Назад до Крион

Крион: Петте духовни промени през новата епоха

  1. Крион: Петте духовни промени през новата епоха
  2. ДНК
  3. Пътят - движението
  4. Изпитанията и новият инструмент
  5. Последното разделение
  6. Подкрепа и специална доставка

Ченълинг на живо в Кливланд, Охайо - октомври 1999; Сингапур - октомври 1999

Сеансът на живо, който следва, е записан като комбинация от две срещи, проведени на два различни континента... И двете са с едно и също послание... прието на живо. Текстът беше редактиран, като към него са добавени думи и изрази, за да стане по-ясен и разбираем за читателя.

Приветствам ви, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба. За нас това са скъпоценни моменти - когато нашата група влиза в това помещение. О, скъпи мои, тези специални моменти се дължат на това, което специалната група, която ние наричаме "семейство", е направила - не само за тази планета и за цялата Вселена, но и за тези от нас, наречени "групата на Крион", които заемат тази зала. Всъщност пробудените сред вас са много повече, отколкото си мислите. Дори някои от вас, които са тук и се чудят за какво става дума, са дошли заради призива на своето духовно сърце. Ако това е валидно и за читателя и слушателя, в такъв случай сега е моментът да почувствате за какво се отнася това ново хилядолетие.

Останете търпеливо седнали на мястото си, докато енергията тече към вас. Защото тази среща, скъпи мои, е за любовта на семейството... към семейството. Тя е свързана с факта, че мнозина от вас, ангели по своята природа, са частици от Бога, проявени като хора. Идвате и си отивате толкова бързо и така много ни липсвате! В това особено време вие ни помолихте и ни позволихте да дойдем при вас от другата страна на завесата. Няма да чакаме нито минута повече! Идваме на това място, носейки ви любовта на Духа и на семейството.

Ние се движим между вас, спираме и се колебаем. Всяка част от групата, предназначена за даден човек, независимо в коя част на залата се намира той, е пълна с дълбокото познание, че са братя и сестри на тези, които седят тук и слушат и четат. Отделят време, за да умият с любов стъпалата ви и има само една причина, за да го правят, защото това повторно обединение е истинско и носи усещането за уникалността на всеки от нас. За описанието на реалността на случващото се в момента има толкова много думи и сред тях са почит, любов, поздравления, уместност.

Не са много седмиците, които останаха до границата между двете хилядолетия, граница, която ще преобрази цялата планета. Всички сме тук и сякаш сме на няколко мига от настъпването на новото хилядолетие. Мнозина във Вселената никога не биха приели, че тази специфична група ангели, наречени „хора", може да осъществи такава промяна върху тази планета на енергийно изпитание. И все пак, когато всички сме тук, празнуваме това, че вие наистина вече сте осъществили огромна промяна.

Всички очакваме границата - изтичането на времето до нейното настъпване, началото на енергията на 2000-та година и насочването към 2012 година. Това ще бъде период от време, през който много неща могат да се променят - период от 12 години, който ще позволи на някои от новите деца да порастат, на някои от тези, които са в това помещение днес, да се променят значително, а освен това ще даде на тази планета енергия, която тя никога до този момент не е получавала.

Казвали сме го и на други групи преди. Това е много важна информация и по същество се състои в следното: никога до този момент в историята на хората не е имало време, когато енергията ще се спуска върху планетата така, както е планирано да го прави сега! Никога до този момент в историята на хората не е имало време, когато човечеството се е пробудило до степента, в която го е направило в този момент! Ето защо казваме на вас и на семейството: "Благословени сте вие, шамани, които сте избрали да дойдете още веднъж на Земята и да изиграете докрай заключителното действие на този живот и заключителното действие от плана на Земята." Някои от вас може да са решили това да им бъде последният път. Всички в тази зала притежават на духовно ниво страстното желание да се уверят, че това изпитание ще бъде довършено до края - и вие сте тук и правите именно това.

Сега съм пред тези, които започнаха всичко! Сега съм пред тези, които помогнаха на Крион още преди появата на хората, установявайки енергията на системата на решетката по начин, който ще поддържа човечеството и неговите духовни атрибути, така че дуалността да бъде силна. През последните години вие променихте всичко това. Някои казаха: "О, скъпи Крион, ако това наистина е така, ако ти наистина си знаел предварително къде ще бъдем и как се казваме, тогава ни кажи какви са те? Крион, ще ни кажеш ли нашите духовни имена?"

Ще ви кажа истината. Същността, наречена Крион, не може да направи това. Няма как да изразим величието на вашето истинско име с ограничените възможности, с които разполагаме в рамките на езика на хората, които са тук. Избрали сте ограничените измерения на тази планета. Може би ще ви стане по-ясно, щом ви кажа какво е усещането, когато "чувстваме" вашето име от другата страна. Защото, скъпи мои, ще дойде време, когато ще ме видите отново. И тогава, когато се познаем един друг от моята страна на завесата, вие отново ще се доближите до мен и ще ми ИЗПЕЕТЕ името си СЪС СВЕТЛИНА! Как мога да дам това име на всеки от вас докато седите пред мен в човешка форма - частици от Бога, Божествени? Как мога да ви предам това великолепно преживяване в това малко измерение, с което в момента разполагате? Не мога.

Време е мисленето ви да обхване реалността на това, което в действителност представлявате, защото тези, които слушат и четат това послание за идващите дни, са предвестниците. Тези, които сега се събуждат, са хората, които ще променят планетата. Ние очакваме с нетърпение вашето завръщане, скъпо семейство! Очакваме с нетърпение да ви предадем посланието, което гласи: Не само, че сте били на Земята в продължение на хиляди години, но сте променили и самата тъкан на Вселената! Енергията на реалността от моята страна на завесата се е променила благодарение на това, което вие сте извършили на Земята! Знаехте ли това? И се чудите защо свитата ви обича толкова много? Чудите се защо искаме да бъдем в този момент с вас? Чудите се защо дойдохме при вас с това силно чувство за принадлежност към едно семейство? О, скъпи мои, някои от вас са дошли тук и са заели местата си в тази зала, за да започнат едно лечение, което е трябвало да започнат много отдавна. Седите и четете тези думи, слушате моите думи и вероятно не допускате, че знаем кои сте вие? Знаем кой седи пред нас, знаем как се казвате, знаем в за вашата вечност. Вие сте наша сестра. Вие сте наш брат. И затова ви казваме в енергията, която е тук, пред всички нас: "Нека лечението започне."

Казваме на тези от вас, които са пристигнали, за да седнат в тази енергия на любовта: "Нека промяната на Светлината да започне и тя да се излее върху тази група - есенцията на чувството за собствено достойнство, заради която толкова много хора са дошли тук." Нека се знае, че когато свършим днес, членовете на това семейство могат да станат от местата си и да си тръгнат с едно по-различно чувство в сравнение с това, с което пристигнаха тук днес. И разликата ще е в това, че са получили духовно лечение!

Новото хилядолетие ще промени много неща върху вашата планета. Границата, която ще пресечем с идването на 2000-та г., представлява маркер на "позволението". Много от нещата, които до този момент са задържани, очакват своята доставка и вие трябва да я извършите с настъпването на този времеви маркер... И вие ще я извършите. Задържането на доставката беше съзнателно, за да могат енергиите и разположението на астрономическите тела да станат правилни и точни за преминаването на тази планета от старата в новата енергия. В момента много от вас няма да почувстват нищо, никакви грандиозни промени, но границата ще бъде премината. Подобно на влак, който преминава на зелен семафор, който никога до този момент не е съществувал на това място, през следващите 12 години върху тази планета ще се излеят енергии, за да накарат хората да се осъзнаят. Тази енергия ще докосне човешката раса така, както никога не сте си и помисляли, че е възможно, а вие се чудите защо сме развълнувани!

Петте изменения на духовната енергия на хилядолетието

Бихме искали да се спрем на няколко проблема, свързани с енергиите на новото хилядолетие. Бихме искали да ви посочим петте атрибута на енергиите на новото хилядолетие, някои от които съдържат важна информация, а за други до този момент не сте слушали. Ще започнем с този, който е най-важен; промените в ДНК на човека.

2. ДНК

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
Благодаря ТИ Сатурн!
Holydream
Включвам се и аз във веселието, ще падне голяма игра! Само дето ви включвам и всички вас, тъй като още не сте разбрали, че самите вие сте най-големите богове!!! Много ми се ще в момента да мога да ви видя физиономиите...
Анонимен
Ще се развеселя премного,заради Господа...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...