BIBIOTIC - българският постбиотик от ново поколение
Назад до Крион: Енергийно съзнание

Крион: Енергийно съзнание

  1. Крион: Енергийно съзнание
  2. Пренаписване на ДНК
  3. Промяна на реалността на човешкото тяло
  4. Разговор с мъртвите - всичко е съвсем различно
  5. Времето - сложно явление

Промяна на реалността на човешкото тяло

Ще ви задам още въпроси, за които не сте се замисляли по-рано. Ние сме ги повдигали по-рано, но сега искаме да ги обсъдим подробно. Защо морската звезда може да възстанови своята ръка, а вие не можете? Защото информацията в основната програма на ДНК във вашето тяло, във вашата ДНК, информационната част не позволява това. Има ли значение това за вас? Може ли да я промените или за вас това е много странно? Ще приемете ли вие тези възможности, или ще бягате от тях, смятайки, че това не е от бога, наричайки го зло и нещо, което „не следва да правите”?

Именно това се случваше с първите опити за транслация на органи на тази планета, реакцията на този опит беше предсказуема. Това излизаше отвън границите на вашата кутийка на реалността и следователно предизвика религиозни спорове. И това, за което сега ви говоря, ще предизвика същото.

Пилота на състезателната кола, който ръководи информационната кола ДНК, е инструктирал химията на вашето тяло, че превръщането на розата в маргаритка може да се случи само в майчината утроба. А после химията остава неизменна и никога не се настройва с тялото. Затова инструкциите са винаги едни и същи, всеки път, когато клетката се дели. Затова всеки път, когато клетката на болното сърце създава нова млада клетка, тя ще излиза от този болен шаблон. Ще дойде ден, когато вие ще можете да променяте тези инструкции и ще бъдете в състояние да възстановявате своя ръка или крак. Имате всички химични съставляващи за това и това не е така трудно. Но инструкциите на нивото на ДНК казват, че вие не може да направите това, следователно вие никога не сте виждали как се прави и следователно не можете да си го представите.

Промяна на вашия начин на мислене

Наоколо енергията се променя и е необходимо да промените своето възприемане на това, което ви заобикаля- това е нещото, което е под ваш контрол и което вие можете да променяте, вие в действителност можете да призовете твореца вътре в себе си и да сътворите отново това, което ви се струва неизменно. Много ще кажат, че вие сте странни хора, че можете да правите зрими чудеса, а вие едва сега изучавате как е устроен света.

Представете си, че пилотът се намира в превъзходна състезателна кола, но е способен да дава инструкции само за завой наляво. Именно това прави той, разбирате ли?/Той завива само наляво/. Какво ще се случи с пилота, когато трасето се изправи, а той не знае как да направи нищо друго, освен завой наляво? Нужно е да промените информацията, която има пилота и да му позволите да се научи как най-накрая да извлече преимущество от възможностите на колата. Ето какво се случва сега.

Когато се повреди гръбначния мозък, едно химично вещество веднага се втурва към мястото на нараняване и нервната тъкан не може да зарасне. Знаехте ли за това? Съществува хормонална протеинова структура, която в действителност възпрепятства съединяването. Как това служи на човечеството? Да, никак. Това е продукт на еволюцията, а еволюцията не винаги произвежда този резултат, който може да очаквате. Тя може даже да се забави, а понякога и да спира, в зависимост от това, какво прави еволюиращата особа. Еволюцията е несъвършена и вие може да видите потвърждение за това навсякъде в Човешкото тяло- това няма смисъл.

Нервните клетки са създадени така, че да се възстановят отново. Вие знаете ли, че нервите на Човешкото тяло даже имат адрес, за да могат да се намерят една друга и отново да израснат? Единствено при повреда на гръбначния мозък това не се случва. Това е, защото в информацията на пилота на състезателната кола има команда: да не снаждат повредения гръбначен мозък! Това е оксиморон в биологичната структура, която е създадена да оцелее, въпреки че понякога изглежда обратно.

Ще дойде ден, когато вие ще можете да препрограмирате системните системи на вашето тяло с помощта на съзнанието и намерението. Стволови клетки има навсякъде във вашето тяло, те са живи и живеят. Те съдържат онзи модел, който е отговорен за това, което се случва. От химична гледна точка, те отговарят за Човека, който е предразположен към заболявания. Тази предразположеност после ще бъде предадена на детето, моделът също , енергията и информацията 95% ще продължават и продължават, докато не бъдат препрограмирани. Послушайте, това не е химия! Това е енергия, носеща информация. Това е междупространствена енергия.

Съществува нова технология, която ще препрограмира частиците на телата на нивото на стволовите клетки /на системно ниво/. Знаете ли какво означава това? В тази зала седи млада жена, която може би е носител на специфичен ген, който е бил в нейните предци, който води към предразположеност към ракови заболявания и слабо здраве. Послушай: когато ти успееш да пренапишеш своя генетичен отпечатък, никой от твоите потомци няма да го има. Разбираш ли за какво ти говоря? Твоите деца и децата на твоите деца ще имат само препрограмиран ген, който ще бъде в теб. Клетките в твоето тяло ще получат новата системна информация и ще я смятат за шаблон, който ще предадат на твоите деца.

Такава е енергията. Такава е информационната енергия и тя е много на тази планета. На тази планета има системи, които в продължение на дълъг период от време са били неправилно разбрани. Позволете да ви разкажа за някои от тях. Те се оценяват нееднозначно. Вие може да не се съгласите с мен. Може това да не ви хареса, но аз въпреки всичко ще ви говоря за тях.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...