PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: новата енергия и отпечатъците

Крион: новата енергия и отпечатъците

  1. Крион: новата енергия и отпечатъците
  2. Защо да не искате неутрален отпечатък?
  3. Приспособяване и помощ
  4. Ако не успеете?
  5. Какъв е пътят ви сега
  6. Новата нагласа

Какъв е пътят ви сега

Много от вас, които четат тези послания, няма да искат да поемат по пътя на новата сила, осъзнавайки, че все още не е настъпил моментът да го направят. Моля ви да не се чувствате "грешни", ако осъзнаете подобно нещо. Нормално е да се чувствате по този начин и решението да продължите без този нов статут е проява на дълбока мъдрост... знаейки, че бихте могли да бъдете много по-добре, но пак можете да направите много, за да подкрепите онези, които ще се нуждаят от вас през това време, докато всички заедно помагате на планетата. Няма да впечатлите никого, ако решите да поемете по този път, и няма да разочаровате никого, ако предпочетете да не го правите. Това е решение, основано на духовната преценка за етапа, на който се намирате в собствения си път.

Онези от вас, които се чувстват готови, могат да преминат към следващата крачка. Трябва да се подготвите душевно да напуснете настоящото си съществуване, каквото и да е то. Нещата за вас ще се променят и вие трябва да приемете този факт. Вашата земна кариера или призвание, които са ви позволявали да печелите средствата, необходими ви за храна и подслон, може да бъдат прекъснати или променени. Решението ви ще бъде необратимо и вие не можете да го промените обратно.

Ако сте готови и желаете да направите трансформацията, тогава трябва да я поискате открито, като я изречете гласно пред Вселената. Мнозина от вас са в толкова добра връзка с тази страна на воала, че общуването ще бъде ясно и непосредствено. Някои обаче ще трябва да заявят желанието си на висок глас, за да ги чуят всички (всички духовни същества). Вашето намерение е изключително силно, а Духът ще разбере дали е чисто. Не отправяйте небрежно молбата си, с мисълта, че ако не почувствате нищо, ще опитате нещо друго! При този процес вие ще молите за трансформацията и ще се очаква да свършите някаква работа, за да преминете на нова вибрационна стойност. (Втора, трета и шеста книги на Крион разказват за новите дарби и инструменти, които ще имате на разположение за работата си... но трябва да работите!)

Следващото събитие, което ще се случи, ще бъде мигновена оценка на уместността на молбата. Моля ви да разберете, всеки един от вас притежава силата да осъществи тази трансформация, благодарение на новата енергия сега. Както споменах, вие си заслужихте правото. Оценяването от тази страна на воала не е присъда, а преценка на това какво ще се изисква за кармичното приспособяване. Ако едно същество с малко житейски опит (малко на брой минали изяви и твърде много изостанала карма) моли за новата сила, тогава осъществяването на трансформацията ще налага различен вид служене.

Никой няма да бъде отхвърлен, но моментът на трансформацията и трудността на прехода ще бъдат съвършено различни за всеки човек. Учителят, който моли за трансформация, може да я получи мигновено и със съвсем малко неудобства. Съществото с по-малко изявен опит ще трябва да почака по-дълго до започването на процеса, а после да има затруднения с приспособяването. Както вече казах, всички ще се справят. Това е духовен дар! Духът няма да ви изостави в този момент! Ние ви обичаме.

Моето пренастройване на магнитната настройка на Земята продължава от няколко години. Възможно е 1992 да не е подходяща за молбата ви, но 2000 година да е. Използвайте силата на интуицията и медитацията, за да научите дали това е уместно, или не е. Духовните въпроси от този тип са изключително важни за Духа. Ние ще ви отговорим без изключение!

Как ще разберете дали процесът е започнал? Най-напред очаквайте много живи и ярки сънища, понякога наситени с чувство на тъга. След това е възможно да изпаднете в нещо като дълбока депресия. Както заявих по-рано, това е неофициалното заминаване на водачите ви. Останалото е както ви го описах и трябва да продължи 90 дни. След това очаквайте животът ви да се промени. Хората, преплетени досега в кармичния ви път, ще продължат по своя учебен път без вас. Взаимодействието ви с тях ще е приключило. Вселената може да ги отстрани от вас, за да не смущавате уроците им, а вие да продължите към задълженията, които сте поели да изпълните. Онези, които остават във вашия договор на любовта, ще останат.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Дани
Това трябва да го изживеете, за да го разберете, в противен случай, ще го отричате. Написаното е точно така
дедовия
Смени си лекарствата пич..
dragon hunter
безплатен обяд няма. това е като да си купиш диплома за висше образование и като отидеш на работа по специялноста още в първия ден ще те разберат че си не в час със материята. същотто е и тук. ще получите статут но без знания и опит. мисля че ако има малко по запознати и трезво мислещи хора с тази материя няма да се занимават с това и да си усложняват и без това тежкия живот. кармата се изплаща с чисти и святи действия и мисли а не със шмекеруване на енергиино ниво. непознаването на тази материя и използването и без разбиране ще отежни вашата карма. това ми прилича на поредния опит на дракониянците да завладеят невежите човешки души търсещи винаги лесния път. ако четете внимателно текста между редовете ще усетите че това е една уловка, манипулация. пътя към ада е обсипан с добри намерения ;)
Евелина
Всичко е точно така и не е леко!!!
Христо Димитров Вълчев
Виж още отзиви
Коментирай
loading...