🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Как стават нещата

Крион: Как стават нещата

  1. Крион: Как стават нещата
  2. Ежедневието
  3. Изобилието
  4. Силата на човешкото същество
  5. Извънземните
  6. Информацията от канал
  7. Четирите елемента на чистата любов
  8. Притчата за Томас Лечителя
  9. До лечителите

Силата на човешкото същество

Сега да поговорим за силата на човешкото същество. Защото виждате ли, силата на човешкото същество е в неотворените врати. Уо видя имена на тези врати, които ще ви обясним по-късно, защото трябва да ви разкажем една история - още една притча. Вие притежавате удивителна сила, защото всичко онова, което правите в златната стая, определя случващото се по отношение на неотворените врати. След малко ще ви обясним защо.

Имаме за вас три предложения от практически характер, които трябва да знаете. Необходимо е да заявите тази любов към вашия Висш Аз, никога да не я изолирате само за тези, които мислят като вас. Говорили сме вече за това, но човешките същества имат склонността да го правят. Скъпи мои, когато получите тази свещена "любов към Аза", вие сте склонни да я затворите в кръга на вашите единомишленици и да я пазите в тайна. Не създавайте комуни, защото по този начин изолирате Бог от останалата Земя. Правите го, водени от някакъв, основан на страха механизъм.

Божият дух казва, че трябва да вземете вашата светлина и да я разпръснете над околните. Така трябва да постъпите. И без да казва нищо и без да обяснява на другите какво става, светлината засиява чрез вас. Така трябва да постъпите. Каква полза от светлината, скъпи мои, ако я натикате на тъмно? Ако вземете тези светлини, поставите ги в една стая и затворите вратата, няма да направите нищо добро за планетата. Нямаме предвид среща като тази тук. Не. Имаме предвид ситуация, в която действително бихте изолирали себе си и другите в ежедневното съществуване. Моля ви, внимавайте да не попадате в този капан. Оставете светлината да грее.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Негодник
Къде се чувстваме най умиротворени ? Под слънчевите лъчи, на някоя скала на океана ? Разбирам , че за всеки е различно . Какво правим ако нямаме пари да отидем там ? Аааа да , можем да отидем там в съзнанието си , чрез видение !!! Да , но в съзнанието не е толкова истинско , отколкото в действителност ! Разбирам , че действителността е относително понятие и всъщност материалният свят е илюзия , но защо тогава чувството в материялният свят е тооолкова силно а в духовния тоооолкова слабо и защо всеки се стреми към материално проявление на мечтите си ? Как да постигнем умиротворение чрез пребиваване в златната стая , като чувството там е слабо , понеже не е проявена тази стая в материята и , ако успеем все пак да постигнем истинско умиротворение във въпросната въображаема стая , то за какво по дяволите ще ни е необходимо проявление на мечтите в материята ? Крайният резултат ще е същият , ЧУВСТВОТО то е важно !!!
удивен
Чудя се кой ли си губи времето да пише всичко това и да мисли, че някой му вярва?!
Анонимен
Абсолютно съм съгласна!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...