Назад до Крион: Възприемане на Бога

Крион: Възприемане на Бога

  1. Крион: Възприемане на Бога
  2. Квантов урок
  3. Страх пред Бога
  4. Почитане
  5. Майсторство
  6. Майки обърнете внимание

Квантов урок

Днес ще имаме квантов урок и думата „квантова” ще се използва повече в общоприетия смисъл, а не с научно значение. В нашия урок това означава нещо, което изглежда безсмислено, случайно, но в действителност това има цел и система за тази цел. Вие не можете да разберете логиката на това, защото тя се намира извън вашето пространство на възприятие. Затова аз искам възприятието да стане днес тема на посланието, основа на посланието, което ще бъде публикувано. Аз искам да ви покажа как Човешките Същества възприемат Бога в старата и новата енергия и как Бог възприема човечеството. Ние заедно ще съберем частите на всичко това, което аз ви учих в течение на двадесет и една години, за да можете да прочетете това отново- цялостно, като послание за възприятието.

Човешките Същества променят своето мислене. Но то не може да се промени до такава степен, за да излезе извън пределите на това, което вие наричате инстинкт на оцеляването в триизмерността. Защото вътре в тази реалност, която вие описвате като всичко което е, се намира кутия, в която вие поставяте Бога и тази кутия ви пречи във всичко, което правите. Помислете за това. Помислете какво са правили хората с енергията през всичките тези години и как вие сте реагирали на това.

Енергията е това, което вие приписвате на другите същности

Когато усещате, че нещо не е част от вашата реалност, това ви безпокои. Вие постъпвате тогава по два начина. Или го почитате, или се боите от него. Малко от Човешките Същества възприемат това, защото ги плаши, не е ли така? Ако това не се намира в кутията от реалности на вашите очаквания, то вие реагирате. Ако се случи чудо, какво правите вие? Вие казвате:»Благодаря ти, Боже!» И следователно цялата вяра преминава към божествената сила, която вие не можете да видите или разберете и която е необяснима. Ако се случи трясък посред нощ, то това е дяволът. Това е зло. Разбирате ли? Необичайната енергия ви кара да реагирате, вместо да си представите, че това е нещо, което може да предизвикате сами.

А сега ми позволете да разширя вашата кутия. Какво, ако всички тези неща, които аз изброих са нормални? Какво, ако те са част от човешкото, вместо да бъдат външни за него? Какво, ако вместо да затворите вашата кутия за тези явления, построите по-голяма кутия? Ако това ви идва, направете го! Вземете своята кутия, разтворете я и включете енергиите, които не разбирате. Ето покана за вас: следващия път, когато ви се случи необичайно изцеление или се случи нещо, излизащо зад пределите на нормалното, нещо, за което бихте могли да обозначите като «спонтанно освобождение», защо да не кажете: «Благодаря на теб, творецо вътре в мен, за това че ти позволи на това да се прояви»? Защо да не кажете:»Аз съм всесилен» и «Аз съм част от Бога и за всичко случило се аз благодаря. В името на това което аз съм- творческа част от Вселената, която се учи да открива своята енергия».

И сега, когато се случи неочакван трясък посред нощ, вие и другите около вас автоматически ли възприемат това като нещо страшно? Но, може би това е просто енергия? Може би това е част от енергийната система, която вече обсъждахме, в която драматичните моменти се вмъкват като енергиен печат? Трясъкътостава като магнетофонен запис, повтарящ се отново и отново. Това е енергия, създадена от драмата, но тя изглежда така, като че ли е жива, като че ли това е същност, не е ли така? Ти можеш да я преживееш и усетиш по такъв начин, отбелязвайки, че тя отново и отново прави едно и също. Това действително е енергия, която можеш да изпиташ и измериш...но това не е зло, тя няма разум. Това са просто повтарящи се енергийни модели и това е част от системата на човешкия опит, запечатан в Гея.

И какво тя моли да направиш? Да я изчистиш! Ние говорихме за това по-рано, защото вашата енергия съдържа атрибут, който говори, че светлината е по-силна от тъмнината. Светлината е активна, а тъмнината е пасивна. Следователно ако вие имате тъмна стая и отворите вратата, тъмнината не изтича от нея. Вместо това вие намирате източник на светлина и тъмнината изчезва, защото тя не може да съществува там заедно със светлината, виждате ли? Тъмнината няма субстанция, защото тя се определя като отсъствие на светлина. Следователно, ако вие се срещнете с енергия, която усещате, че носи отпечатък на неуместност за тази област, включете своята светлина и тази енергия ще си отиде! Всичко е толкова просто! Вие може да се обърнете към нея. Вие може да кажете на тази енергия:» Енергия на драмата, върви си, защото ти нямаш повече цел. Да пребъде светлината на това място». Тези думи не ви правят екзорцисти! Те ви правят енергийни работници. Вие изпращате енергия, а не същност, олицетворяваща злото.

Настъпи време да разширите тази кутия, в която сте поместили реалността. А може и да е време да я унищожите? Възприятието на Човешкото Същество сътворява това, което се нарича величие на Бога и сила на злото. И това, и другото е само възприятие на човешката енергия. Позволете ми да ви кажа какво е нашето възприятие- какво сте вие, всеки от вас носи величествен потенциал, способен да контролира енергията за вас самите и около вас самите във вашия живот. Не се страхувайте от никаква енергия. Ако се срещнете с нещо неуместно, изчистете го. Ако сте срещнали нещо величествено, провъзгласете го като ваша сила. А после продължете напред към следващата крачка. Чувате ли какво говоря? Вие еволюирате и настъпи време да осъществите повдигане на възприятието, нима не е така? Гледайте на енергията като част от вашето пространство, която се намира под ваш контрол.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Гръцките богове са свързани с проявите на 9 планети, така както всяка си има добра ,така и лоша страна. Всеки от нас е изпитвал тяхното влияние.Безмислено е да кажеш ,че не ти влияят,но може ти да управляваш силата идваща от тях
Анонимен
Аз се стремя да бъда такъв човек,е не съм "майстор",но всеки трябва да осъзнае написаното тук и аз се старая да помогна и на други да го направят
Анонимен
Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...