PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Сила над основния зародиш на страха

Бихме искали да говорим за силата на любовта над страха. Не бързайте да казвате: "Крион, това не е ново. Имало е десетки послания, посветени на тази тема. Самият ти преди доста време ни каза, че можем да вървим със страха и да спукаме "черния балон", който го олицетворява". Това не е страхът, за който говорим. Разберете, сега говорим на духовното семейство тук и говорим на тези, които са усетили пристигането на тази енергия. Наближава "новата" Новата епоха. Харесва ни да я наричаме "Епохата Сега". Говорим на тези от вас, някои от които седят тук в тази зала, други сега четат тези думи, които са го почувствали по-рано. Именно това ви доведе тук. Искам да ви кажа, че има един вътрешен страх, свързан с това, което в момента става на тази планета. Вече сме говорили за него, за "посадения страха" и това означава, че той е бил "засаден" много по-рано.

Посаденият страх се състои в следното: Когато преобразувате отделните части на своята дуалност, преминавате в стадий на осъзнаване, който никога преди това не сте постигали... освен веднъж на вашата планета. По онова време планетата е била изгубила своя баланс и вие сте решили да я унищожите. Това, което ви казваме е, че в момента седя пред семейство лемурийци, почти без изключение! Това са тези, които дойдоха и заеха местата си на тези столове и проявяват достатъчно голям интерес към своя вътрешен духовен двигател, за да четат тези думи. Някога чувствали ли сте се като стара мъдра душа? Не ви ли се е струвало понякога, че знаете неща, които другите хора не знаят? Всичко е тук, във вашата ДНК. И сега, когато се доближавате до тази "нова" епоха, аз ви казвам, че във вас има един засаден страх, който може да бъде преодолян единствено чрез любовта и чрез пълното разкриване на вашата дуалност което не е нещо ново за вас, защото вече сте го изпитвали.

Даже днес следобед бяха зададени няколко въпроса: "Как мога да вярвам по-силно? Има нещо, което блокира моята вяра. Искам да разбера всичко това. Искам да се изправя и да заявя това мое "A3 СЪМ", но има нещо което не ми разрешава да го направя."

Казвам ви какво е това. Това е посаденият страх от просветлението. Разполагате с всички инструменти и всички дарове са налице. Седите на стола си, наричайки себе си "работник на светлината", и въпреки това има още нещо, което трябва да направите, не е ли така? Много от вас искат да направят тази последна крачка, която изглежда така трудна. Казвам ви, решението е истинската сила на любовта. Можете да си тръгнете оттук или от мястото, на което седите сега, и да вдъхнете с пълни гърди същността на истинската вяра, да приемете присъствието A3 СЪМ в себе си. Тази способност е твърде закъсняла и тя ще се появи от източника на любовта, защото сте изразили своето намерение да я притежавате. Новата енергия на планетата наистина ви "принадлежи" и ние сме тук, за да ви поддържаме в нея - това е причината и вие да сте тук. Ето защо във вас протича това "пробуждане".

Затова, когато говорим за силата на любовта над страха, имаме предвид онзи страх, който е доминиращ във всички работници на светлината, които слушат или четат тези думи точно сега и които се борят с пълно осъзнаване.

Знайте следното: Вашето пътуване в духовното припомняне е благословено. То няма да свърши така, както предния път. Вие сте катализаторът за промяната на планетата. Вие сте старите души, които се събуждат първи и със своя пример водят останалите. Вие сте работници на светлината! Не се страхувайте, защото миналото си е минало, а това, което сега е пред вас, е висока вибрация и тя чака да я изискате!

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...