Назад до Крион: Енергийно съзнание

Крион: Енергийно съзнание

  1. Крион: Енергийно съзнание
  2. Пренаписване на ДНК
  3. Промяна на реалността на човешкото тяло
  4. Разговор с мъртвите - всичко е съвсем различно
  5. Времето - сложно явление

Разговор с мъртвите - всичко е съвсем различно

А какво ще кажеш за разговорите с мъртвите? Как работи това, Крион? Как може да разговаряме с известни хора, когато, съгласно схемата за реинкарнация на душите, те вече са се върнали в тялото на други хора? Ако тези хора вече са умрели и техните души са се върнали, как ти можеш да разговаряш с тях?”

Отговорът е такъв: тези хора не са си отишли. Разбира се, тази част, която вие считате за Човешка душа, си е отишла, но импринтът на нейната жизнена информация и всичко, което тя знае- нейното съзнание, нейната мъдрост, нейното знание- се насочва право в Кристалната Решетка и остава там. Ние вече говорихме за това по-рано. Може ли да се обърнем към известни хора и да получим информация? Да. Ще бъде ли тази информация точна? Разбира се. Защото вие говорите с източника на информация, който е точен и представлява живота. Импринтът остава. „Ти искаш да кажеш, че в действителност ние разговаряме не с хората, а с импринта?” Позволете ми да ви дам нещо за размишление. Аз искам да ви задам въпрос сега. Това ще бъде риторичен въпрос. Кои сте вие? Пред мен седят древни души и древни души четат тези страници. В тази зала седи жена, която никога не облича червено и ти знаеш коя си ти. Аз ще ти кажа защо. Защото червеното те е убило! Защото това е бил цвета на перата на твоя шлем, войне. Защото ти си бил капитан, а в този бой врагът пред теб е знаел, че ако успее да те убие, целият твой полк ще се окаже в объркване и именно това се е случило. Червеното перо убило не само теб, но и всички около теб! И ти никога не обличаш червено. Ти просто не обичаш този цвят. Това просто не е за теб. Ти го избягваш, не е ли така, древна душа? И така, когато ти седиш тук, кой си ти? Ти си воин, който са го убили, или жена, живееща в 2010 година, която никога не облича червено?

Наистина, това е риторичен въпрос, защото в моята реалност ти си частица от Бога. Аз те виждам във всичките ти инкарнации. Разбираш ли? За да говорите за тези неща, вие трябва да се реете над Човешките предразсъдъци. Вие сте повече, от това което си мислите и от метафизична гледна точка, именно така ви вижда и Бог и именно само така вие започвате да виждате някои от тези, които ви заобикалят.

И така, връщаме се към въпроса, когато вие искате да повикате някого, който е живял някога и да му зададете въпроси, с кого разговаряте? С Хрониките Акаша на тази душа? Вашият събеседник жив ли е или мъртъв? Аз ще ви кажа: нищо от тези предположения не е вярно, защото отговорът е още по-великолепен! Ние вече ви говорихме по-рано. Можете ли вие да попитате леля Марта къде са скрити съкровищата? Да. И тя ще знае това! Защо? Защото вие разговаряте с информационния импринт на леля Марта, а нейната информация е съхранена в такава форма, която вие напълно усещате като леля Марта!

Можете ли да питате леля Марта „Как са там нещата, от другата страна?” Опитайте да попитате, но импринтът няма ни най-малка представа! Той ще ви дава само банални фрази, които са от времето на Човека, който той представлява.

Тя ще ви каже: „Прекрасно”.

На какво прилича живота там?”

„Той е забележителен”

„Не, разкажи ми в детайли”

„Аз те обичам”

Тя просто не знаеИмпринтът на леля Марта знае това, което е знаела леля Марта, но до момента, когато не започнете да задавате въпроси за другата страна на завесата. Вие мислите за това едномерно, но това не е едномерно. Това е могъща енергия, тя е реална, може да се усети, с нея може да се разговаря. Тя е междупространствена и тези, които имат дар, могат да се докоснат до мъдростта на древните. Върнете се назад и попитайте, къде са скрити съкровищата. Скоро вие ще видите нещо от това, но бъдете внимателни- властта, която поддържа тази планета, облечена в дрехите на духовността, а също и религиозните водачи ще нарекат това взлом и сектанство. Те не разбират, че вие се движите в междупространствено състояние- уместното, точното, истинското, удобното, правилното, полезното, това, в което вие трябва да пребивавате. Задавайки въпрос на древните за това, какво знаят те, вие ще завършите пълния цикъл на това, което сега изучавате.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...