PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Системата Акаша

Крион: Системата Акаша

  1. Крион: Системата Акаша
  2. Пещерата на творението
  3. Тайнствените функции на Пещерата
  4. Акаша – Вътре във Вашата ДНК
  5. Животните
  6. Кристалната Решетка - Третата от Четирите
  7. Местата където вашата енергия съществува
  8. Резервната Система за резервиране е жива

Тайнствените функции на Пещерата

Пещерата на Творението прави запис за Гея, за това кой се намира тук и кой е бил тук. Това е физическата част. За какво ще ви говоря по-нататък - за междуизмерната част, която е загадъчна за Човека. Чуйте: Пещерата е статична в триизмерността и също е динамична в мулти-D, тоест никога не е имало кристали, които са били добавяни или отнети в триизмерността. Това означава, че има кристална структура за всеки потенциален Човек, който ще живее някога на планетата Земя. Сега Вие бихте могли да кажете:”О, не, това няма смисъл. Това прилича на предсказание. Духът познава всички, които пристигат?” Не, ние не знаем, но това не е предсказание. Пещерата е предразположена по квантов начин да бъде цялостна във всеки момент. Квантовата енергия има работа с потенциалите, а не с емпиричните /абсолютни/ признаци. Ето защо, когато нещата на планетата се променят, пещерата се променя квантово, а не физически. Кристалното количество структури не се променя. Аз не мога да ви обясня това, освен да ви кажа, че това е квантово явление. Пещерата винаги е цялостна. Винаги в нея е цялото човечество. Тя е свързана с миналото, настоящето и бъдещето.

Много е объркващо за Вас, защото това означава , че Вие фактически взаимодействате с тези, които още не са тук. Отново, аз не мога да ви обясня повече от това, защото Вашия триизмерен ум не е готов да се отправи на това пътуване. Но Вие знайте това.

Пещерата е съвършена /цялостна/.

Тя е свещена.

Тя е отпечатана навсякъде.

Кристалите на душата помнят Вашите животи и енергията на Вашите животи.

Енергиите на душите взаимодействат една с друга в пределите на кристалите.

Времето на Вашето пребиваване променя енергията на пещерата, а също и Гея.

И така, в резюме, тази пещера представлява запис на душите, на многото животи и енергии, които те създават. Сега, слушайте внимателно, защото това е главната част от нашето съобщение. Независимо от това какво Вие правите на планетата, каква вибрационна енергия създавате на планетата, тя попълва тези кристални вещества. Записът с тази жизнена енергия и съпровождащата я вибрация в пределите на този кристал, остава завинаги.

Мери и Джордж

Да кажем вие сте Мери тази вечер. Аз ще разговарям с Вас. Мери, когато Вие умирате, пещерата- това е мястото, където отивате. Това е тридневна Земна разходка. Мери, Вие сте стара душа и сте били там и преди. Вие сте били там и преди и Вие затова отивате там с радост. Вие помните това! Вие знаете къде отивате и Вие помните какво означава. Вие си отивате у дома. Няма никакъв страх от смъртта, тъй като, въпреки че може да има временно замъгляване при междуизмерното съединяване, Вие помните чувството на радост! Това е обещание, Мери, че ние ще поемем Вашата ръка и Вие ще почувствате това. Смъртта на Човека- е преход на енергията, а не нейното изчезване. Няма никакъв „край”, а по-скоро пътуване към енергията, която Вие си спомняте в момента, когато направите своето последно дихание.

Нека да кажем, че Мери е лечителка. Нека да кажем, че Мери е увеличила вибрацията на тази планета със самото си присъствие, когато е ходела по земята. Нека да кажем, че Земята помни крачките на Мери, защото Гея знае коя е тя. Нека да кажем, че Мери има връзка със Висшия си Аз. Нека да кажем, че Мери е създавала мини-портал навсякъде, където е била и после тя е умряла.

Има събрани Хора....много мъка. На тях им е много тъжно, че тя е умряла, защото тя и била с изумително присъствие, забележителна майка и любящ Човек. Те плачат със сълзи и там има много мъка. Но, ето метафизичната истина: Мери отива в Пещерата на Творението и всичко, което тя някога е била и портала, който е създала като Човек преминава в нейната кристална структура на душата. Този портал остава завинаги, защото Мери е била тук! Изумителното присъствие, забележителната майка и любящия Човек не са изгубени напразно! Това изпълва Гея непосредствено чрез процеса в Пещерата на Творението и тази енергия никъде не отива. Тя никога не изчезва! Тя става част от земното съзнание в света на живата сила от този момент нататък.

След това тя идва отново като Джордж.

/Смях/

Не само се смейте, защото това е реалния процес и красотата на системата. Готови ли сте? Когато Джордж влезе, той взема записите на Мери! Тогава и Джордж и Мери отиват в следващата област на учението за Акаша, втората от тези четири части, които ние ще предадем днес. Системата продължава.

Рейтинг:

Отзиви

христо
Написаното е неясно и по мое мнение неточно. "Акаша се явява, Гея и Яовечеството" -> Ако това иска да каже че Акаша е еквивалентно на Гея и Човечеството, това със сигурност не е вярно. Акаша(Асралната Светлина) испълва цялата вселена. Бога(Атмана, Парабрама) като искате го наричайте е създал доста повече от Човечеството. Светове безкрайни. "Всичко се върти около човека" -> Звучи ми като слънцето се върти около Земята и ми звучи също толкова вярно.
Димов
всичко ми хареса и е перфектно но някъде четох че човек може да се прероди като животно примерно??? а тук с тези тези има разминаване
Благодаря Вселена!Благодаря!
Величка Василева
благодаря благодаря благодаря
кай
когато благодарите сътворявате,скептицизма и осъждането на хора и ситуации руши връзката ви със ТВОРЕЦА.Двигател в човешкият живот е признателността, умилението от творението.БЛАГОДАРЕТЕ ,ДЕЦА НА ВСЕЛЕНАТА тогава тя ви протяга ръка ,когато помолите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...