PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: Промените в новите хора

  1. Крион: Промените в новите хора
  2. Промени в медитацията
  3. Промени в биологичното равновесие
  4. Край на тъмнината
  5. Вие сте неволният враг
  6. Въпрос за различията между хората
  7. Въпрос за насилието около нас
  8. Въпрос за избора в новата епоха

Сега се обръщам към работниците на светлината. Необходимо е да вникнете в някои си механизмите но онова, което ви се случва, за да не се страхувате. Постепенно усещането ви за "нормално" ще се промени. Във физическото ви тяло ще се появяват нови усещания, с които ще трябва да свикнете. Планът е да се почувствате удобно с тези нови начини на битие.

Важно: Следващите моменти се отнасят до всички работници на светлината, независимо от действието на импланта. Онези, които са разбрали първите послания на Крион за неутрализирането на кармата (импланта) и са ги приложили, бързо ще преминат през някои от следващите точки. Светлинните работници, които не са приели дара на импланта, ще преминат през по-дълъг учебен цикъл, докато кармичните им качества се очистят по стария начин. Но всички вие трябва да се вгледате внимателно в това послание.

Сега всички вие осъзнавате новата енергия. Това осъзнаване се случва в онази част на съществото ви, която наричате ментална. А също и в мястото, което учителите наричат теменна чакра. Освен това осъзнаването протича в мястото, което сте нарекли "трето око". Както и да го наричате, това място съдържа огромна повишена вибрация в главата ви (където ще я усещате). Докато общувате с вашите водачи, съ-творявате и укрепвате връзката с вашия Висш Аз (Божествен Аз), ще се случат някои интересни неща.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Забелязах, че преди да се приближа до звънящия телефон, вече знам кой ме търси. Забелязах и неочаквани административни улеснения...бързо се наспивам и имам повече време... Намирам, че с новия имплант е лесно и много приятно.
Анонимен
ои според мен отговора на въпроса ти е доста лесен. След като си загубила твоето котенце и си страдала за липсата му, неовяхващото цвете е символа, който ти покозва, че живота е вечен и само се трансформира вместо да умира. Щом нещо толкова крехко като цвете може да не умре какво остава тогава за твоето коте. Замисли се над това.
Анонимен
Сатаната ви лъже. Тази наречена "нова епоха" е планът на дявола да ви внуши, че вие можете да станете като бог. Не се подлъгвайте в библията пише, че само Господ е бог и че този който се обявява или счита за бог носи в себе си духа на антихриста .
Анонимен
Имам само едно предположение за тази "магия"-това е магията,силата на любовта,на твоята Любов ,мило момиче!
Holydream
Здравей, Рози! Твоята история на мен само ми доказва цялата магия на случващото се... Вярвам, че един ден всички ще имаме нужния за нас отговор! Засега тези перцета и цветя по пътя само ни показват, че сме точно на правилния! За съжаление нищо по-конкретно не мога да ти кажа, то някак си е само по усещане, че чудото наистина се случва, че има още много и предстои всички да осъзнаем, че сме истински и живи с нашата чувствителност, отворени за новото и за бъдещето на света!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...