Назад до Крион: Системата Акаша

Крион: Системата Акаша

  1. Крион: Системата Акаша
  2. Пещерата на творението
  3. Тайнствените функции на Пещерата
  4. Акаша – Вътре във Вашата ДНК
  5. Животните
  6. Кристалната Решетка - Третата от Четирите
  7. Местата където вашата енергия съществува
  8. Резервната Система за резервиране е жива

Пещерата на творението

Много пъти съм разглеждал с вас това понятие. Дълбоко в земята има междуизмерна пещера, която никога няма да бъде намерена. Тя има триизмерни свойства, които я свързват със Земната действителност, но тя също е и междуизмерна. Това е трудно за обяснение, защото Вие усещате действителността в едно измерение. По този начин аз мога да обясня всичко, което искам, но моите обяснения ще бъдат далече от Вашето разбиране. Това би приличало, ако ви говоря на вашия език и изведнъж да започна да говоря на такъв, какъвто Вие никога не се чували, където думите са смесени и всичко е построено по нелинеен начин. Не само, че няма да разберете съобщението, но и този език ще ви разтревожи. Многоизмерните неща ще ви се сторят хаотични. Но аз, в крайна сметка, ще ви дам информацията толкова, колкото мога, за да знаете за това.

Пещерата на Творението е единствения физически обект на планетата, който е размерен хибрид. Тоест, тя има триизмерни свойства, които Вие бихте могли да я видите и разберете, но тя никога не може да бъде намерена или забелязана и няма да бъде. В пределите на това многоизмерно място се съдържат записи на това, кои сте Вие.

Когато Вие пристигате на планетата, това е първото място, което посещавате, даже преди родовия канал. Когато Вие напускате планетата, това е последното място, което Вие посещавате, преди да си отидете у дома. Това, следователно, се явява хранилището на записите на човечеството - всички животи, които човечеството е живяло и самата сърцевина на същността на душата, която е всеки от Вас. Ето повече информация за това, как тя работи. Това са – Хрониките Акаша.
Всяка душа в Пещерата на Творението е уникална. Нека да вземем Вашата, например. Какво е Вашето духовно име? Това не е име, което можете да произнесете, скъпи, а по-скоро енергия. Това е енергийно име- частично име на Бога и е зарегистрирано в Пещерата на Творението метафорично като ленти с кристална структура. Кристалната структура, бихте казали Вие, която помни вибрацията кои сте Вие. Кристалната структура, както бихте казали Вие, помни вибрацията на това, което Вие сте били. Така, когато Вие идвате на планетата, най-напред съществува кристална структура, която Ви очаква /така че, потенциала на вашето появяване е известно/. Докато живеете на планетата Земя, Гея и цялата система „знае”, че Вие сте тук. После Вие преминавате от другата страна на завесата. Когато Вие си тръгвате, посещавате пещерата отново и увеличавате енергията на кристалната структура с всичко, което сте направили. Тогава Вие напускате земята, но кристалната структура с Вашата информация остава.

Сега, нека да кажем, че Вие се завръщате на Земята и се каните да имате друг живот и друго земно име. Преди да стегнете до границите на родовия канал, друга лента се прибавя към кристалната структура. Забележете: Това е същата тази душа, но сега има лента номер две. Тъй като тя се развива на планетата, пещерата знае, че Вие ще се завърнете и ще активизирате или събудите лентата всеки път, когато се завръщате. Така че, има кристална структура за всяка душа, а не за всеки живот. При някои от присъстващите има хиляди ленти! Така бихте могли да разберете, че има много повече кристални записи на душата, отколкото мислехте. Един за всяка душа, а не за всеки живот.

Сега искам да Ви кажа нещо: има стари души в тази стая и сред четящите това. Това е, което Вие сте. Даже един или двама, които са дошли не обезателно за програмата, а за да бъдат с някой, са стари души също. Вие не сте длъжни да знаете за духовните неща и че сте стари души. Много идват на земята и никога не осъзнават кои са, тъй като това е техния избор. Но, факт е, че Хората, които често ходят на срещи от този род са тези, които усещат привличане да бъдат част от измененията на планетата, края на една ера и началото на друга. Те са тези - чийто очи се намират на тази страница в момента.

Рейтинг:

Отзиви

христо
Написаното е неясно и по мое мнение неточно. "Акаша се явява, Гея и Яовечеството" -> Ако това иска да каже че Акаша е еквивалентно на Гея и Човечеството, това със сигурност не е вярно. Акаша(Асралната Светлина) испълва цялата вселена. Бога(Атмана, Парабрама) като искате го наричайте е създал доста повече от Човечеството. Светове безкрайни. "Всичко се върти около човека" -> Звучи ми като слънцето се върти около Земята и ми звучи също толкова вярно.
Димов
всичко ми хареса и е перфектно но някъде четох че човек може да се прероди като животно примерно??? а тук с тези тези има разминаване
Благодаря Вселена!Благодаря!
Величка Василева
благодаря благодаря благодаря
кай
когато благодарите сътворявате,скептицизма и осъждането на хора и ситуации руши връзката ви със ТВОРЕЦА.Двигател в човешкият живот е признателността, умилението от творението.БЛАГОДАРЕТЕ ,ДЕЦА НА ВСЕЛЕНАТА тогава тя ви протяга ръка ,когато помолите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...