Назад до Крион: Мрак и светлина

Крион: Мрак и светлина

  1. Крион: Мрак и светлина
  2. Тъмнината и светлината - Обзор
  3. Равновесието на човека - негативното и позитивното
  4. Проблеми и решения
  5. Смърт и равновесие
  6. Действителната тъмнина и осветяването
  7. Любов и омраза
  8. Страх и покой
  9. Притчата за Моби

Смърт и равновесие

Нека поговорим за живота и смъртта на човека. Промяната в тази област от старото към новото е дълбока и значителна. Имаме да споделим толкова много неща с вас относно нещо, което ви изпълва с такъв страх! Смъртта и начинът, по който мислите за нея, е отживяла времето си парадигма. Няма по-велика информация от тази, която ще ви дадем сега. Защото не съществува по-велик атрибут, който може да ускори развитието на тази планета в новата енергия, от удължаването на вашия живот!

В миналото, при старата парадигма, смъртта представляваше обмен на енергия и той се осъществяваше бързо. Вашите тела, проектирани да живеят по 950 години, с ваше позволение издържаха едва 60 или 70 години. Стареенето е нещо, което вие сте планирали! Химическите съединения, които се освобождаваха във вашето тяло, въздействаха по такъв начин на ДНК, че животът ви беше кратък, а смъртта - скоропостижна. А идеята беше да се връщате с кармичния си багаж, да преминавате през изпитанията и да решавате проблемите, свързани с енергията на тъмнината и светлината - една непрекъсната смяна на кратък живот и скорошна смърт. Това беше двигателят на смяната на вибрациите, но в момента той не работи. С разрешението, което си дадохте (по времето на 11:11), вие отправихте духовно послание към своята ДНК, кодът на живота, в което се казваше: "Сега имаме разрешение да живеем много по-дълго в сравнение с преди, за да ускорим съзряването на Земята." Разрешението е дадено! А сега, по цялата планета, ви се дава бавно и постепенно и науката за това, Тук сме, за да ви кажем, че ако бъдат достигнати тези възможности, които ние виждаме, до 2012 година човешкият живот може да удвои своята продължителност. Да удвои! Това е новата парадигма, скъпи мои. Ще ви помолят да отидете на място, където смъртта ще означава единствено смъртта на старата енергия, а човешкото тяло ще продължава да живее още и още! Нека видим дали вашата наука ще потвърди това. Да видим дали обществото вместо това няма да се изплаши, възпрепятствайки неговото осъществяване. Това е нещо съвсем различно от всичко, което може да сте очаквали, и се основава върху разкриването на същността на вашата клетъчна структура. Ще бъдат разкрити тайните на самия живот и на процеса на стареене.

Дефиницията на извисяването, която давахме на толкова много групи, е: "Човекът с новата енергия, захвърлил своята карма и споразумение, влиза в следващото прераждане, без да преминава през човешката смърт. След това, без каквото и да е споразумение, създава своето ново съществуване." Това беше целта на цялата история от книгата на Крион "Пътуване към дома". Сега тя е ваша и можете да я използвате, но някои от вас няма да го направят. При всичките тези благоприятни условия сред вас има и такива, които няма да го направят, а има и такива, които ще се пробват. Може да изминат няколко години, преди всичко да стане ясно. Но общата картина, за която ви разказваме, е следната: Вие не само имате разрешението да останете, но ще получите науката, енергията и познанието, които ще гарантират вашето дълголетие. Отивате към следващата вибрация, освобождавате се от старата карма, излизате от старата парадигма и влизате в нова и живеете дълъг живот. Това е много важна информация, създадена от вас, за вас! Тази информация се дава, защото вие сте дали своето разрешение да я получите по времето на 11:11. Нека светлината придобие изцяло ново значение за вас! Нека промени вашия баланс. Нека промени силата ви на  Земята!

Рейтинг:
2.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

ВИОЛЕТА
ЧЕТА КНИГИТЕ НА КРИОН ОТ 2000 Г ВСИЧКИ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ЛюБОВ..МНОГО ЛюБОВ..ТАКА СЕ ПОНАУЧИХ ДА СЕ ОБИЧАМ И РАЗБРАХ КОЛКО СЪМ ОБИЧАНА...БЛАГОДАРЯ!
anita
Blagodaria
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
man
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...