Назад до Крион: Ще се видим на екватора

Крион: Ще се видим на екватора

  1. Крион: Ще се видим на екватора
  2. Овладяване на многоизмерността
  3. Как да осъществим този преход
  4. Подготовка за Втората Хармонична Конвергенция
  5. Инструкции за първи етап на акция Среща на екватора
  6. Инструкции за втори етап на акция Среща на екватора

Овладяване на многоизмерността

Продължавам своя анализ на ситуацията във връзка с отмяната на дуалността. Не всичко е толкова лесно и просто. Вече неведнъж предупреждавах: човек, от една страна, овладяващ многоизмерността, а от друга – носещ по старому енергиите на дуалността, може да се превърне в разрушаващ фактор в пространството не само за своя живот, но и за общия планетарен живот! А такива хора има много! Те по никакъв начин не усещат, че  в телата им се вливат нови енергии. Те, съзнателно или не, се противопоставят на тези енергии. При това отбелязвам, че новите енергии, поддържани главно от Енергията на Любовта, не влизат в конфронтация, докато енергиите на дуалността започват да се борят за оцеляването си. От това противодействие произтичат и болезнени състояния на ниво физически тела, както и – Крион особено държи да отбележи това – силни психически разстройства. Трябва да направим така, че това да не се случва. Та нали новите енергии носят на хората любов, умиротворение, успокоение, разкриване на големи творчески способности. Затова не бива да се противите на новото, а спокойно, без паника да приемате всичко необичайно, което се случва във вашия живот.

Стихиите на Земята също са пряко свързани в работата си с присъствието на енергиите на дуалността и на баланса на стари и нови енергии, които се събират на планетата като цяло. Преходът към нови енергии ще направи работата на Стихиите и в планетарен мащаб, и в телата на хората толкова хармонична, че вие няма да сте разтревожени от това как те изпълняват своите програми по преструктурирането на планетата. Стихиите са Духовни, разумни Същности на Светлината, които изпълняват на планетата сложната роля по урегулиране и хармонизиране на всички природни еволюционни процеси. Те работят много усилено с различни форми на енергия, в това число с енергиите на различни същества, същности. Човешките енергии са най-силните на планетата и във вашия свят. И когато голям брой хора отделят ненужните стари енергии, за Духовете на Стихиите не е леко. Такава форма на енергия например се явява страха. Когато голям брой хора започнат да отделят енергия на страх, за Стихиите е доста трудно да хармонизират процесите. Един прост пример. Когато на сушата идва вълна с височина 10 метра, хилядите хора, които ще се уплашат от нея, могат със своята енергия на страха да увеличат тази вълна до 15 метра! А десетки Сътрудници на Светлината, хармонизирайки се със Стихиите, могат да намалят вълната до 5 метра. Дори могат да направят така, че тя изобщо да не достигне брега и да не причини никаква вреда!

А сега един контролен въпрос. Какво ще направиш ти, скъпи читателю и слушателю на настоящата информация, когато под краката ти се затресе земята и завибрира пода на дома ти от започващо земетресение? Ще се изплашиш, ще се втурнеш да бягаш, да се евакуираш или спокойно ще седиш във фотьойла и ще започнеш работа със Стихиите, призовавайки на помощ своите Духовни Учители и Наставници? От твоя отговор на този въпрос зависи дали се явяваш Сътрудник на Светлината само на думи или вече и на дела; намираш ли се в стара енергия или вече живееш на вълната на новата и учиш се да я прилагаш на практика.

Вие, като многоизмерни същества на Светлината, ИМЕННО ВИЕ – ТЕЗИ, КОИТО СЕГА ЧЕТАТ ТЕЗИ РЕДОВЕ, СЛУШАТ ИНФОРМАЦИЯТА, В ОТГОВОР И НА ТОВА КОЛКО ХАРМОНИЧНО ЩЕ ПРОТЕЧЕ ПРЕХОДА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2012 ГОДИНА И ЗА ТОВА КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЗАТИХВАТ КАТАКЛИЗМИТЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ.

КРАЙ, ВРЕМЕТО НА УЧИЛИЩНАТА ПОДГОТОВКА ЗАВЪРШИ! ВРЕМЕТО ЗА ДЕТСКО-ЮНОШЕСКАТА ВЪЗРАСТ ПРИКЛЮЧИ. ВИЕ СТАНАХТЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ЗНАНИЯ, ВЪЗРАСТНИ. И СЕГА Е ВРЕМЕ ДА НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЛАТА НА ПЛАНЕТАТА И АКТИВНО ДА РАБОТИТЕ!

А зряла работа започва с вашето лично прощаване със старите енергии! Можете да кажете на вашето „Аз": „СТОП! Аз действително не съм повече четириизмерен човек! Аз съм Същество на Светлината. И така от утре мога да започна да живея по друг начин. Утре вече ще мога да сторя за Планетата и за хората повече от днес!"

Именно в този момент започнете АКТИВНО да общувате със своя Висш „Аз". То ще ви подскаже къде, в каква посока е най-добре да работите. В какъв Проект или Проекти да участвате. С какъв вид светла Работа е добре да се заемете!

НА ТОЗИ ЕТАП ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В ХОДА НА РАБОТАТА! ВРЕМЕТО ЗА ПРОУЧВАНЕ ПРИКЛЮЧИ! ВСЕКИ РАБОТНИК НА СВЕТЛИНАТА Е НА СПЕЦИАЛЕН ОТЧЕТ! СРЕД ВАС НЯМА НЕНУЖНИ! ЗНАЙТЕ: СРЕД ВАС НЯМА УМОРЕНИ! СРЕД СЪТРУДНИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА НЯМА ТАКИВА, НА КОИТО ТОЧНО СЕГА ИМ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ВЪРНАТ В ДУХОВНИЯ ДОМ, В ДУХОВНАТА РОДИНА! СРЕД ВАС НЯМА СЛАБИ И БОЛНИ!

ИМА САМО ОТГОВОРНИ СЪЩНОСТИ НА СВЕТЛИНАТА, КОИТО ПОМНЯТ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ! СРЕД ВАС СА САМО ТЕЗИ, КОИТО ВЪЗВРЪЩАТ СИЛАТА СИ И БОДРОСТТА НА ДУХА СИ. ИМА САМО ТАКИВА, КОИТО ВЪРВЯТ ПО ПЪТЯ НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО И ЛЕКУВАТ И ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, И СВОЕТО „АЗ"...

Освен това Крион настройва всички вас за връщане на всички направени от вас натрупвания в хранилището на световните Акашеви Хроники (Акаша). Да, тази архивация на опитности протича с голяма интензивност, но по-добре е за своето собствено развитие да отдадете всички натрупвания за времето на Експеримента с благодарност и да освободите място за новото творчество в новите енергии без да пренебрегвате широките хоризонти, които вече се откриват пред вас сега, в настоящия момент.

Скъпи мои! Хората със стари енергии на планетата сега са неизмеримо повече от вас, Работниците на Светлината. Тези, които сега излизат от дуалността, активно работейки в новите енергии, са много малко. Броят на такива Сътрудници на Светлината не превишава и една десета част от процента от общия брой хора, живеещи на Земята.

Замислете се! 0,1 процент и 99,9 процента!!!

От такова процентно съотношение много хора може да се отчаят! Но това е при хората! А вие вече знаете за своя произход – Ангели от Великото Централно Слънце!

Новината от Крион се състои в това, че 0,1 процента хора, започващи живота си в новите енергии, е ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ЗА ТОЗИ ЕТАП! Да, аз изобщо не преувеличавам!

Много хора, изповядващи едни или други Духовни учения преминаха към живот в новите енергии, ДОРИ И БЕЗ ДА ЗНАЯТ ЗА ОТМЯНАТА НА ДУАЛНОСТТА. Те достигнаха до този избор, тъй като активно си общуват със своето Висше „Аз". И то ги води по правилния път!

А сега нека да сравним някои цифри. Съвсем наскоро ви дадохме информация, която може да ви покаже несъответствия с това, което говори Крион сега. Някои източници съобщаваха, че Сътрудниците на Светлината са вече повече от процент, дори и над два процента!

Какво се е случило? Защо е така! Как е възможно така?

Именно тези въпроси Крион адресира към вас, скъпи Сътрудници на Светлината! „Какво се е случило?" „Защо е така!" „Как е възможно така? "

ЕТО И ГЛАВНИЯТ ВЪПРОС: ЗАЩО ИМЕННО СЪТРУДНИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЕНЕРГИИТЕ НА ДУАЛНОСТТА? Ще формулирам въпроса още по-конкретно: ЗАЩО АБСОЛЮТНОТО МНОЗИНСТВО ОТ СЪТРУДНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ В СТАРИТЕ ЕНЕРГИИ НА ДУАЛНОСТТА?

Защо първо четете или слушате съобщение от вашите Духовни Учители, а после отивате на работа, да служите и пренастройвате своето поведение, все едно че сте обикновен дуален човек? Защо вие, знаейки как да хармонизирате отношенията в семейството, с близките продължавате „да изяснявате отношенията" по стари начини, като изпитвате обида и навлизате в спорове? Защо вие, знаейки, че вече е време да се организира хранене по нов начин, отново и отново позволявате на тялото да управлява вашите Дух и Съзнание? Как вие, Сътрудниците на Светлината, вече добре информирани за това, че сме преминали в новата реалност с прекрасно бъдеще, отново и отново позволявате на страха да се заселва във вашите сърца при среща с плашеща информация, отправена към вас от силите на задържане? Как да обясним, че вие, които хиляди пъти сте прочели думата „Единение", всъщност вървите към своето „Его", а не – един към друг? Къде е причината за това вашата способност за мисъл-творчество до този момент „да събира прах на рафта"? Как може отново и отново да допускате в главите си мисли за това как да построите далечното и недалечно финансово бъдеще, а на вашето РЕАЛНО БЪДЕЩЕ да не отделяте никакво внимание?

Да, стигнахме до добър резултат. Излязохме на нов етап. И сегашния ви живот през 2012 година е плод на нашето колективно творчество. А можеше и да не е такъв животът на човечеството. А сега не просто го има, не просто съществува, а дори има прекрасни перспективи!

Но това, което направихме, е недостатъчно за организацията на бъдещия живот на човечеството.

Новият етап изисква нови усилия.

А новият етап е преход от старите енергии към нови енергии.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Мили приятели,наистина не е лесно човек да изостави старите стереотипи на мислене и живот като цяло.Но ние българите сме едни от най-подготвените народи за този процес към Новия живот благодарение на Великия Учител Беинса от Сириус.Мили братя и сестри,обърнете се към Словото на Великия Учител и ще си помогнете в този преход!Да живеем във Виделината!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...