PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: съществата около вас

  1. Крион: съществата около вас
  2. Арктур и Ащар
  3. Вашата посевна група
  4. Слънчевата група
  5. Учителите и вие
  6. Тъмните
  7. Водачите

Съществата около вас: Сега говоря само за съществата, които могат да ви "говорят" редовно. В следващите изречения говоря за вашата поддържаща група. Нямам предвид и не ви разказвам за съществата, които може да съществуват успоредно на вашето земно ниво в онова, което бихте нарекли други измерения... които не играят никаква роля във вашия урок или вашата игра. Те нямат представа за вас (или за вашето предназначение), макар че понякога, уместно или не във вашия случай, е възможно да ги усещате. Как да направите разликата, когато ги срещнете? Отговорът е следният: съществата от вашата поддържаща група ще ви познаят, скъпи мои (наистина меко казано)! Те ще знаят за Земята. Ще знаят за израстването на тази планета и ще разпознаят вашата сила (кои сте в действителност). Ще има вълнение, защото всички те знаят за мястото в тази галактика, което вие наричате Земя. Ако не са наясно с тези неща, значи са от другите. Те не са негативни, просто не са от вашата поддържаща група. Следователно няма да имате никаква полза от общуването с тях. Но те няма и да ви навредят. Затова (тази вечер) говоря за онези, които ви заобикалят... онези, за които сигурно сте чували, онези, които са популярни, и онези, които ще усещате все по-осезателно занапред. Те представляват съществата, които са предавали послания, и съществата, които ще предават послания. И ще започна с Крион, не защото е по-важен от останалите, а защото според вашите представи за разстояние, аз идвам от най-отдалечената област.

Фактите за Крион

Неведнъж съм ви казвал, че съм пристигнал тук по план... че съм повикан тук благодарение на действията на хората през последните 50 години, които промениха тази планета. Идвам, за да пренастроя системата на магнитната ви мрежа заради вашето здраве и просветление... за вашия отпечатък. Идвам да ви кажа, че сега намесата е възможна (на Духа). Можете да поискате импланти, които да неутрализират вашата карма. Можете да поемете силата си; можете да се превърнете в същества от светлина (светлина означава силата на Висшия Аз). Можете да промените вибрацията на тази планета. Можете да постигнете "статут на завършено обучение", а после да общувате с останалите измерения. Това е смисълът и причината да съм тук. Но всичко се свежда до вас и до вашата висша душевна същност (независимо колко поддържащи същества има около вас).

Затова съм тук и в този процес ви нося, на клетъчно ниво, освобождаване на любовта, която можете да почувствате по всяко време. Някои от вас вече са осъзнали това, докато седят пред Духа (или четат тези думи от Духа) „ особено когато сте с групата на Крион или някакви същества от ангелски тип „че сега е моментът, дори докато слушате тези думи, да поискате (да съ-творите) изцеление. Нима не ви е хрумвало? Някои от вас го правят дори сега и тъкмо затова го споменавам... защото няма по-подходящ момент.

Казвал съм ви, че Крион идва от Слънцето вътре в Слънцето, от голямата централна област. Това е темата за центъра, който се разширява навън. Сега ви казвам, че той има и друго име, което често ще чувате (потърсете доказателството). То е Основна Съзидателна Сила. Оттам се излъчвам аз. Това, което правя сега за вас, съм го правил много, много пъти за други. Именно любовта и състрадателността на Духа ме изпращат при вас сега и Духът ви обича, докато седите тук... всеки един, по име. (Както предадох преди, мен ме изпраща една група, която вие наричате Братята или може би "Братството". Тази група винаги е била на Земята и е много, много стара. Това е групата, която ме направлява.)

Какво друго бихте искали да знаете за Крион? Ще ви кажа, защото ме попитаха: "Какво точно те повика тук? Дали ти просто се появи, или имаше някакво събитие?" Да, имаше събитие и сега за пръв път ще ви разкажа какво беше то. Пъзел? Да, но не е труден. В предишните послания съм ви посочвал годината, в която пристигнах. Две години преди това, през осмия месец на вашата 1987 година, се случи нещо специално, което ме призова... защото имаше изпит на планетата от Духа, за да се види дали вибрацията на планетата Земя пасва на универсалния план. Сценарият "ключ в ключалката" на астрономическо ниво (бук-вално) зададе въпроса: "Готова ли си?" И планетата отговори: "ДА." Защото вибрациите, които бяха налице през онзи осми месец на вашата 1987 година, говореха красноречиво за постигнатото от вас. Това беше призивът и новината се разпространи, за да доведе тях... водачите, учителите, работниците и механиците... и така аз тръгнах на път. Онези от вас, които са наясно с тези неща, ще се досетят кое беше това събитие... малки мозайки, които да подредите.

Моето пренастройване на мрежата, макар и сложно, ще съответства на канализираната информация. То улеснява онова, което вие сте нарекли във вашата култура "дванайсетия лъч". Ако разбирате какво означава това, ще осъзнаете, че цветовете на лъчите, отговарящи на вашите чакри, се смесват заедно, за да образуват дванайсетия лъч. Нима тогава е тайна, че щом улеснявам тази сила, вие, като човешки същества, ще се промените радикално? Защото това ще се отрази върху всичките ви цветове и всичките ви чакри. Ето как моята пренастройка на мрежата съдейства на вашата биология. Сега проумявате ли, че триединството на Бог е ЗЕМЯТА, БИОЛОГИЯТА И ДУХЪТ, защото моята работа въздейства и координира и трите. Това е службата на Крион. Оттам дойдох, когато ме повикаха, и така работя. Това, че съм от Основната Съзидателна Сила обаче, ме кара да ви обичам още повече, защото аз "виждам" съвсем ясно вашите пояси и цветовете на съществата в урок, които сте всъщност. Не можете да ги скриете от мен. Аз знам кои сте и по тази причина седя в краката ви. (Предал съм още факта, че моята поддържаща група също е тук, разположена в орбитата на Юпитер. Моята поддържаща група се намира на един много голям "кораб", чието име съществува във вашите земни легенди за Крал Артур (още един пъзел). Има почти 100 000 същества, които са тук в пряка подкрепа на работата ми.)

Галактиката „ вашата централна група. Всяка галактика притежава съзидателна посока... една група, която си има име. Духът рядко назовава нещата с цифри. Духът познава всички части по ИМЕ. Само хората номерират подобни неща. На вас все още не ви е известно името в центъра на галактиката на групата, която отговаря за вас; затова тази вечер ще ги наричаме Стрелците. Начираме ги така, защото когато излезете навън и погледнете в посока на съзвездието Стрелец, те са там. За да го направите, трябва да погледнете към центъра на вашата галактика, Млечния път. (Това название не бива да се бърка с онези от вас, които са родени под знака Стрелец, то е само указание за посоката, където е разположена тази група.)

Рейтинг:

Отзиви

Надежда
Тези послания идват чрез възвишени хора,които човек трудно би разбрал,ако поне малко не е запознат с духовното израстване.може би това е новата победа,с която народа ще бъде възнаграден,в скоро време.
Yulium
И нито дума за Христос... Много 'тънка' игра по най-'тънката' струна на човешката душа - ВЯРАТА! Използва се несъвършенството на човека да вярва повече в това, което му се иска (характеристика на егото), вместо да вярва в това, което Е (характеристика на Духа). Повечето хора не правят разлика между двете, защото не са достигнали до там ... И като прилагат разни позитивни самовнушения и разни 'вселенски закони' и кодове със съмнителна безкористност си мислят, че израстват духовно ... И вместо да търсят Истината, вярват на и във всичко, което им харесва и ги устройва за момента. И точно това се използва от безтелесните. А безкористната Любов е само една - Божията! И тя не се намира в бля-бля посланията от 'висши' извънземни разуми ... :)
Как точно ще се осъществи просветлението ни - с по-оскъдна или по-подробна информация е въпрос на предпочитание и избор на всеки от нас. Резултатът е същественото - да достигнем до самото просветление.
Анонимен
Не е задължително да вярвате на него, вярвайте в себе си, в собствената си сила. Вярвайте че можете сами да направите живота си по-хубав във всяко отношение, че можете да се изцелите, че можете да се предпазите, че можете да получите всичко от което имате нужда точно сега. Всичко започва от вътре навън и точно това се казва и в тези послания от Крион
Анонимен
Как са достигнали думите на Крион до нас ? Чрез човек-канал !!!! Защо определени хора чуват думите-послания от Крион , а не всички хора ? Дали човекът-канал си е измислил Крион или , Крион е истински ? В това се налага да повярваме , но не в Крион , а в човекът ТВЪРДЕЙКИ , че Крион му говори !!! Ако предположим , че всичко е истина и Крион съществува , кое би му попречило да ни излъже и , ако е така защо го прави ? Може пък Крион да е истински и човекът-канал да казва истината и наистина да чува Крион и Крион да ни казва истината и само истината и наистина да иска да ни помогне !!! Колко хубаво звучи , да има там някакви светли експерти , които да са на наша страна и да ни защитават , но дали това е вярно ? В това е проблемът !!! Вярата е много опасна игра , защото не си абсолютно сигурен дали обектът на своята вяра съществува и ако съществува дали не те лъже , но въпреки това променяш ( нагаждаш) мисленето си , а от там и действията си и на края живота си . Дали си заслужава , не знам , но знам , че , ако промяната на себе си не дойде от вътре , а от прочитането на някакво учение , то тя промяната не е твоя , а нечия чужда !!!!....
Виж още отзиви
Коментирай
loading...