PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Разкритата ДНК

Крион: Разкритата ДНК

  1. Крион: Разкритата ДНК
  2. Урокът за ДНК продължава
  3. ДНК е нещо повече отколкото мислите
  4. ДНК ”знае”
  5. Възнесението на майстора
  6. Биология и намерение

Възнесението на майстора

Позволете ми  да ви припомня една древна, мъдра и дълбока история. В страните на западния свят, във вашите писания, това е историята на майстора на име Илия. Това е единственият Човек в историята, който е избрал времето на своето възнесение без смърт и чийто опит е записан за тези, които ще заемат неговото място. Вие бихте могли да го видите в писанията на този, който  е бил свидетел на това. Аз искам да ви го напомня , защото даже в толкова далечни времена вече е съществувало доказателство за полето.

Разказват, че Илия е стъпил на откритото пространство, молейки Елиша /Елисей/ да запише това, което ще се случи. И ето Илия стана майстор на великата мъдрост и знание и сега го наричат възнесен майстор, и Елиша го е обичал. В линейността на хуманизма съществува цяла група от хора, които чакат неговото завръщане. Аз имам новина за тях.  Излезте от своята линейност, защото той отдавна се завърна! Защото енергиите на майсторите са част от енергиите на великото повдигане, което е  над вас. Те се смесват с вибрациите на тази планета. Всички те се завърнаха и вие усещате именно това. В квантово състояние те се намират във вашата ДНК. Нима не го усещате? Подобно на много очаквания около триизмерните неща, които никога не са били триизмерни! Толкова много информация е дадена във вид на метафори за тези, които биха могли да разберат, че може би самото пророчество означава нещо, излизащо извън  рамките на вашата линейна реалност.

Илия влезе през отворената врата, а Елиша го наблюдаваше, и Илия не умря. Напротив, той поиска своята святост. Той в действителност замина, но не и без фойеверки. Защото Елиша видя, как той се превърна в огнена колесница и как го съпровождаха три същества. Стараейки се да разгледа и опише всичко толкова добре, колкото може, в своята линейност, Елиша разказа на какво приличаше това и какво е почувствал. Вгледайте се в това събитие и ще забележите, че не ангелите от небесата дойдоха да приберат Илия. Не, нещо се случи на земята, Илия се превърна в светлина и изчезна.

Позволете ми да ви обясня какво се е случи. Илия активира своето поле на ДНК! Това поле си има име и това име му бе дадено в този момент, когато Илия се движеше в своята колесница от светлина. Името бе дадено на иврит: Меркаба. И аз ще ви разкрия, както вече го правих два пъти, че вашето поле на ДНК действително е вашата Меркаба. С нея е свързана сакралната геометрия, защото това  поле има междупространствена структура. Ако вие можехте да я видите, щяхте да видите фигура на двоен тетраедър и тя е прекрасна! Това не е просто сфера светлина. Името „Меркаба” показва, че нещо вътре в нея се движи и това е колесницата на вашата божественост. Има я във всяко Човешко Същество, тя е описана от Елиша, наблюдаващ възнесението на майстора. В допълнение, колесницата се състои от три части, които се явяват тези съединения, за които аз разказах преди, като за три части, които се отделят от вас, когато вие идвате на Земята и които се възсъединяват, когато си отивате. Аз ще говоря повече за това в следващия ченълинг. Това, което искаме сега да споделим с вас е, че Меркаба е във всеки един от вас и именно това е направил Илия- активиране.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
ne sum suglasen ....
Анонимен
ДНК-нашето съзнание,а мозъкът-триизмерен двигател!Благодаря Крайон!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...