PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Енергийно съзнание

Крион: Енергийно съзнание

  1. Крион: Енергийно съзнание
  2. Пренаписване на ДНК
  3. Промяна на реалността на човешкото тяло
  4. Разговор с мъртвите - всичко е съвсем различно
  5. Времето - сложно явление

Пренаписване на ДНК

Ето, приятели мои, пред вас е една роза- може да си я представите и да я изучавате. Това е прекрасна червена роза, но, тя може би не ви харесва? Може би вие не харесвате нейните бодли? Може да не ви харесва дори нейния цвят? А може би, вие изобщо не искате роза? И си казвате:”Тя щеше да ми хареса повече, ако беше маргарита”. Но това е роза. И вие свивате рамене и казвате:”Моята реалност е такава- имам червена роза с бодли”. И така в едно пространство на цифрово мислене /триизмерността/, този сценарий е неизменен. Това е, което е то. Много лошо, че получихте роза, когато искахте маргаритка, защото тя винаги ще бъде роза. Ако можехте да погледнете на семенцето, от което се появява розата, то тя винаги щеше да бъде семенце от роза. Вие може да кажете:”Много лошо. Това завинаги е роза.” И това е съгласието между мисъл и действие около нещо такова: това винаги ще бъде роза, следователно аз никога не мога да променя това. Концепцията за изменението на розата по някакъв начин или действителното създаване на маргаритка от роза, се намира извън вашите рамки на мислене. Всичко, което знаете, вие сте научили в триизмерността.

А сега за миг си представете междупространствен сценарий, този в който към семенцето се приближава майстор градинар. Представете си за миг как майстор градинарят може да каже на семенцето да се превърне в нещо друго. И когато клетките започнат да се делят следващия път, бодлите ще отпаднат и цвета ще се промени. И може би, даже е възможно, вместо роза да порасне маргаритка!

И ако това действително се случи, как бихте го нарекли? Отговор: вие бихте го нарекли чудо! Невероятно! Невъзможно! А ние го наричаме основа на междупространстветната физика, която толкова много очаква да я откриете и да я изследвате. Но вашата реакция показва, как вие определяте това, което излиза от границите на вашата пространствена реалност. Аз бих искал да започнете да гледате на това по друг начин. Аз бих искал да започнете виждате енергията, която се явява междупространствена енергийна информация. Огромно количество от това, което вие наричате енергия е само информация. Тя ще ни поведе към следващата фаза на нашето обучение.

Съобщаваме – за направено откритие

А сега ще поговорим за едно откритие, което е направено и вече се приема на тази планета и същността му се състои в следното: вие може да променяте информацията в клетките на вашето тяло. С други думи, учените откриха, как да пренаписват системно част от ДНК на Човешкото тяло- да променят нейната информационна структура. За да не влизаме в подробност /тази тема много пъти сме я обсъждали/, ви напомням, че учените откриха относително ДНК. Само 5% от 3 милиарда химични съединения в молекулата на ДНК се занимава с производство на гени и съдържа закодирани протеини. Тоест, 95% от химичните съединения в ДНК като че ли нищо не правят. И така, вие имате структура на ДНК, плетеница на ДНК, в която има 3 милиарда съединения и 5% от тях са двигатели на биологичната състезателна машина, наречена Човешко Същество /произвеждаща гени/ и в същото време 95%- това е пилота на тази машина /този, който казва на двигателя какво да прави/. Следователно, по-голямата част от ДНК, която по-рано беше наричана „отпадъчна ДНК”, е съзнанието за инструкции. Това е енергия. Това е информация и тя е огромна!

А какво ще стане, ако вие можете да промените информацията в тези части на ДНК, които съдържат инструкциите? Какво бихте казали? Позволете ми да ви дам един пример на това, което вече е направено...от един научен пробив.

Пренаписване на информация

Нека да си представим, че сте се родили с болно сърце. Имате сърце, което не работи съвсем правилно. С неправилен размер на клапите. Нека продължим и кажем кой сте вие. Вие сте червена роза с бодли. И ето във вашата реалност вие скоро трябва да умрете, не можете да живеете пълноценен живот, възможно е да зависите от лекарства, когато станете по-възрастен, и винаги ще имате болно сърце. А сега аз ви моля да промените логиката, която никога по-рано не сте променяли и да си зададете биологичния въпрос -какво означава това. Ако всички органи във вашето тяло се обновяват много пъти през вашия живот, защо се получава така, че вашето сърце си остава неправилно? Защо Човешкото тяло с течение на времето не го поправя? Ето, то прекрасно възстановява кожата, когато се порежете /а тя е най-големия орган в тялото/. Така че защо то продължава отново и отново да пресъздава болно сърце, регенерирайки клапи с такъв размер?

Ето ви отговор: защото системната информация във всяка клетка на сърцето остава непроменена. С други думи, в настоящия момент цялата информация във всяка молекула на ДНК на сърцето, във всяка клетка, която е системна /стволова/ се съдържа шаблон на болно сърце. Ако не се промени енергията на информацията вътре в тази система, тя винаги ще повтаря това, което е в нея. Розата винаги ще остане роза и на нея винаги ще растат бодли.

И така, ако вие действително можете да промените информацията в 95% -та ДНК? Болшинството от химията във вашето тяло е информация, водещата машина на здравето и регенерацията. Това е пилотът на тази машина, която произвежда гени и отговаря за химичните процеси. Възможно ли е да я преструктурираме така, че тя да работи малко по-различно, да насочи гените към друго творческо място? Да.

Учените започват да изучават как да се обръщат към основната клетъчна информация, енергийно апелирайки към информацията на ДНК по такъв начин, че стволовите клетки да получат съвършен шаблон, вместо нарушен. И когато сърцето започне да се регенерира като всички органи, то постепенно ще започне да функционира с клапи с нужния размер! Нима това е научна фантастика? Аз ви казвам, че това вече се прави сега. Защото на тази планета вече се правят междупространствени открития. И те ще станат много повече. Това ще разруши черупката на вашата вяра и ще промени физиката. Вие вече сте виждали това и даже не знаете, че сте го виждали.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...