PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: За човека на новата епоха

  1. Крион: За човека на новата епоха
  2. Изтегляне подържащия екип
  3. Историята на индианеца Дейвид
  4. Стани човек на новата епоха
  5. Качества на човека в новата епоха
  6. Племенното съзнание
  7. Историята за бащата и сина

Ченълинг от 12.12 1994 г. Дел Мар, Калифорния:

Поздрави, скъпи мои, защото аз съм Крион от магнитната служба. Ще ни трябват няколко минути, за да настроим тази стая към енергийното ниво, което искаме да споделим с вас тази вечер, и в това време искаме да ви разкажем малко за тук присъстващите. Защото екипът, който идва в момента, за да запълни пукнатините и процепите между мястото, където вие седите и където лежите и където стоите, принадлежи на вас. Тази вечер Духът идва, за да измие нозете ви. Защото ние изпитваме към вас неизмерима любов. Мнозина от тук присъстващите са дошли в чисто просветление, те познават добре пътя си, готови са за промяната и виждат кои са в цялото си великолепие и величественост. На онези от вас, които са в това състояние, ние казваме "бъдете готови", защото всичко, за което копнеете, е ваше! Ще ви изпълним до краен предел и ще ви изпратим с радост и с чаша, която ще прелива години наред. Такава е силата на собственото ви намерение.

Тази вечер тук има мнозина, които са дошли да отпразнуват едно велико събитие, за което искат да научат повече. Пак ви казваме, вашето намерение е решаващо! Трябва само да дадете думата, да помислите и да позволите да бъдете изпълнени като другите. Защото вашето величие ще ви изуми, ще ви шокира и изненада, когато се изправите срещу него, защото вие нямате представа кои сте. А ние ще ви изпълним. И вие ще почувствате прегръдката на любящите ръце на Духа, когато ние излезем напред с онези, които се присъединяват към нас сега. Тази нощ вие можете да се промените. Защото Земята ще го допусне; вие си го заслужихте.

Сега искаме да ви разкажем за поредицата от срещи, целящи да породят събитието, което ознаменувате сега, докато седите пред Духа. Искаме да ви разкажем накратко как започна това и дори докато ви говорим тази вечер, някои от вас усещат, че ви предаваме нещо много повече от думите. Защото много от вас получават енергиите на онова, което ние наричаме третия език, предавани чрез медиумите, които седят до вас и които остават невидими за момента. Запомнете, ние знаем кои сте. Може би смятате, че присъствието ви тук е някакво съвпадение, че случайността ви е довела на това място? Ние ви казваме, че това не е така, а всички вие имате уговорена среща. Възползвайте се. Почувствайте каквото можете.

Измерване на вибрацията

Датата 16 август 1987 г. по вашето земно летоброене беше феноменален момент. Защото тогава, както ви бяхме казали в миналото, беше измерена вибрацията на Земята; и за голяма радост и изненада на съществата от моята страна на воала се установи, че вашата планета е постигнала далеч по-високо енергийно ниво от очакваното. Това беше началото, скъпи мои, на онова, което сега вие чествате на 12:12. Защото без тази дата и без това замерване нищо нямаше да бъде такова, каквото е сега. Защото по план замерването беше насрочено точно за тази дата. Земята се промени драматично през последните 50 години и както знаят мнозина от хората, които седят сега пред Духа и четат за тези неща, това беше славен период. Това беше времето, когато бяха призовани майсторите водачи, и всички създания във вселената от големия централен източник навън го знаеха. Защото се промени бъдещето за всички нас и тук говоря за цялата вселена. Може би не си давате сметка как Земята може да промени вселената, но наистина е така, скъпи мои, както сме казвали в миналото. И когато пристигнахме, за да улесним породените от вас промени, установихме, че наистина сте готови. Нещата се придвижват по-бързо, отколкото си представяхме, и сега ние сме тук, за да подпомогнем процеса.

Шифъра

После на 11 януари 1992 г. се случи най-удивителното нещо в историята на човечеството! Нищо и никога няма да подкопае значението на тази дата, която вие наричате 11:11. И сега аз искам да ви разкажа повече за онова, което се случи, за да добиете по-ясна представа за този ден, докато седите пред Духа. Моят партньор се изпълва с вълнение при мисълта за радостта, с която ви почита Духът тази вечер. Защото на тази дата, която вие наричате 11:11, цялото човечество получи един шифър. И шифърът достигна до всяко човешко същество на планетата, казвайки: "Ние променяме положението и отваряме една врата и ви позволяваме на нас като хора да минете през нея." Е, скъпи мои, това може да ви звучи риторично или фантастично, но ние държим да ви разкажем какво се случи на този ден. Защото предаденият ви шифър беше магнитен; и това, скъпи мои, обяснява защо в момента разговаряте със специалист от магнитната служба. Защото това беше направено посредством магнитните мрежи и беше дадено на всеки човек т планетата, включително на онези, които все още не а създадени. Вярно, вие може да кажете: "Аз бях тук нищо не усетих." А ние ви казваме следното: представете си, че стоите пред един много дълъг коридор, който представлява живота ви. Далеч в мрака, години напред от сегашното ви положение, се отваря безмълвно врата... но каква врата! Вие не усещате нищо и не чувате нищо, но биологичният ви модел и магнитният ви модел знаят, че вратата се е отворила, защото тя представлява велико упълномощаване на духа ви! Упълномощаване на вашата човешка същност да стигне до място, което е било недостъпно за вас досега.

Това е Новата епоха, а вратата на упълномощаването ви беше дадена, за да израснете до положението, което ние наричаме извисяване. Това беше денят 11:11. Вие може да попитате: "Как стана това, Крион?" И сега ние за първи път ще ви кажем, че всеки един от вас има магнитна шифрова система, която обгръща биологичната ви система. Тези магнитни нишки съответстват и предават кодирани послания на биологичните нишки на тялото ви. И сега говорим за човешкия геном, вашата ДНК. И за всяка ваша биологична нишка има по две двуполюсни магнитни нишки (общо 12). Това е вашият отпечатък. Това определя вашия дуализъм. На вашите учени ще им бъде много трудно да го видят, но в бъдеще ние ще ви дадем указания как да се уверите в съществуването му. Така беше направено, защото промяната на магнитната мрежа променя вашето съзнание и упълномощаване. А тази магнитна мрежа "говори" на кодираните послания на магнитния отпечатък, които на свой ред говорят на вашата биология и позволяват промените. Сигурно все още не ви е ясно, затова ще го обясня по-подробно.

Подмладяване на тялото

Знаете ли, че телата ви са проектирани да издържат вечно? Знаете ли, че редовно се подмладяват? Знаете ли, че повечето от вашите клетки и органи са замислени като вечни, да издържат хилядолетия... и че могат да се регенерират безкрайно? Имате доказателства за тези неща. Тогава защо, скъпи мои, остарявате, изхабявате се и умирате? "Какво става тук?", сигурно се питате вие. Ами просто магнитният отпечатък предава послания на ДНК и тя отделя химикали, които вие сте нарекли хормон на смъртта. Този остарял енергиен шифър възпрепятства процеса на регенерацията и си сътрудничи с лекия недостиг на космическа енергия, който допуска стареенето. Това е уместно и преднамерено, точно както сте го планирали. Улеснява плана на прераждането и кармата, защото поддържа стареенето ви. Поддържа умирането и завръщането инкарнация след инкарнация, позволявайки повишаването на вибрацията на планетата. Именно този процес се неутрализира постепенно и е част от вратата, която се отвори на 12:12.

Вие може да попитате: "Как така досега науката не го е забелязала?" Ето още едно откровение за някои от вас: в миналото може да сте смятали, че магнетизмът уврежда клетките ви подобно на радиацията. Не е така, защото магнетизмът дава на клетките ви инструкции да действат различно и да вършат различни неща. За доказателство молим вашата наука в бъдеще да изложи клетките на най-различни малки магнитни полета. Използвайте различни видове човешки клетки и наблюдавайте резултата. Гарантираме ви, че ще видите как тези клетки отделят химикали, които дотогава не сте виждали при подобни обстоятелства. Някои дори ще пораснат бързо. Клетките няма да се увредят, но когато бъдат изложени на магнетизма, ще започнат да се държат различно. Сега вече знаете за какво е служел Храмът на подмладяването в мястото, което наричате Атлантида! Това бил магнитен двигател, който променят магнитния отпечатък на третирания човек. Магнитните инструкции неутрализирали хормона на смъртта и дарявали човека с още три години младост, докато той се върнел към първоначалния си вид в своята понижена космическа енергия. Това обяснява защо елитът на Атлантида живеел много дълго, за разлика от робите. Защото технологията, както вече ви разказахме, не била достъпна за всички. Това е процесът, скъпи мои, който създаде кода, изпратен на 11:11.

Едно скъпо същество оповести тази новина в миналото, ангелът Солара. Сега ви съветваме да прегледате тази информация, защото тя не е отживяла. Най-удивителното събитие на всички времена беше 11:11, защото действително отбеляза упълномощаването на човешкия род и човечеството. Посланията в ченълингите на Солара трябва да се препрочитат всяка година и да се помнят, защото те са великолепни и никога няма да остареят. Мъдри са, тъй като контактьорът беше изпратен тук, за да ви предаде тези инструкции за цял живот. Често ги препрочитайте! Това е нашият съвет. Подобно събитие би трябвало да се чества до края на епохата ви. С всички канализирани послания, които получавате във връзка с настоящата Нова епоха, трябва да се отнасяте по същия начин. Хората са склонни да отхвърлят старите неща и да гледат само към новите. Сега ние ви казваме, че са ви били дадени много насоки, които трябва да се поставят на видно място и често да се преглеждат. Те заслужават почит и уважение, защото носят истината и никога няма да остареят.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Искам да попитам, защо автора не спомена за колко други да речем в Див Свят не са споменати
Анонимен
Автора е *ът= е изпа тил явно
Анонимен
Иде,иде САМ ТОЙ иде, да помага той!
Анонимен
"Красив е живота на ангелите,ти ще сполучиш в живота,слушай гласа на ангелите..."Учителя
Виж още отзиви
Коментирай
loading...