🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Ченълинг от Детройт, Мичиган

Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Това е озарено време, свещено време, защото в завесата има процеп, който в буквалния смисъл се отваря точно сега. Когато моят партньор идва при вас с любов, искаме да почувствате енергията, която носи със себе си нашата група. Това е свита от дома и сега ви казваме нещо, което вече сме ви казвали: "Знаем кои сте вие, всеки един от вас, който слуша и чете това."

От нашите сърца към вашите се простират нишки, които наричаме Космическа решетка. Това е връзката с дома. Това е искрата на Божествеността, която е във всеки от вас и която е и във всеки от нас. Това е връзката между нас, която е съществувала винаги, но в момента е скрита и потисната заради дуалността във вас. Усещаме драгоценността на тона място, драгоценността на любовта, която покрива цялата групи като меко одеяло, Съществата, конто можете ди наречете свои братя и сестри, ще дойдат и ще седнат между вас. Някои ще застанат до вас, други зад вас. Ще се влеят в това велико събрание в тази зала, ще бъдат и там, където вие четете в момента. Някои от вас, които искат да усетят тяхното присъствие, ще го сторят. Защото това е свят момент, една предварително уговорена среща, и вие седите на столовете с намерение да разберете повече за това кои сте вие.

Аз съм Крион и аз съм в "сега". Когато не сте на тази планета, вие също сте в сега. В тази зала или там, където седите и четете, не съществуват същества, които да са по-грандиозни от вас. Дойдох при вас като ваша сестра и брат, за някои от вас дори като ваша майка и баща. Заради всичко това, което е "семейството". Идваме с настроение, с което може би не сте запознати, с разположение на духа, което може да се опише като абсолютна и безусловна любов към вас. Не сме тук, за да ви кажем, че сте направили това или онова неправилно или правилно. Тук сме просто за да ви обичаме. Това е причината за тези сеанси. Докато моят партньор (Лий Каръл) сяда сега, защото линейното време го измислихте за тази планета - докато се подготвя за това, което се случва на среща като тази... ударението е върху любовта.

Отдавна знаем за възможността да се намирате тук. Знаехме дори за тези, които привидно "случайно" четат тези редове. Както сме казвали много пъти на мнозина, особено на тези, които за първи път слушат този глас и започват да усещат тази енергия, искаме да разберете, че знаехме за вашето пристигане, за това, че ще седите на своето място и ще четете тези думи. Знаем за стола, на който седите, или за пода, на който лежите - това е енергията, която очаквахме, защото вие сте част от нашето семейство. Може би си мислите, че не сме знаели, че ще сте тук? Говорим за тези от вас, които са разбрали за тази среща само преди няколко дни. Не намирате ли за доста интересно как нещата се стекоха така, че ви позволиха сега да седите тук и да чувствате тази енергия. Смитате, че това не е било планирано? Вие създадохте собствената си синхрония - и сега сте тук, а точния момент на точното място.

Затова ще ви кажем, че това прилича твърде много на повторно обединение - скъпоценно време, когато всеки от нас може да смеси временно своите енергии, а вие можете да си спомните да го почувствате. Нещата, които искаме да си спомняте и да чувствате, са следните: всеки човек в тази зала притежава удивителна Божественост. В нея се съдържа всичко, което можете да си представите, когато си мислите за ангелите. В нея се съдържа всичко, което можете да си представите, когато си мислите за Божествените същества. Преди да приключим днес, ще се спрем накратко върху тази ангелска природа и ще поговорим отново за нея.

Присъствайки на събиране като това и смесвайки се с хората тук, докато ви обгръщаме с нашата осезаема любов, ние сме отново тук, за да умием стъпалата ви. Ето как тази духовна група коленичи пред вас! Тези братя и сестри от другата страна на завесата, един по един, ще ви почетат, образно казано, със своите сълзи на радост и ще измият краката на всеки от вас. Това е нашата радост! Чудите се каква е тази наша радост и любов, която изпитваме от другата страна на завесата. Вие сте нашата радост! Това е така, защото говорим на семейството. Всеки един от вас, всички вие, сте вечни.

През последните няколко месеца ви предадохме послания, които са линейни за вас, те се отнасяха за семейството. Въпреки че нямаме намерение да отнесем днешното ни послание към "семейните", в действителност всяко едно от тях се отнася до семейството. Преди да продължим, искаме да направим кратък обзор на предишните послания. Говорихме много за силата на осъзнаването. Това беше един от атрибутите, които ви представихме най-напред - същността на осъзнаването, което притежавате като член на свещеното семейство на планетата. По време на втория сеанс говорихме за задачите на семейството и отново споменахме за силата на вашето осъзнаване - вашето намерение и това, на което то е способно. При третия сеанс акцентирахме върху могъществото на това осъзнаване и на промените, които настъпват, когато изразите своето чисто намерение. В четвъртото послание стана дума за подмладяването на човека. Говорихме за обновителните процеси, които протичат във вашето тяло. Говорихме за абсолютните физически, психически и духовни промени, осъществяващи се на планета в този момент, чиито фокус сте самите вие.

Сега тук отново говорим на семейството за вашата сила. Може ли да използваме думата гордост като реакция за вашата работа? Вероятно това не е най-точната дума, скъпи мои. Нито един от вашите езици не притежава дума, която може да изрази нашата любов и почит към нашето семейство в тази зала! За тези от вас, които са дошли тук и седят на тези столове, които знаят, че са синове и дъщери на семейството, за тези, които знаят абсолютно точно какво е усещането да се изправиш и да кажеш "A3 СЪМ" - вие сте тези, които наистина имаме предвид, когато казваме, че сме горди да имаме семейство, което е направило това, което сте направили вие. Вие сте много повече, но ние винаги заставаме пред пионерите. Винаги заставаме пред тези, които са били тук много пъти, защото точно това ви доведе до тази енергия. Това е нещото, на което реагирате, когато, образно казано, чуете гласа ми в думите от книгата и то доведе някои от вас в тази зала и на тези столове. Това, което почувствахте, четейки тези думи, не е просто някаква интересна нова информация. Това е истинско послание от дома! Затова откликвате така силно на него. И ето, седите на своето място, по разписание, с определена цел, поради определена причина, и всичко това е, за да почувствате енергията от повторното събиране на семейството.

Вие сте семейството на Земята. Вашият живот има определена цел, протича съгласно грандиозен план, който ние ви разкрихме преди. Много от вас продължават да казват: "Искам нещата, свързани с моя живот, да се решават лесно. Животът ми е пълен с проблеми и аз съм изпълнен с такава тревога. Нуждая се от помощ."

Мислите си, че не го знаем ли? Знаете ли колко много същества се намират около всеки от вас? Ние сме много повече от вас! Около всеки от вас има група за поддръжка, която никога не виждате. Те са тук, за да поддържат енергийния баланс. Те са тук, за да даряват любов. Някои от тях са тук, за да бъдат задействани от вашето намерение. Вече сме говорили за това. Но дори и с такава подкрепа мнозина остават в тъмнината, мислейки си, че са абсолютно сами и никой не го е грижа за тях, считайки, че не ги очаква нищо добро.

В действителност около вас има огромна трудеща се свита, която ви обича. Около вас са заели местата си членовете на семейството, които чакат да започнете да действате, да изразите намерението си, да се изправите и да заявите: "A3 СЪМ" и да кажете на Бог: "Познавам ангела, който е вътре в мен."

Това е причината да съм тук. Колцина от вас настина, ама наистина вярват, че когато легнат на смъртния си одър, това наистина е краят на живота? Обзалагам се, че ако мога да проведа допитване сред вас и представя резултати от него, така че да са видими, нито един от вас няма да вярва истински в това. Виждате ли, вътре във всеки човек има една "искра". И искрата във вас казва: "Знам, че има още нещо след смъртта на човека. Не знам какво е то, но съм абсолютно сигурен, че го има." Това чувство е предварително заложено във вас, скъпи мои. То ви отделя от всяко друго живо същество на планетата.

Вие сте вечни и сте тук само временно. Решили сте да дойдете в тази временна форма в благоприятен момент. О, мнозина от вас са решили да дойдат тук с всички духовни знания, може би за да имат възможност да си тръгнат по трудния начин. Пак да повторя, вашата планета можеше да бъде унищожена, защото вашата работа е приключена. Всичко е толкова просто! Няма нищо общо със Страшния съд. Свързано е с уместността. Свързано е с една много по-всеобхватна програма, която сте управлявали и планирали и която, докато сте тук, на Земята, осъществявате и подпомагате. И вместо пред своята гибел днес седите тук, изправени пред едно напълно ново свое бъдеще! Скъпи мои, сред тези, които сега четат това, има и такива - и аз си мисля, че вие знаете кои сте - които нямаше да могат да го направят при старата енергия. Със своето чисто намерение към Духа вие отхвърлихте старата кармична карта, с която пристигнахте тук, и започнахте да създавате нова, ден след ден. Отстранихте някои от проблемите, с които можеше да се сблъскате, и вместо това седите тук и сега... някои са объркани и разтревожени... очаквайки да разберат какво означава всичко това. Скъпи мои, спрете за миг, отърсете се от всичките си грижи и тревоги и се насладете на това повторно обединение с нас. Сега е моментът вие и семейството да празнувате, защото все още сте тук! Замисляли ли сте се някога над това?

Духовният поглед се стеснява от съзнанието на дуалността на хората от тази планета. Човекът вижда само половината от реалността - тази, която се намира в неговото човешко измерение. Не виждате другата половина. Не виждате общата картина, която ние и вашите водачи познаваме. Не знаете какво не се е случило с вас заради чистото ви намерение да откриете "свещения вътрешен Аз". Искаме да помислите върху това. Наистина е време да се празнува! И по време на този празник вашето тяло ще изпита промяна на вибрациите. Не може нищо да направи. Реагира на вашето духовно съзнание, а осъзнаването на празника пред лицето на неувереността и страха поражда огромна мъдрост и просветление Това е проста духовна аксиома за начина, по който работят нещата.

Вие сте в състоянието да участвате в създаването на един напълно нов живот. Майкъл Томас в "Пътуване към Дома" (петата книга на Крион) откри, че макар и за него да беше прокарана пътека, по която можеше да стигне от едно духовно място до друго, той изпита много по-голяма радост и спечели много по-голямо уважение, когато я напусна и откри собствения си път със своята нова духовна карта. Помислете за поддържащата група, която върви заедно с тази карта! Той научи едно много важно нещо за тази нова карта - можеше да види даден проблем, който ще възникне пред него в бъдеще, и знаеше, че картата ще му помогне да се справи с него, но само когато се срещне със самия проблем. Разбра новите атрибути на своя нов духовен път - фактът, че енергията съответства на енергията и че решението трябва да отговаря на проблема, но само там, където се осъществи истинското им обединяване - в центъра на проблема! И това, скъпи мои, е нова парадигма за живота на хората. Знаете ли какво изисква тя? Емоционална настройка. Някои от вас наричат това "вяра". Изисква, също така, и чувство за собствено достойнство, самоуважение, абсолютната увереност, че когато достигнете до сърцевината на проблема, ще откриете неговото решение, увереност, че никой не може да разколебае тази ваша вяра в себе си! Колкото по-често го правите, толкова повече вярвате в това, което моят партньор нарича "мантията на Духа", което е равнозначно на това да се доверявате на своя Висш Аз.

Много ще се радваме да ви дадем още информация този следобед, но не можем да ви помогнем по друг начин, освен да ви кажем, че в това енергийно състояние, което някои от вас са разрешили, семейството ви навестява, вероятно по начин, който е уникален за вас. Някои ще си тръгнат оттук съвсем други хора. Това не е предположение. Съобщавам ви действителните факти, защото някои от вас усещат вливането на тази енергия в себе си. Възможно е дори, докато четете това, да усещате докосването на Духа и да знаете, че е нещо реално. Започвате да разбирате, че това послание не идва от някакъв човек, когото не познавате, който е дошъл просто да ви каже нещо, за да го запишете и след това да го четете. Скоро може да започнете да разбирате, че това, което става в тази зала, е нещо много повече и че в думите, които четете, се крие енергия за вас, че ние наистина знаехме за вероятността да ги прочетете. Семейството ви посещава по начин, който може би никога не сте очаквали, и понеже членовете на семейството ви обичат, те ви докосват по раменете, по главата и ръцете. Това ваше семейство казва: "Знаем, които сте вие. Знаем защо сте дошли. Очаквахме ви."

Ще говорим за абсолютната сила на любовта може би по начин, по който не сте мислили досега. Достигате до период от време, в който се доближавате до една дата, за която в безброй пророчества от най-древни времена се е казвало, че това е краят. Дошли сте белязани, буквално със запечатано на клетъчно ниво "знание", което ви казва какво ще се случи по-нататък. Този отпечатък се преплита с другите отпечатъци, с които сте се появили на този свят. Всичко е във вас. Всичко се съхранява във вашата ДНК. Те са част от нишките, които не са биологични или химически по своя състав, нишки, които са обвити около магнитни нишки, които на свой ред са обвити около химическите нишки. Всичко е там.

Понякога, когато си спомняте минало прераждане, процес, който ви позволява да разберете каква е била енергията в уроците, които сте усвоили в прераждането, предшестващо настоящия ви живот, е възможно да се чудите и да мислите: "Не е ли удивително това, че Духът ми предоставя тази информация за моя минал живот в момент, когато се нуждая най-много от нея?" Вие дори и за миг не си помисляте, че информацията за миналия живот идва директно от собствената ви клетъчна структура! Разбирате ли, миналите прераждания, духовните споразумения и кармичните уроци, всички те са процес, съхраняващ се във вашата клетъчна памет. Всичко е там - абсолютно всичко. Това е начинът, по който сте замислени и създадени. Това е начинът, по който уроците и кармичните атрибути се предават на човека. Те трябва да се намират в него.

Затова няма как да бъдете шокирани или изненадани, когато разберете, че силата за отмяната на всичко това също е във вас. Дуалността обаче ви казва нещо друго. Казва ви, че ако поради каквато и да е причина получите нещо добро, то трябва да идва "отгоре", някъде извън вас. Каква дуалност сте избрали!

След това идва време, когато правите преход от Земята и за кратко се връщате у "дома". Ето това ние наричаме "завръщане". Вие и аз се срещаме отново и групата е тук, за да празнуваме вашето величие. Празнуваме вашата същност, празнуваме красотата на плана. След това се връщате отново на Земята. Естествено, докато сте на планетата, всичко това остава скрито за вас - и е скрито с определена цел.

Ето осемте абсолютни сили на любовта, представени пред вас вероятно по начин, който е различен от този, по който са ви представяни досега.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...