеки от тях знае, че аз току що разкрих тайната на Храма на подмладяването. Това не е толкова трудна концепция. Лемурийците нямаха компютри. Те нямаха нито един от тези инструменти, които има сега при вас в съвременната наука. Но те знаеха всичко за Деветия Слой, защото имаха интуитивна квантова информация за изцеление. Именно това се събужда сега вътре във вас.

Вие сте нещо повече, отколкото си мислите. Това е прекрасно. Там вътре има майсторство. Там има Любов на Бога!

Това е нашето послание. И това е действително така.

Крион

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Благодаря !..Бог е Любов ! Слава на Бога сега и во веки веков!Негова Воля да Бьде Винаги Во Веки Веков!Аум!Аумен!Амин!Ом!Благодаря с мн любов и.обич с мн любо от Мен!За всички Хора и Божества ..Обичам веи!Свтлина и мир с лбов н..нсвсякьде на всичко видимо и невидимо!Аум!
Ирина
Да се изпълним с благодарност и любов, но трябва и да говорим на нашите клетки вероятно.? Много интересно, но би било чудесно да имаме повече инструкции ...
Анонимен
Как да събудим квантовото поле на своето ДНК?,9-ят слой.Толкова е просто-да се изпълним с благодарност и любов и да кажем"Бог е любов"!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...