Назад до Крион

Крион: Деветте блажества от Иисус

  1. Крион: Деветте блажества от Иисус
  2. Бедните духом
  3. Плачещите
  4. Кротките
  5. Които търсят истината
  6. Милостивите
  7. Чистите по сърце
  8. Миротворците
  9. Носят истината сред другите
  10. Извървяват истината

Ченълинг на живо от Белвю:

Поздрави, скъпи мои. Аз съм аурите, да усетят силата на любовта, която преминава между редовете, и да разберат, че ставащото е реално и истинско. Защото всеки един от вас е много специално същество и Духът ви вижда такива, каквито сте, докато седите на столовете пред моя партньор. Духът много добре знае кои сте. Духът вижда времето на голямо тържество, когато вече няма да сте тук. Времето, когато всички ще ви разпознават по почетните ви Цветове и ще казват: "О, вие сте онези от планетата-училище. Вие сте онези от планетата на свободния избор, която се извиси сама. Ние ви почитаме. Виждаме кои сте по ивиците ви." Защото вие носите тази мантия дори докато сте тук, сега, плаща на невероятните почести!

Тазвечерното послание може да ви изненада. То е съкровено за вас. Някои казаха: "Крион, ти изобщо не говориш за другите учители, които вървят по тази планета. Не зачете онзи, който се уедини в пещерата, и излезе с Корана, а той има милиони последователи. Не спомена духовните учители от Индия. Не спомена Баба, нито Аватар. Ами Буда? Има толкова много учители, а ти не ни даваш никаква информация за тях." Отговорът е следният: други контактьори в други култури ще се погрижат за тяхното представяне. Защото всички те са носели посланието на любовта и всички са свързани с Духа. Но днес ние искаме да разгледаме другите послания от духовния водач на Новата Епоха, наречен Иисус, когото ние назоваваме юдея Иисус. Защото по времето, когато беше близо до града на име Галилея, Той събра тълпата и изброи кои са блажените, кои са благословените люде на Новата епоха. Тази вечер ще ги разтълкуваме и вие ще се убедите, че духовният учител на вашата култура наистина е бил първият учител на любовта. Сега ще разтълкуваме дълбокия смисъл на тези ченълинги. Напредвай бавно, партньоре, защото няма да разтълкуваш светото писание без страх (смях откъм аудиторията).

Изброяването на блаженствата се отнася до вас, скъпи мои. Слушайте внимателно, защото са подредени по важност. Те са девет и започват с онова, което носи най-много енергия.

Преди това трябва да ви представя съществата, които доведох с мен тук, на това място, докато вие слушате (или четете) тези думи, и седят сред вас и повишават вибрацията на стаята. Тази група от същества на Крион, заедно с другите поканени, са тук, за да откликнат на нуждите ви. Те ви обичат и са тук, за да ви служат. Ние ви приветстваме с "почести!" и ви призоваваме да свиквате с любовта, която се лее от Духа, защото така стоят нещата. Така действа Духът. Защото всички вие сте еднакво обичани, нито повече, нито по-малко. А съществата, които доведох тук тази вечер, са определени да служат на вас и водачите ви, които вие наричате ваши Ангели. Те се вълнуват силно и знаят, че няма нищо случайно, а вие сте тук по предварителен план. Важно е да го знаете.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Блaгословени сa дa! Слaвa нa Господa БОГA
Анонимен
Istina e
и ти ще дойдеш :-)
Анонимен
tapo e
Виж още отзиви
Коментирай
loading...