Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Сила над тревожността

Номер пет е нещо, за което отчасти тук вече е ставало дума - за тревожността.

Скъпи мои, толкова много от вас в момента преминават през процес, който бихте описали като тревожност и безпокойство и затова искате да знаете какво може да направите по този въпрос. Най-напред нека кажем защо изобщо се появява тя и може би това ще ви даде различен поглед за начина, по който да се справите с нея.

Знаете ли какво се случва на биологично ниво, когато ви е позволено да еволюирате още в рамките на този живот? Това влиза в противоречие със самата тъкан на предишното ви човешко съществуване. Това е нова парадигма за развитието на човека и е част от процеса на извисяване, създаден от вашето чисто намерение.

Силата на любовта е причината за тази способност и пак силата на любовта ще уталожи емоциите, свързани с нея. Върнете се към номер четири. Силата на любовта ви позволява да се развиете биологически, докато още сте тук. Това е физическа промяна, промяна в химията на тялото, промяна в жизнената сила. Може да сте изненадани и шокирани да го разберете. Никога до този момент в историята на човечеството върху тази планета не ви е било позволявано приживе и докато сте още тук да осъществявате такива еволюционни промени на клетъчно ниво. В миналото, скъпи мои, това винаги е ставало чрез процеса на раждането и смъртта, винаги. Тази нова парадигма често води до възникването на психическо състояние, наречено тревожност.

Някои от вас ще се събудят на сутринта и ще кажат: "Продължавам да чакам кога ще падне и другата обувка. Нещо ще се случи. Какво чувствам аз? Животът ми е наред, но аз наистина съм изпълнен с тревоги."

Разберете, че голяма част от тревожността и безпокойството, което изпитвате, е свързано с еволюцията, която протича вътре във вас. На тези от вас, които изпитват тревожност, страх и несигурност относно нещата около тях, ще кажем отново, че силата на любовта може да трансформира тези емоции точно така, както го направи и със скръбта. Ако е налице намерение, ако вие се изправите и призовете ангела във вас, трансформацията ще се осъществи. Това е абсолютно вярно. Така трябва и да стане. Вие притежавате невероятна мощ. Ние сме тук, за да ви помогнем да осъществите своя потенциал с помощта на вашето намерение, което ще трансформира тревожността и ще ви дари с покой. Ето за това става дума, нали? Трансформацията - това е алхимията на човешкия дух в радост и спокойствие в ситуации, които обикновено не ви се струват благоприятни за този атрибут. Ето така разбирате кога започвате да получавате просветлението. Тялото ви започва да се променя. Знаехте ли това? Когато сте в състояние да запазвате спокойствие в ситуации, които обикновено са изпълнени с драматизъм и са изключително заплашителни за вас, сте пресекли една важна граница, която отбелязва вашето чисто намерение и е катализаторът за вашето просветление. Тя олицетворява висшата сила на любовта, защото променя човешкото съзнание по драматичен начин.

И това беше номер пет.

Знаете ли, представяме тези атрибути по линеен маниер, защото нямаме избор. Когато някои от вас ги преглеждат, може да ви се струва, че част от тях са по-важни от други. Това е жалко, но е така, защото не разполагаме с друг начин, по който да ви ги представим накуп. Вашата времева рамка е вашето средство за комуникация и тя е линейна. Влакът на времето никога не спира заради вас. Намира се в постоянно движение. Не може да се движи в кръг, както това прави нашият.

Следва номер шест. Тя не е по-маловажна или по-незначима - просто е. Позволете ми да ви кажа, че при кръговото представяне винаги има един атрибут, който се намира по средата - опитайте се да предадете тази концепция чрез линейния модел! И в този кръг (който не можем лесно да ви представим) атрибутът в центъра винаги сменя мястото си с това на останалите атрибути. Това е многоизмерният атрибут на тези сили на любовта.

Рейтинг:

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...