PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Преминаване на границата

Крион: Преминаване на границата

  1. Крион: Преминаване на границата
  2. Енергията на света
  3. Световната политика
  4. Световната валутна система
  5. Световната религия
  6. Наука - Астрономия
  7. Здраве
  8. Биология
  9. Физика
  10. Децата

Физика

Номер осем е физиката. Ще представим тази сфера възможно най-просто и разбираемо и ще ви дадем два атрибута, върху които да разсъждавате. В момента потенциалът обаче е такъв, че нито един от двата няма да бъде схванат [смях]. Все още не сте създали ФОРМУЛАТА на физиката. Тя все още не е открита от вас, а ние ще ви дадем трите атрибута на формулата, но без самата формула, [пак смях] Тези атрибути са свързани, но начинът, по който са свързани, не се разбира правилно. Вашата наука обаче едва сега започва да забелязва техните нюанси.

Първият атрибут на формулата е способността да се разбере ПЛЪТНОСТТА НА МАСАТА. Защо електронният облак се намира толкова далече от ядрото на атома? Казвали сме ви, че можете да промените това разстояние и с това ще промените плътността на масата, която се определя от промяната на атомите. Колкото по-близо до ядрото се намира електронният облак, толкова по-бързо ще трябва да вибрира. Когато електронният облак вибрира с по-голяма скорост, това означава, че ще се промени неговата ВРЕМЕВА РАМКА. Следователно, вторият атрибут на формулата е промяната на времето и те са свързани. Освен това разберете, че сте направили погрешно допускане за това, че действителната скорост на електронния ОБЛАК винаги е една и съща, независимо от разстоянието. Това също все още не сте го разбрали. Съществува разлика между скорост и честота на вибрациите и тя е свързана с реалното физическо определение на ЕЛЕКТРОННИЯ ОБЛАК.

Разделителната способност на масата е способността да се контролира плътността на масата. С промяната на плътността ще настъпи и промяна на времето, а с промяната на времето ще се появи безусловно и третият атрибут, които вие изобщо няма да схванете! Ще го наречем РЕАЛНОСТТА НА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО или мястото, където се намира материята, в кое измерение на реалността отива тя, когато се промени. Ето една аксиома: промяната на измерението, когато материята се променя по този начин, създава реалност, КЪДЕТО материята ТРЯБВА да се намира, за да съществува в своята нова форма. Това място може да е на няколко сантиметра или на цели мили разстояние от мястото, на което сте я изменили. Всичко зависи от степента на нейната промяна. Най-трудно е да ви се обясни понятието, което не сте разбрали, че материята притежава индекс на реалността и че основните й свойства са свързани с мястото, където тя съществува във времето и пространството. Следователно, трите атрибута, които трябва да функционират заедно, са ПЛЪТНОСТ, ВРЕМЕВА РАМКА и МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Когато наблюдавате Космоса и регистрирате физическите атрибути, които ви заявяват на висок глас, че това, което наблюдавате, е различна времева рамка (това, което ние наричаме "невъзможната физика”), те ще ви дадат информация и за масата, и за измеренията (индексът на местоположението) на това, което наблюдавате. Специално тази формула е много дълбока. Тя е основата на цялата универсална физика, въпреки че вие все още не знаете това.

Нека сега се спрем на обектите без маса, нещо, за което вече сме говорили. Вашата наука вече знае за този вид концентрация на масата, при който една чаена лъжичка тежи приблизително колкото вашата планета! Какво в действителност става там? Какви са свойствата на тази маса? Какви са действителните й размери? Вижте само гравитацията, която тя създава! Знаехте ли, че този вид състояние може да съществува единствено в определен вид реалност или области от пространството? Плътността и времевата рамка диктуват точно къде трябва да се намира тя.

А какво ще стане, ако имате нещо огромно, което няма почти никакво тегло? Какви ще са неговите гравитационни аспекти? Следователно, не е задължително размерът да е сред относителните аспекти. Това са плътността и времевата рамка. Когато тази плътност се промени, тогава около нея се променя и времевата рамка. Ако науката приложи този модел и към това, което става в една черна дупка, учените може би ще разберат същността на "невъзможната физика", която наблюдават около нея. Искате да знаете за антигравитацията? Няма такова нещо. Вместо това се опитайте да разберете тайната на изменението на масата. И когато го направите, следете и за останалите две променливи, които вървят заедно с нея в общата формула за нормалното взаимодействие.

Не можем да приключим с обсъждането на физиката, без да се спрем още веднъж на проблема за Космическата решетка, защото информацията за решетката беше дадена именно тук [Ню Хемпшир], две години подред. Съществува нещо, което ще наречем ФОА - фазово отместване на атома. Това е термин, който ще се отнася до вашата способност някога да превърнете Решетката в неизчерпаем източник на енергия. Когато разберете как да черпите енергия от нея, ще разполагате с неограничено количество свободна енергия, без да се налага да дълбаете земята, без да се налага да впрягате силата на вълните и без ядрената енергия.

Ето какво ще стане и ето обещанието за това, което се крие във ФОА. Вече сме говорили за Решетката и сега искаме да ви представим метафората за една огромна паяжина с размери, каквито никога не сте виждали. Какво се случва във всяка една точка на гигантската паяжина, когато в някоя друга нейна точка нещо се раздвижи? Отговорът е, че движението се усеща като вибрация. Когато се докосне една нейна част, вибрира цялата паяжина заради начина, по който е изработена. Тук сме, за да ви кажем нещо много дълбоко: когато черпите енергия, това усеща цялата Решетка. Енергията ще нахлуе в нея, за да запълни празнината, която вие сте оставили с ФОА, но този поток ще се усети по протежение на цялата Решетка.

По-рано ви посочихме някои от комуникационните аспекти на Решетката. Обсъждали сме колко бързо се осъществява връзката с цялата Вселена (Решетка). Ето нещо, което не знаете: Когато станете готови и започнете да черпите енергия от Решетката с помощта на ФОА, всеки друг, който притежава тази способност (ФОА), ще го разбере на минутата! Ще има други форми на живот, които са на такива огромни разстояния от вас, че дори не можете и да си ги представите, но те ще разберат на мига, че черпите енергия от Решетката! Какво ви говори това за възможностите за установяване на връзка във Вселената? А какво ще кажете за модулирането на сигналите в самата Решетка? А за свързването с точиците светлина, които дори не можете да забележите със своите телескопи? Когато станете способни да черпите от Решетката, ще можете да установите връзка с цялото. Не можете да разберете? Да, днес не можете. Но когато това стане, ще си спомните, че сте го чули точно тук, от един член на семейството, който познава огромния потенциал на вашето човешко бъдеще.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Delfin
Blagodaria ti Krion, che te ima! Ti shte promenish jivota na mnozina!
Анонимен
Благодаря ТИ Боже, че така мъдро си устроил този свят!Направи така ,че и ние ,хората -ангели на Земята ,да се облечем в Твоята Мъдрост!
Анонимен
"причината за чудесата е Божествената сила в Човека,а не някаква намеса Свише".Всичко ,от което имаме нужда,Бог е поставил вътре в нас.Как да го стартираме-с Любовта към всичко живо!
Анонимен
Не е посочена датата на този ченълинг,но днешните световни събития не са в разрез с посочените тенденции.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...