PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Преминаване на границата

Крион: Преминаване на границата

  1. Крион: Преминаване на границата
  2. Енергията на света
  3. Световната политика
  4. Световната валутна система
  5. Световната религия
  6. Наука - Астрономия
  7. Здраве
  8. Биология
  9. Физика
  10. Децата

Наука - Астрономия

Петата възможност е свързана с астрономията. Възможностите са неограничени. Най-великата е промяната на нагласата и тази промяна вече е започнала. Тя е диаметрално противоположна на нагласата на вашите астрономи, която те притежаваха преди десетина-петнадесет години. Скъпи мои, ще се появи познание, че във Вселената съществува живот, различен от този на планетата Земя. Ще се появи разбиране, че Вселената е създадена за живот! Благодарение на големия брой странни факти, които ще възникват при изследването на различни източници, ще се появи разбирането, че Вселената започва да се съгласува с потенциала, възникнал точно тук, на Земята!

Колкото по-добра става научната апаратура, толкова по-голям брой други планети ще откривате, които притежават същия химически потенциал, позволил възникването на първоначалния живот върху Земята. Науката ще започне да разбира, че Вселената е осеяна с живот и след време дори ще потвърди, че семената на живота такъв, какъвто се е осъществил върху Земята, са били пренесени от някъде другаде! Това, което вчера се е приемало за празни приказки, утре може да бъде възприето от науката.

Освен това в областта на астрономията ще започне да се утвърждава концепцията за това, което ние нарекохме "различни времеви рамки". Трябва да е така, защото накрая ще стане очевидно, че това е единственият физически модел, който ще обяснява "невъзможната физика", която се установява в цялата Вселена [виж точката "Физика"]. Накрая ще има и нова теория, която ще представлява силно отстъпление от днешната погрешна концепция, наричана "Големият взрив". Когато разберете, че тази Вселена се самосъздава, ще разберете, че тя в действителност "гърми" през цялото време! [смях]

Рейтинг:

Отзиви

Delfin
Blagodaria ti Krion, che te ima! Ti shte promenish jivota na mnozina!
Анонимен
Благодаря ТИ Боже, че така мъдро си устроил този свят!Направи така ,че и ние ,хората -ангели на Земята ,да се облечем в Твоята Мъдрост!
Анонимен
"причината за чудесата е Божествената сила в Човека,а не някаква намеса Свише".Всичко ,от което имаме нужда,Бог е поставил вътре в нас.Как да го стартираме-с Любовта към всичко живо!
Анонимен
Не е посочена датата на този ченълинг,но днешните световни събития не са в разрез с посочените тенденции.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...