Назад до Крион: как да използвате новата енергия

Крион: как да използвате новата енергия

  1. Крион: как да използвате новата енергия
  2. Старата енергия
  3. Новата енергия
  4. Притча "Не мисли като човек"
  5. Нова медицина

Старата енергия

Старата енергия

Като продължение на информацията, представена в същата тази стая миналия месец (19 юни), ще направим преглед каква беше доскоро енергията. Вие се намирате в линейна времева рамка, стъпка по стъпка, и такава беше и енергията. Спомняте ли си, когато бяхте деца и нямахте отговорност за къщата? Когато родителите ви излизаха, те оставяха някого да наглежда дома... или пък изобщо не излизаха, но вие не носехте отговорност. Същото беше и в доскорошната стара енергия, само допреди няколко ваши земни години. Виждате ли, тогава вие не притежавахте в себе си пълната същност на това "кои сте". В урока, макар да бяхте частици от Бог, които вървят по Земята, правилата и нивото на просветление повеляваха, че не сте в състояние да поемете цялата си същност.

Ченълинг

Когато седяхте пред медиум по онова време, той трябваше да напуска и да преотстъпва своята човешка същност, за да позволи на Духовното същество да влезе и да заговори. Това беше тежко за човека, защото го състаряваше преждевременно. Освен това го изтощаваше прекомерно... но въпреки това човекът се съгласяваше на подобен ченълинг, правеше го, защото беше част от договора му. Съществата влизаха и разговаряха с вас от другата страна на воала, после си отиваха и човекът се връщаше в тялото си. Това беше единственият начин за осъществяване на ченълинг.

Общуване с Духа

Във вашите общувания с Духа вие не носехте отговорност. Бяхте като малки деца. Духът идваше при вас в линеен модел и ви информираше какво щеше да бъде и какво щеше да случи. Духът идваше и ви даваше правилата, които да спазвате и да следвате... и вие го правехте.

Съ-творение

Не ви се позволяваше да съ-творявате. Чудесата се подреждаха предварително и макар тези действия да бяха отговор на молитвите ви, Духът ги подготвяше предварително. Информираха ви, че те ще се случат, за да можете да се приготвите и да знаете какво да изпитвате по време на събитието и как да имате "готовността" да ги приемете. Тогава Духът ги създаваше за вас (голяма част от тази подготовка не се осъзнаваше на човешкото ниво на мислене).

Подобно на детето, което оставаше в къщата, от вас не се очаквате да правите нищо за себе си. Но Духът беше там и вие признавахте Духа. Това беше старата енергия и вие многократно сте чели за нея. Пак повтарям, едва през последните 50 години на тази енергия ‚ се позволи да се промени бавно... но каква промяна е това! Дори докато ви говоря сега, легионите, които доведох със себе си, са тук до вас. Това е ново! Те са тук в подкрепа на новата енергия и на вашата нова сила, която сами си заслужихте!

Рейтинг:

Отзиви

Красимира добре нова. Много е интересно и полезно. Това е което ме вдъхновява.
Петра Димитрова Всичко е истина истина Ви казвам от първо лице единствено число повярвайте
Има ли други Българи с имплант?
Радостно и интересно е да стъпваш в стъпките на нашия създател!
Анонимен
Невероятно...някой ми го "казва с думи"....Има прастара народна песен която казва само: Дай ми Боже, що е мене драго...нищо ново под слънцето !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...