Назад до За Крион

За Крион

  1. За Крион
  2. Кой съм аз?
  3. Какво съм аз?
  4. Кои сте вие?

Кои сте вие?

Преди да продължа да говоря за моята работа с вас, трябва да спра и да се опитам да обясня защо някои от вас не вярват нито дума от това, което четат сега. По-рано, в един друг разговор, направих една аналогия, в която вие, като човеци, се опитвате да обясните механизмите на някаква сложна машина на едно земно животно. Това много прилича на моите опити да ви обясня нещо за онова, което става от тази страна, на вас, които се намирате от другата страна на воала. Но така трябва да бъде и толкова. Всъщност, били са положени страшно много труд и усилия, за да стане така! Вашата интуитивна сила и умението да преценявате са единствените средства, които ще ви предложат избора да преустановите четенето на този текст или да продължите нататък, защото всичките ви останали биологични способности вече са дресирани! Както казах по-рано, вие имате импланти, които никога няма да ви позволят да проумеете тази страна на воала на разумно ниво. Съществува само един начин да започнете да разбирате и ще го постигнете, като уравновесите вашата биология с духовността си. Виждате ли, вашата духовна страна е чиста и неповлияна и все още е непокътната и свободна от ограничения. С баланса на силата на вашата духовна страна биологическата ви (биологичен ум и физическо тяло) структура вече няма да се ограничава в обхвата на разбирането. Мнозина от нас наричат това равновесие "просветление".

Искам да ви дам пример за вашите ограничения, но не целя да ви накарам да се почувствате малоценни (защото не сте!). Това е едно упражнение в разсъждението и логиката, което съответства на думите ми. На всеки човек са му насадени многобройни ограничения и задръжки на съзнателното мислене. Например на всички ви е втълпено усещането, че всичко трябва да има начало и край, начало и завършек. Ако ви кажа, че нещо винаги е "било", ще ви бъде трудно да го възприемете. Ако ви кажа, че нещо винаги е "било" и винаги ще "бъде", сигурно ще кажете, че разбирате... но не го разбирате. Вие сте имплантирани с това ограничение и възприемате всичко като имащо начало. Аз не мога изведнъж да ви посоча как да заобиколите това ограничение, но бих могъл да ви накарам да се усъмните във възприятията си, като ви помоля да помислите над следното: Представете си, че сега седите във вътрешността на голям балон. Можете ли да ми посочите къде започва и къде свършва балонът? Или може би как се е зародил? Как е възможно вътрешността на една сфера да има начало? Тя е триизмерна! Ако сега вземете химикалка и начертаете линия около вътрешността на балона, ще видите нагледно урока ми. Създавате за себе си начална и крайна точка (там, където започнахте линията и там, където я завършихте) в среда, която нямаше свое начало. Всъщност вие налагате вашите ограничения върху нещо, което няма такива. Тъкмо това е направено с вас. Наложено ви е да сте двуизмерни в триизмерно пространство и цялото ви мислене отразява това. Освен това сте подтикнати постоянно да търсите сътворението... което представлява вашият имплант в действие.

Това е свързано и с останалите основни ограничения, които са ви наложени. Вие възприемате времето като линейно и константна величина, само с две измерения, напред и назад. И тъй като то никога не спира, вие никога не можете да бъдете в "сега". Едва през последните няколко поколения осъзнахте, че времето е относително (и всъщност не е константа), но все още нямате понятие за третото му измерение. Ако ви кажа, че времето такова, каквото го познавате вие, изобщо не съществува, вероятно ще се изсмеете високо... Добре, започвайте да се смеете. Цялата концепция, както я разбирате вие, беше създадена за вас, за да направи възможни уроците ви, и да ви даде линейна, последователна платформа, върху която да съществувате, докато учите. Постоянното "надеждно" време е земна концепция. От страната, където съм аз, съществува различен вид време и всичко се намира в "сега". Неговото трето измерение е вертикално. Както в балона няма минало или бъдеще, а само сега. Всичко се отразява в централната точка, точно където сте вие в балона.

При всичките ви научни постижения вие сте били ограничени до двуизмерното мислене. Все още не сте открили равновесието, за което говоря, и не сте го направили предмет на науката. Духовните науки за Вселената са логични, предсказуеми и се основават върху числа и формули, които винаги действат. Това е бракосъчетание на физическото и духовното, а правилното прилагане носи последователни, видими промени. Това е моята служба и аз познавам тези неща. Това, което ви липсва, е равновесието с духовната страна, която ще позволи на науката ви да направи забележителен скок напред, щом постигнете този баланс.

През следващите няколко години от развитието на човечеството ще получите възможността да видите резултатите от бракосъчетаването на физическото, умственото и духовното за постигането на истинската наука. Понастоящем вие нямате истинска наука, само двуизмерна наука... човешка наука, а не универсална наука.

Липсващото звено, духовното, столетия наред е било отбягвано от вашите учени като ненаучно. Иронията е, че истинската сила и разбирането се крият именно в духовното! Никога няма да имате продължително космическо пътуване без него. Освен това никога няма да успеете да промените или да проумеете гравитацията и, най-важното, преобразяването на материята никога няма да ви се отдаде. Представете си... колко бихте искали да неутрализирате всичките си ядрени отпадъци, така че децата да могат да си играят с тях като с пясък. Не е трудно да се постигне, но изисква умения, които вие все още не сте използвали, макар вече да имате силата и позволението да ги развиете. Заслужили сте си ги сами!

От моята гледна точка силата, която никога не сте използвали, е в мое владение. Разполагате с източници на огромна първична сила, които се крият в разбирането и правилното използване на магнитните полета на вашата планета. Цялата енергия, която някога ще ви бъде необходима, е около вас, да не споменаваме тайната на пасивния полет посредством магнитните решетки. Но няма да сте в състояние да ги разберете без уравновесената, триизмерна наука.

На този етап човеците са като миниатюрни молекули върху гигантски магнит, магнит, който може да движи нещата с огромна сила, ако се наложи, но хората са в състояние да виждат само дотолкова, че да копаят мънички дупки на повърхността и да извличат нищожни количества желязо, което да изгарят за отопление и мощност. Вие приличате на мравки върху генератор, които копнеят за електричество. Гората ви убягва, защото сте се вкопчили в стремежа да изстискате едно листо за гориво!             

Забелязвали ли сте повтарящата се тема за могъществото на тройката? Тук няма нищо "магическо", както го наричате вие, а само универсална логика. Вибрацията на числото 3 излъчва мощ и енергия. Равновесието на "тройката" ви е необходимо, за да продължите с просветлението (физическо, умствено и духовно). Научното познание на тройката ви е необходимо, за да имате истинската сила на ваше разположение и да отключите останалите научни тайни, които не познавате. Освен това, когато бъде използвано, числото 3 се превръща в "едно". Това е трудно за обяснение, но си представете смесването на три заспали части, за да се създаде едно активно цяло, и ще го разберете по-добре. Голяма част от вашата западна религия се върти около трите Божествени части, съчетани в един върховен Бог. Тази информация е леко изменена от истинското си значение, но все пак е точна в концепцията за мощта на трите компонента, които се съчетават, за да дадат едно.

Казах ви и за трите части на моето име. Заедно те съобщават моята "сигнатура", а поотделно са безсмислени. Числото три е изключително важно и е константа навсякъде във Вселената.

Още нещо интересно: Ако вземете буквите от моето ТОНАЛНО име 9944. Вашата преценка и интуиция ще ви отведат в крайна сметка до нейното значение, но тя е важна в превръщането на енергията.

Моето служене към вас не е да ви обучавам в тези неща. Споменах факта, че съм от магнитната служба. Наоколо има и други на служба, които ви помагат с процесите на равновесието и с детайлите, които ще ви бъдат необходими. Всички ние сме тук с любов.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Анонимен

Механична същност която излъчва предварително запаметени текстове за наивници.

Анонимен
Звучи ми като робот, а не като същество носещо божествен разум. :(
Някой
Не съм прочел много от крион, но някой неща от прочетеното много ме впечатлиха. Колкото до повтарянето то е присъщо на всеки човек дори и тозкойто набляга на товапй
Богдан
То си личи,че всичко е измислица.По-стилът на писане мога да предположа,че има някакъв вид шизофрения- безкрайно повтаряне колко "сме" ограничени и тъпи същевременно затруднения за точно самоопределение типичното "аз съм много личности ама вие не можете да си ме представите" и тн и тн.
Надежда
Това знание е актуално за цялото човечество.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...