Назад до Крион: Промените в новите хора

Крион: Промените в новите хора

  1. Крион: Промените в новите хора
  2. Промени в медитацията
  3. Промени в биологичното равновесие
  4. Край на тъмнината
  5. Вие сте неволният враг
  6. Въпрос за различията между хората
  7. Въпрос за насилието около нас
  8. Въпрос за избора в новата епоха

Въпрос за насилието около нас

Въпрос: (Адресиран към Лий) Уважавам работата ви за Крион и ми се иска да ви повярвам, но не мога да се отърва от усещането, че това е елементарен подход към един сложен проблем. Когато се оглеждам наоколо в моя град Лос Анджелес, не виждам извисяването в съзнанието, за което говорите. На практика виждам само гняв и насилие. Как е възможно да съществуват успоредно с онова, за което говорите вие? Думите на Крион не съвпадат с реалността, която наблюдавам край мен.

от Участник в семинара Седона, Аризона

Отговор: Този въпрос е тясно свързан с последния и обяснява защо помолих моя партньор (Лий) да го помести тук. Когато на Хармоничната среща беше измерена вибрацията на Земята и се установи, че се е повишила и е готова за много по-различно бъдеще от предвижданото досега, това не означаваше, че всички тутакси ще се почувстват щастливи и изцелени. Самото измерване беше вибрационен показател за осъществения договор и обуславяното от него потенциално бъдеще. Затова беше прието, че сте годни да преминете в по-горен клас, но още не сте изкласили.

Това отбелязва началото на масивна промяна за човечеството, която ще усили гнева на мнозина, вместо да го разсее! Разбирате ли, че когато ви наричаме "Воини на Светлината", това подсказва някаква битка? В този случай това е битката между новото енергийно просветление и старото енергийно твърдоглавие. Борбата на много индивиди със стара енергия да навлязат в новата енергийна парадигма, докато ритат и пищят от страх. Това е битка за индивидуално самоусъвършенстване или индивидуално самоотричане... а самоотричането май е по-логичният човешки път!

Затова, когато се оглеждате, вместо да видите подобрение, забелязвате все по-голям контраст между мрака и светлината. Именно тази особеност е отговорна за преместването на някои от вас. Мнозина просто няма да могат да съществуват в зоните с ниска енергийна вибрация заедно с онези, които активно избират да не участват в промяната. Важното обаче е никой от вас да не се стреми да създава групички и общности на просветленото съзнание. Това е остаряла енергийна концепция и не върши работа! Опитайте и ще разберете защо. Вашата задача е да отнесете вашата частица от Бог на мястото, което ви допада най-много, и да водите нормален живот с околните, които също са готови за промяната. Това е една от причините за импланта, защото ви дава снаряжението за подобна мисия, където ще можете да водите съвместно съществуване с онези, които имат нужда да наблюдават хода на живота ви. Подобно на примера с катранената яма вие трябва да останете в сърцето на човешката култура, ако искате да спечелите битката. Другите трябва да видят какво имате, за да разпознаят същата енергия в себе си. Следователно катализаторът за тяхната промяна... сте ВИЕ!

Няма да са необходими кой знае какви усилия, за да промените някоя зона. Шепа просветлени хора са способни да променят дори най-мрачните, най-престъпните места в градовете. Вместо да се местят, някои от вас ще се озоват на път, който ще ги призове да останат и да променят заобикалящата ги среда. Същото се случва с лечителите, които избират да останат на мястото, където върлува епидемия. Докато останалите разумно побягват, за да не пострадат, лечителите не само не се заразяват, ами и помагат на мнозина, често побеждавайки епидемията. Вие от кои сте? (сигурно се питате)... от онези, които трябва да се преместят другаде или да останат и да изцелят мястото, на което се намират? Това са решения, които трябва да вземете спокойно и интуитивно, без да ги драматизирате. Често повтаряме, че вашият път е "блажено място". Това е мястото, където се осъществява страстта за вашия договор. Веднага ще го познаете!

Може би искате да се уверите, че светът се променя, преди да възприемете тази информация? В такъв случай доста време ще има да се оглеждате. Но ако сега признаете вашата роля във всичко това, работата ви ще породи самата промяна, която очаквате да видите! Част от човешката природа е в група почиващи си работници да има поне един, който да стане и да се залови за работа, преди останалите да го последват; иначе ще има да си седят и да безделничат. Така че вие сте катализаторът за същата тази промяна, която се опитвате да забележите. Нищо няма да се случи край вас, ако най-напред не се промените вие. Почувствайте информацията интуитивно. Не чакайте другите да започнат. Духът е развълнуван от потенциала ви. Макар да очакваме да свършите работата, ние ви даваме инструментите, с които да го направите.

Рейтинг:

Отзиви

Забелязах, че преди да се приближа до звънящия телефон, вече знам кой ме търси. Забелязах и неочаквани административни улеснения...бързо се наспивам и имам повече време... Намирам, че с новия имплант е лесно и много приятно.
Анонимен
ои според мен отговора на въпроса ти е доста лесен. След като си загубила твоето котенце и си страдала за липсата му, неовяхващото цвете е символа, който ти покозва, че живота е вечен и само се трансформира вместо да умира. Щом нещо толкова крехко като цвете може да не умре какво остава тогава за твоето коте. Замисли се над това.
Анонимен
Сатаната ви лъже. Тази наречена "нова епоха" е планът на дявола да ви внуши, че вие можете да станете като бог. Не се подлъгвайте в библията пише, че само Господ е бог и че този който се обявява или счита за бог носи в себе си духа на антихриста .
Анонимен
Имам само едно предположение за тази "магия"-това е магията,силата на любовта,на твоята Любов ,мило момиче!
Holydream
Здравей, Рози! Твоята история на мен само ми доказва цялата магия на случващото се... Вярвам, че един ден всички ще имаме нужния за нас отговор! Засега тези перцета и цветя по пътя само ни показват, че сме точно на правилния! За съжаление нищо по-конкретно не мога да ти кажа, то някак си е само по усещане, че чудото наистина се случва, че има още много и предстои всички да осъзнаем, че сме истински и живи с нашата чувствителност, отворени за новото и за бъдещето на света!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...