PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: За човека на новата епоха

Крион: За човека на новата епоха

  1. Крион: За човека на новата епоха
  2. Изтегляне подържащия екип
  3. Историята на индианеца Дейвид
  4. Стани човек на новата епоха
  5. Качества на човека в новата епоха
  6. Племенното съзнание
  7. Историята за бащата и сина

Племенното съзнание

Ченълинг на живо от хавайския остров Камуела, продължение:

Сега държим да ви кажем нещо, което може би вече сте забелязали на планетата и което е свързано с "племенното съзнание". Искаме да се огледате наоколо и да видите какво става на Земята. Новата енергия и протичащите промени ще ви подтикнат да осъзнаете този елемент; а именно наследствената линия. Скъпи мои, дори в момента всички големи конфликти и по-малките войни на планетата са на племенна основа. Дотук се е стигнало. Вече не се изправят нация срещу нация или страна срещу страна както в старата енергия. Сега е племе срещу племе, както се очакваше. До известна степен ще бъде така до края на времето на планетата, защото не всички ще постигнат просветление.

Това племенно съзнание е в реда на нещата. Интересно е да се види каква полза иска да извлечете от него Духът, тъй като то представлява осъзнаване на "семената на първото племе на Земята". Защото когато се присъедините към другите племена в галактиката, ние искаме да познавате потеклото си, а в момента вие го възприемате като отделни родословия на племената по тази планета. Молим ви да обедините тези чувства в едно усещане за човешкия род, за да не бъдете принудени по-късно, скъпи мои. Защото в бъдеще ще трябва да преговаряте с другите племена в галактиката като едно човешко племе от планетата Земя. Затова ви молим да обмислите казаното. С течение на времето тези неща ще ви се изяснят.

Освен това призоваваме водачите на племената да преведат древните езици и да ги обединят в един. Тук имаме предвид езиците, които са на възраст най-малко 10 000 ваши години. Молим духовните водачи на тези племена, независимо от родословието на тази планета, да съберат тези учения и да ги сравнят. Вгледайте се в приликите и признайте истинността им. Не разчитайте на текстове, датиращи от по-малко от 10 000 години, Това също ще ви се изясни с течение на времето.

Такива са предупрежденията на Духа в Новата епоха и уважението, което изпитваме към вас като Човешки същества, съществуващи сега в тази Нова епоха. Защото Духът не може да направи това сам! Вие все пак сте Човешки същества в училището на Земята и ви остават още толкова много уроци. Не кармични, а земни... а по-късно ще има и галактически. Но засега, докато вървите по пътя си като просветлени хора, ще посрещате с вътрешен мир всеки урок... без страх дори в лицето на неизвестното. Ето това е човекът на Новата епоха!

(Коментар за читателя. Този ченълинг беше направен няколко дни след земетресението в Япония през януари 1995.) Спираме за момент преди поредната история на Крион, за да ви кажем отново как ви възприема Духът. Скъпи мои, в този момент има хиляди, които са били човешки същества на тази планета и са получили своята същност в пещерата на сътворението и стоят в почетната зала! Защото онези, които са напуснали наскоро тази планета и за които вие жалеете, в момента ликуват. Ако можехте да ги видите и ако аз можех да ви покажа церемонията по награждаването, където те получават цветовете си, щяхте да се слисате. Точно сега всеки един от тях притежава неограничена възможност да стой в присъствието на Духа и да бъде почитан по името на последната си инкарнация, в която е изпълнил договора си. Ако можехте да видите това, щяхте да имате съвършено различно отношение към човешката смърт.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Искам да попитам, защо автора не спомена за колко други да речем в Див Свят не са споменати
Анонимен
Автора е *ът= е изпа тил явно
Анонимен
Иде,иде САМ ТОЙ иде, да помага той!
Анонимен
"Красив е живота на ангелите,ти ще сполучиш в живота,слушай гласа на ангелите..."Учителя
Виж още отзиви
Коментирай
loading...