PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Системата Акаша

Крион: Системата Акаша

  1. Крион: Системата Акаша
  2. Пещерата на творението
  3. Тайнствените функции на Пещерата
  4. Акаша – Вътре във Вашата ДНК
  5. Животните
  6. Кристалната Решетка - Третата от Четирите
  7. Местата където вашата енергия съществува
  8. Резервната Система за резервиране е жива

Резервната Система за резервиране е жива

Накрая, ето нещо, за което сме говорили два пъти преди. Преди няколко години ние Ви дадохме информация, която сега ще допълним. Може би ще Ви бъде трудно да разберете следващата информация, но тези три системи, които Ви дадох току що, главно са свързани с Гея. Даже Човешката ДНК е част от системата на Гея, тъй като тя представлява биологичното развитие на човечеството от праха на земята. И все пак има резервна система на всичко, излишъкът, който не е от вида „резервно копие”, както може би си мислите, защото това е нещо като линейно копие, в случай, че загубите оригинала. Тази резервна система помага на другите през цялото време. Информацията за тези три обединени системи на Акаша се пази от живеещите млекопитаещи на тази планета. Това трябва да бъде така, защото това е заключителния слой и Ви съединява не само с Гея, но и с останалата част от живота на Земята по най-дълбок начин. Системата е съхранена в китовете на Земята.

Нека за момент да поговорим за китовете. Вие ги обичате, нали така? Между другото, ако питате биолога - делфина, това е кит, само че по-малък по размер. Знаете ли това? Вие обичате делфините, нали така? Вие разбирате, че китът е единственото млекопитаещо на планетата, защитено чрез съглашение, подписани от почти всички страни на Земята, даже от страните без океани? Какво съвпадение! На интуитивно ниво цялото човечество, независимо от системата на правителството, независимо от това къде са те, знае че Вие не можете да отстраните китовете или циклите. Китовете се намират в Гея, те са под водата. Те са млекопитаещи, както и Вие. Те носят информация. Цикълът на Акаша е пълен. Самата вода на Земята също съдържа всичко, което Вие сте направили, кои сте Вие и кои бихте могли да бъдете.

Виждате ли дълбочината на системата? Вижте това за какво е , то е за Вас. Всичко това. Защо земята беше проектирана така разумно, за да Ви проследява, да Ви почита, да знае кой сте Вие и Вашето духовно име? Защо това беше направено, ако Вие не бяхте толкова важни, ако Вие не бяхте част от генералния план, ако Вие нямахте отношение към бъдещата Вселена. Помислете за това. Това е системата. Аз не съм единствен, който ще ченелирам тази информация за Вас. Има такива хора, които никога не са чували такива думи, но ще Ви кажат същите неща. Ако Вие получите шанс, бихте могли да попитате Гея е тя ще Ви каже същите неща.

Гея съществува за свещените Хора, които се намират на тази планета за обучение. Давам Ви това днес с любов. Аз искам да помислите това онова. Навсякъде, където отивате, Вие сте познати на земята. Каква система! Защо днес Ви давам това? За да продължите да се чувствате любими и че за Вас се грижат. Това е така, вие го знаете, че има протегнати ръце между Духа, Вас и Гея, ако го поискате. Стара душа, Вие не седите тук безцелно. Възможно е, да е трябвало да чуете това днес. Вие сте важни , скъпоценни, Вие сте Майстора, който сте. Сега тръгнете и го заявете. Живейте дълго. Бъдете радостни в процеса. Не решавайте какво, както се предполага, трябва да се случи. Най-лошото нещо, което може да направите е да предполагате, защото това което мислите се случва. Вместо това се отпуснете, бъдете радостни във всички неща и се влюбете в себе си.

Напуснете това място различни от това, което бяхте на идване.

Аз съм Крион, обичащ човечеството по сериозна причини.

И нека бъде така.

Крион

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

христо
Написаното е неясно и по мое мнение неточно. "Акаша се явява, Гея и Яовечеството" -> Ако това иска да каже че Акаша е еквивалентно на Гея и Човечеството, това със сигурност не е вярно. Акаша(Асралната Светлина) испълва цялата вселена. Бога(Атмана, Парабрама) като искате го наричайте е създал доста повече от Човечеството. Светове безкрайни. "Всичко се върти около човека" -> Звучи ми като слънцето се върти около Земята и ми звучи също толкова вярно.
Димов
всичко ми хареса и е перфектно но някъде четох че човек може да се прероди като животно примерно??? а тук с тези тези има разминаване
Благодаря Вселена!Благодаря!
Величка Василева
благодаря благодаря благодаря
кай
когато благодарите сътворявате,скептицизма и осъждането на хора и ситуации руши връзката ви със ТВОРЕЦА.Двигател в човешкият живот е признателността, умилението от творението.БЛАГОДАРЕТЕ ,ДЕЦА НА ВСЕЛЕНАТА тогава тя ви протяга ръка ,когато помолите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...