PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Промените в новите хора

Крион: Промените в новите хора

  1. Крион: Промените в новите хора
  2. Промени в медитацията
  3. Промени в биологичното равновесие
  4. Край на тъмнината
  5. Вие сте неволният враг
  6. Въпрос за различията между хората
  7. Въпрос за насилието около нас
  8. Въпрос за избора в новата епоха

Въпрос за избора в новата епоха

Въпрос: Хората разбират какво означава да правят избори да имат основателни причини за този избор. Възможно ли е животът в новата енергия да се опрости до правенето на избор в името на любовта, вместо в името на страха? Ако е така, щом еволюиращият индивид ще си научи урока и по двата начина, какви са практическите последствия от двата пътя?

Грег Емка Ейкрън, Ню Йорк

Отговор: Една от характеристиките на новата енергия ще бъде липсата на основаното на страха вземане на решения. Това е една от най-универсалните отлики на Новата епоха. Със себеосъзнаването, което признава Божествената частица във всеки човек, причините за вършенето на нещата ще се базират на един съвършено нов начин на мислене. Любовта е движещата сила на живеенето, вземането на решения, работенето и битието в човешкия живот в Новата епоха. Осъзнаването на отговорността лежи в основата на логиката. Навремето изследователите се страхували да не паднат от ръба на Земята, когато обхождали някоя непозната област. Този страх е бил логичен заради привидното естество на нещата и заради невежеството им за истинската същност на нещата. Сега никой изследовател не се страхува от това. Не се взимат научни решения въз основа на тази възможност. Защо? Защото истината за начина, по който стават нещата, е излязла наяве; доказателството се е потвърждавало многократно. Същото се отнася и до пътя на Новата епоха. Щом истината излезе наяве и се установи пътят, страхът ще престане да участва в ежедневието на човека от Новата епоха. Ето това е Алхимията на човешкия дух! Преминаването от страха към Любовта е алхимичен процес.

Лесно е да се отговори на последната част от въпроса. Основаните на страха решения ще дават лоши резултати в новата енергия... отново и отново. Основаните на любовта решения ще извисят човека до нови области на откривателство. Следователно еволюиращият човек (който поема отговорност за всичко онова, което му се случва) може да опита и двете възможности, но твърде скоро резултатите ще се проявят и основаните на страха решения ще бъдат изхвърлени. Многократно съм говорил за новите дарове на Духа за вас. Имплантът е само един от тях. Познанието на начина, по който стават нещата и съ-творението е другият. Сами по себе си тези два дара могат да променят човешкия живот драстично и завинаги. Ключът е намерението, а позволението се крие в усета за най-подходящия момент. Толкова много от вас са готови да заживеят различен живот, свободен от страх и тревога. Ние буквално седим в краката ви и ви умоляваме да вдигнете поглед от негативните неща, които ви държат уплетени в миналото, и да се замислите над тази нова информация. Претеглете я в светлината и вижте как се чувствате. Проверете я с вашето съкровено съзнание. Вижте дали резонира с душата ви! Приемете предизвикателството, че може да грешите, и го преодолейте. Ако сте духовен човек, помолете Бог да ви посочи отговора. А после решете сами.

Рейтинг:

Отзиви

Забелязах, че преди да се приближа до звънящия телефон, вече знам кой ме търси. Забелязах и неочаквани административни улеснения...бързо се наспивам и имам повече време... Намирам, че с новия имплант е лесно и много приятно.
Анонимен
ои според мен отговора на въпроса ти е доста лесен. След като си загубила твоето котенце и си страдала за липсата му, неовяхващото цвете е символа, който ти покозва, че живота е вечен и само се трансформира вместо да умира. Щом нещо толкова крехко като цвете може да не умре какво остава тогава за твоето коте. Замисли се над това.
Анонимен
Сатаната ви лъже. Тази наречена "нова епоха" е планът на дявола да ви внуши, че вие можете да станете като бог. Не се подлъгвайте в библията пише, че само Господ е бог и че този който се обявява или счита за бог носи в себе си духа на антихриста .
Анонимен
Имам само едно предположение за тази "магия"-това е магията,силата на любовта,на твоята Любов ,мило момиче!
Holydream
Здравей, Рози! Твоята история на мен само ми доказва цялата магия на случващото се... Вярвам, че един ден всички ще имаме нужния за нас отговор! Засега тези перцета и цветя по пътя само ни показват, че сме точно на правилния! За съжаление нищо по-конкретно не мога да ти кажа, то някак си е само по усещане, че чудото наистина се случва, че има още много и предстои всички да осъзнаем, че сме истински и живи с нашата чувствителност, отворени за новото и за бъдещето на света!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...