PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Възприемане на Бога

Крион: Възприемане на Бога

  1. Крион: Възприемане на Бога
  2. Квантов урок
  3. Страх пред Бога
  4. Почитане
  5. Майсторство
  6. Майки обърнете внимание

Страх пред Бога

Човечеството постоянно е помествало Бога в кутията на страха. Човечеството се бои от Бога, не е ли така? Това е така, защото Бог се явява огромен, а хората малки. Нека да поговорим за това Човешко възприятие. Човекът иска да прилепи човешките атрибути на божественото. Вие няма с какво да сравнявате и затова приспособявате човешкото към божественото.

Понякога вие, хора, прекрачвайки зад завесата на вашето историческо възприятие, се стараете да откриете борба. Вие се стремите да намерите война. Вие започвате да търсите ангели, сражаващи се с други ангели. Такава е вашата митология, не е ли така? Вие започвате да търсите всички човешки атрибути, които вие напълно сте приписали на Бога. Вие започвате да търсите наказание и награда, мъст и ревност.

Скъпи, трябва ли наистина да ви казвам, че всичко това не съществува от моята страна на завесата? Аз искам да ви кажа какво съществува от моята страна на завесата. Това е дъга от величествена енергия, която пее послание в цветове и светлина. Тук няма борба. В енергията на твореца няма борба. Тук няма наказания и награди, защото няма осъждане. Осъждането, това е ограничение на Човешкото съзнание, което не допуска безусловната любов. Тук има само енергия на любящия създател. Вие сте част от енергийното семейство на създателя. Вие трябва да знаете това и вие трябва да овладеете мъдростта, за да разберете, че всички неща, които сте прилепили на Бога, са ваши човешки атрибути. Тази разновидност на реалността от другата страна на завесата много се отличава от тази затворена реалност, която сте създали за себе си в триизмерността. И тъй като това е всичко, което имате, то е и това, което мислите. Настъпи време да оставите това възприятие и да осъзнаете, че енергията на създателя се намира по-високо от вашата способност да виждате и по-високо от границите на вашето разбиране.

В течение на векове вие бяхте неспособни да излезете от кутията на възприемането на какво трябва да прилича Бог. Затова вие създадохте човекоподобен Бог и войни на небесата, борба на ангели, истории, които биха могли да се обяснят с дявола, паднали ангели, седефени врати, списъци какво следва да правите и какво не трябва, и много правила изцяло основани на тази култура, възрастта на която се изчислява със столетия. Вие създадохте там златни улици и даже сексуални удоволствия като награда за мъжете /разбира се/- и всичко това е гледна точка на Човека, прилепена на Бога. Аз искам да ви кажа, че това е нещо съвършено различно. Аз искам да ви напомня, че има такива, които видяха това! Защо не попитате някого, който е преминал през това, което наричате преживяване след смъртта?

Когато човек се намира на границата на смъртта, се приближава много близо до завесата. Те отначало се доближават до енергията на създателя и едва ли не усещат нейното докосване. Когато сърцето на тези хора почти спира и дишането напълно спира, то след това , преди лекарите да го върнат към живота, им се отдава възможност за миг да се докоснат до ръцете на Бога. И това, което виждат е великолепно! Енергията пред тях е изпълнена с любов и светлина, изпълнена от семейството, изпълнена с красота. Там няма никаква борба. Там няма наказания или даже намек за него. И когато те се връщат назад след този опит, чуйте ги какво разказват. Това променя техния живот, не е ли истина? Чуйте всеки от тях, защото те повтарят:»Няма от какво да се боиш там, смъртта се възприема като обичаен преход». Благословено Човешко Същество, което преживява смърт и раждане и събира мъдрост, за да каже:»Ах, това е неприятно, но аз ще премина през това, защото вече съм го правил». Човекът, който е преминал през преживяването отвъд смъртта, вече не се бои да умира! За какво ви говори това? Те са видели какво има там и са го прегърнали!

Как мислиш ти, древна душа, колко пъти си правил това? Всички ще преминат през това отново- всеки от тези, които седят в тази зала, преживява това отново- и вие ще се върнете!

Простете, но това не е така!

/Крион се смее/

Аз вече говорих за това. От другата страна на завесата вие имате съзнанието на Бога, а не съзнанието на Човешкото Същество. Вие ще видите Акаша и ще знаете кои сте. Вие виждате родословната цел на това, което сте вие и вие не можете да останете от моята страна на завесата, докато не станете пълни, докато не станете завършени. И ето вие сте по средата на великата промяна, тази, която очаквахте! Тази промяна трябва да придвижи планетата така, че когато се върнете, да можете най-накрая да направите последната точка. Разбирате ли за какво говоря? Това е прехода. Когато се върнете, то най-накрая, ще можете да направите нещо, древни души, това е неизбежно. Някои от вас са на повече от 50 години! И вие не се каните да останете настрана. Вие не се каните да пропуснете края на прехода. Вие възприехте тук много повече от това, което знаете.

Бог ще стане митология

В старата енергия хората установиха предел даже за Бога, създавайки много Богове от един. Те създадоха един бог за океана, един за небето и даже им дадоха деца. При боговете имаше гняв, награда, чувствена любов и ненавист. Това беше при всички гръцки богове. Там имаше объркани истории, лъжи, хитрости – и всичко това се приписваше на Бога. Вие слушали ли сте някога за отмъстителния Бог? Това е атрибут на Човека, основан на енергията на страха. Няма от какво да се боите. Вие израствате и започвате да разбирате, че истинската енергия на създателя се намира вътре, общуването с Бога се случва мигновено, принадлежи ви и за него даже не ви трябва посредник. Той беше ви нужен в старата енергия. Ето защо съществуваше. Но той сега не ви е нужен.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Гръцките богове са свързани с проявите на 9 планети, така както всяка си има добра ,така и лоша страна. Всеки от нас е изпитвал тяхното влияние.Безмислено е да кажеш ,че не ти влияят,но може ти да управляваш силата идваща от тях
Анонимен
Аз се стремя да бъда такъв човек,е не съм "майстор",но всеки трябва да осъзнае написаното тук и аз се старая да помогна и на други да го направят
Анонимен
Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...