PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: новата енергия и отпечатъците

Крион: новата енергия и отпечатъците

  1. Крион: новата енергия и отпечатъците
  2. Защо да не искате неутрален отпечатък?
  3. Приспособяване и помощ
  4. Ако не успеете?
  5. Какъв е пътят ви сега
  6. Новата нагласа

Ако не успеете?

Онези във Вселената, които планират подобни неща, смятат, че мнозина от вас няма да успеят, дори след като получат силата на статута на завършеното обучение. Това не е първият път, когато някоя планета трябва да навлезе в подобен вид вибрация или просветление, затова процесът има прецедент. Това означава, че след като получат силата, мнозина ще изчезнат и ще напуснат планетата. Ще стане така поради две причини: (1) По тяхно желание; тоест, те пожелават да заминат, вместо да останат и да помагат. (2) Не могат да останат балансирани вследствие на его проблеми или на други човешки биологически склонности. Последното ще бъде неволно; тоест, съществото просто ще изчезне, ако стане твърде неуравновесено.

Няма нищо лошо в това да напуснеш планетата поради каквато и да било причина, щом си със статут на завършено обучение. Дори да не успеете да останете и да помагате, а напуснете по неволния начин, вие няма да си навлечете отрицателни последствия. Статутът ви е неизменен и безусловен и ще се признае със същото уважение, както за онези, които остават. Това може и да не ви се струва съвсем честно, но спомнете си притчата на Исус за блудния син, който избягал и се отдал на разгул - после се върнал и баща му го посрещнал със същата радост, като сина, който бил послушен - така постъпва единственият източник на любовта. Исус често проповядваше за този вид любов; може би при вашата нова сила в тези нови времена ще погледнете по нов начин на нещата, за които говореше Исус, и на примерите, които даваше. Възможно е при преразглеждането на думите на този учител, когото ви изпратихме да ви просветли, да се породи ново познание и разбиране

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Дани
Това трябва да го изживеете, за да го разберете, в противен случай, ще го отричате. Написаното е точно така
дедовия
Смени си лекарствата пич..
dragon hunter
безплатен обяд няма. това е като да си купиш диплома за висше образование и като отидеш на работа по специялноста още в първия ден ще те разберат че си не в час със материята. същотто е и тук. ще получите статут но без знания и опит. мисля че ако има малко по запознати и трезво мислещи хора с тази материя няма да се занимават с това и да си усложняват и без това тежкия живот. кармата се изплаща с чисти и святи действия и мисли а не със шмекеруване на енергиино ниво. непознаването на тази материя и използването и без разбиране ще отежни вашата карма. това ми прилича на поредния опит на дракониянците да завладеят невежите човешки души търсещи винаги лесния път. ако четете внимателно текста между редовете ще усетите че това е една уловка, манипулация. пътя към ада е обсипан с добри намерения ;)
Евелина
Всичко е точно така и не е леко!!!
Христо Димитров Вълчев
Виж още отзиви
Коментирай
loading...