Назад до Крион: миналото на човека

Крион: миналото на човека

  1. Крион: миналото на човека
  2. За Лемурия и Атлантида
  3. Кармата от Лемурия и Атлантида
  4. За ледниковите периоди
  5. За пещерата на сътворението
  6. За създаването на човешката биология

За създаването на човешката биология

Въпрос: Смея ли да ти задам въпроса кои са онези същества във Вселената, които ни помогнаха със семената за нашата биология?

Отговор: Това не е тайна и е известно от доста време. Те са ваши близки съседи от групата звезди, която наричате "Седемте сестри". Те са истинските ви биологически предци и са част от семейството ви. Това докрай ще остане оспорвано знание. Причината е, че техният дуализъм е много по-слаб от вашия, а планетата им е в последния стадий на обучението, с повече просветление... качествата, към които смятаме, че се устремява и вашата планета.

Това означава, че те са на етап на завършено обучение вече повече от 250 000 от вашите земни години. Те са в урок, който се занимава с неща, различни от кармата, но пак изисква човекоподобна биология. Там има раждане и смърт, също както на вашата планета, но те са издържали изпитите си. Съществуват почти единствено за да оказват помощ при засяването и понякога провеждат техническа и биологическа намеса, процес, който няма да обяснявам сега.

Те често ви посещават, но както при мен, съществува ограничение по отношение на разкриването на твърде много за области, в които вие сте още не сте настъпили... така че да го направите сами, в собственото си линейно време, и да пожънете съответно плодовете.

Рейтинг:
2.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

скептик
Сменете си лекарствата всички!
Тази песен е за тониране и лекуване - регулира теченията на силите в човека, поставя го в хармония с Битието. Думите са на стар свещен език, не могат да се преведат буквално. Учителя им дава само приблизителен, частичен превод - „Без страх и без тъмнина!". Фир-фюр — това, което ръководи човека; фен отстранява препятствията и пречиства. Тао обгражда, пази човека като среда, в която е потопен. Тао е Абсолютното, Непроявеното, Безграничното. Би — това, което се проявява. Аумен — всички качества, които се съдържат в Божественото — всичко, което трябва да израсне и да се прояви в своята пълнота. Фир-фюр-фен е ритмично изречение. Това са ритмични думи със силни вибрации, от естество, което може да събуди нещо ново в съзнанието на хората, потънали в материалния живот.
Фир фун фер това е молитва на мама която тя самата не разбира
Анонимен
7-те сестри- това са Плеадите.
Анонимен
Доколкото знам,пещерата(при тропиците е казано изрично) се намира под Сфинкса до Голямата пирамида в Египет.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...