Назад до Крион

Крион: как да използвате новата енергия

  1. Крион: как да използвате новата енергия
  2. Старата енергия
  3. Новата енергия
  4. Притча "Не мисли като човек"
  5. Нова медицина

Ченълинг от 19-ти юли, Дел Мар, Калифорния:

Поздравления! Аз съм Крион. Не се страхувай от това ново чувство, партньоре мой, защото идвам при теб с по-голяма интензивност от преди. Казвам на всички вас, събрани сега на това място (и които четете тези редове), че това е сладко време, защото аз знам кои сте вие и вие знаете кой съм аз. Една от повтарящите се теми на Крион е да ви казваме, че сте сърдечно обичани, и да говорим сериозно, когато ви наричаме воините на светлината, и в церемония и подготовка за това време ви почитаме. Уважаваме ви за присъствието ви на това място (и четенето на това послание) в този момент... за това, че предприехте пътуване, за да седнете пред Духа, когато всъщност Духът е този, който седи пред вас! Дори докато ви говоря сега, водя със себе си легиони от същества, които са дошли "на прага" и ви обичат. Не се заблуждавайте кои са те, защото те са тук, за да ви служат и помагат, и идват от обич към вас. Те идват, за да може Духът да седне в краката ви и да ви информира за атрибутите на новата енергия. Идват, за да седнат в краката ви и да ви кажат как можете да я използвате. Как можете да се изцелите, как можете да удължите живота си, как можете да постигнете мир. Не се страхувай от новото чувство, партньоре мой.

Тази стая е заобиколена от един плътен конус и всички присъстващи човешки същества (и читателите) могат да го почувстват, ако пожелаят. И докато сте тук на това плътно място, което ние наричаме любов, можете да приемате през областта на третото си око "третия език". Дори ако предпочетете да се отпуснете и да не слушате повече английските думи оттук нататък, можете да ги прочетете по-късно, защото е факт, че те трябва да се запишат. Сега искаме да ви говорим на езика, който разбирате най-добре. Тази вечер ще се случат много неща между Духа и вас, ако го позволите... които включват много повече от говорния език. Пречисти ума си, партньоре мой, защото онова, което ще последва, е важно. Остави сладостта на Духа да изпълни това място.

Събраните тук (и тези, които четат посланието) са обичани безмерно... повече, отколкото можете да си представите. Защото вие, скъпи мои, сте избрали трудния път и ние ви почитаме за това тази вечер, под формата на превод и информация, която ще ви бъде от полза. Молим ви да сте наясно за какво става въпрос. Ще говорим за енергията „ каква беше, каква е сега „ и указанията как да я използвате.

Рейтинг:
3.8/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Красимира добре нова. Много е интересно и полезно. Това е което ме вдъхновява.
Петра Димитрова Всичко е истина истина Ви казвам от първо лице единствено число повярвайте
Има ли други Българи с имплант?
Радостно и интересно е да стъпваш в стъпките на нашия създател!
Анонимен
Невероятно...някой ми го "казва с думи"....Има прастара народна песен която казва само: Дай ми Боже, що е мене драго...нищо ново под слънцето !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...