Назад до Крион: Многоизмерната вселена

Крион: Многоизмерната вселена

  1. Крион: Многоизмерната вселена
  2. Разстоянията във Вселената
  3. Уо и гранитният блок
  4. Нулата и хармоничното съгласие

Нулата и хармоничното съгласие

Нулата

Ще дойде ден, когато вашата наука ще чества нулата в бъдещата многоизмерна математика. Засега за вас нулата е нищо. Някой беше казал: “Е, знаем, че нулата не значи нищо. Според нас, многоизмерната нула ще бъде равна на безкрайност. Това е нулата.” Не, не е това.

Вече повече от десет години ви говорим за дванайсетичната система. Ще бъдете поразени от нейната елегантност, особено от простотата на изчисленията. Това е единствената математика, която “се здрависва” с природата. Не можете да разглеждате дванайсетичната система, без да придавате особено значение на цифрата “0”. Тя не може да бъде “местодържател”, не може да бъде “нищо”, не представлява безкрайността. Отново ще ви кажем: нулата е магията на многоизмерната математика. Тя е магията на дванайсетичната система.

Нулата е потенциалът на всичко, което някога е било, е и може да бъде. Тя е “сегашният момент” на универсалната математика. Тя представлява потенциала, енергията на вероятността. Затова нулата е променлива величина, която зависи от уравнението. Вие не сте свикнали с това. Вие сте свикнали с математически уравнения, които са емпирични, и искате да си останат такива. Само че това е невъзможно, когато започнете да правите изчисления извън линейността. Тази схема разкрива елегантността на математиката. Нулата премахва всичко ненужно и разкрива решението. Тя улеснява реалността на самия пъзел и много често е активното число. Не очакваме от вас да разберете това. Все още не.

Хармоничното съгласие

Накрая ще ви кажа какво всъщност стана миналата седмица. На тази планета има едно място, което се нарича Пещерата на творението; говорихме за нея последния път, когато се видяхме. Така наричахме това място преди. Вие го наричате Акашови записи. Това е много ценно място, където се пази вашето родословие. Искам да ви заведа там за момент. Стените излъчват светлина. Всичко наоколо е кристално. Прохладно е, въпреки че от геологична гледна точка не би трябвало да бъде така. Тук има кристал за всеки мъж, жена и дете на планетата. Много от кристалите са много стари, но това не им личи. Когато идвате и си отивате, всички ваши въплъщения (животи) просто актуализират кристалите. Може да се каже, че тази система надхвърля всичко, за което сме говорили.

Някои от вас казват, че чувстват, че това е последният им живот. За повечето от вас това не е така. Сигурно не знаете, но повечето от вас “правят именно това във Вселената”. Може да се каже, че сте професионалисти. Човешки същества във Вселената! Защо? Защото сте влюбени в Земята! Влюбени сте в семейството! Когато тази пиеса свърши и вашият “живот” приключи, вие просто сменяте енергията. Част от вас става водач на Друго човешко същество, а друга част отива зад завесата, връща се обратно и се превъплъщава. Групата, която представлявате, е винаги заета. Вие ще правите това отново и отново, защото не искате да изпуснете края! Лемурийци, твърде дълго сте работили, за да пропуснете това. Вие сте били част от всичко това твърде дълго време, видели сте и сте споделили Божията любов. Видели сте как стават нещата. Вие сте поискали да участвате в трудните неща - и ето, че отново сте тук в една от последните вълни, която никой никога не е предполагал, че ще бъде възможна.

През миналия уикенд в Пещерата на творението се промениха кристалните енергии, които представляват вашата същинска жизнена сила. Пещерата на творението и Акашовите записи са се променяли само два-три пъти в цялата духовна история на Земята. Това - първо. Кристалната решетка на Земята започва да се презаписва и подрежда. Следователно, същото ще стане и с кристалите, които съхраняват вашата жизнена сила, потеклото ви и хрониките на вашата душа на планетата. Те също се промениха. Така трябва да бъде. Идва време, когато езотериката трябва да стане физика. Нали разбирате, тази система трябва да бъде актуализирана, защото човешките същества се приближават все повече до момента, в който ще станат ангели. Същото стана и по време на 11:11. Осъзнахте ли го? Ето защо мием нозете ви.

Днес ви дадохме многоизмерна информация за науката. Някои ще кажат: “Виж какво, Крион, това не е моята област. Аз бих предпочел чисто духовна информация.” По-добре се възползвайте от това, че тази научна информация никога досега не би била дадена на Земята в ниска вибрация. Има причина за това, че ви даваме тази информация по време на едно духовно събиране. Предстоят ви много промени, включително и по-обхватно обяснение на Вселената. Така ще можете да отидете там, където никога не сте мислили, че можете да отидете. По-широкото обяснение на вашата реалност ви е нужно, за да можете да правите такива неща със своята биология, каквито никога не сте смятали за възможни.

Земята е в процес на възстановяване - противно на онова, което виждате по новините - но надеждата за мир на тази велика планета е огромна. Има надежда, че ще се сложи край на омразата, на която сте били свидетели в последно време, и че ще се възцари разбирателство и мъдрост, каквито не е имало досега. Тук са онези, които дават енергия и светлина на Земята, и именно затова ние умиваме нозете ви.

Ето, че обкръжението се оттегля... така, както смята за най-уместно.

Наистина е така, и това е краят на посланието.

Крион

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

тони
да ако това е истина как да сътворим новото си виждане първо за самите нас трябва да има групи
Виж още отзиви
Коментирай
loading...