PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: За човека на новата епоха

Крион: За човека на новата епоха

  1. Крион: За човека на новата епоха
  2. Изтегляне подържащия екип
  3. Историята на индианеца Дейвид
  4. Стани човек на новата епоха
  5. Качества на човека в новата епоха
  6. Племенното съзнание
  7. Историята за бащата и сина

Стани човек на новата епоха

Ченълинг на живо от хавайския остров Камуела:

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба. Никога не се страхувай, партньоре мой, че няма да дойда, когато ме повикаш. Сега всеки път, когато се срещаме, Крион ще казва на събраните в тази стая, че Крион не се обръща към групата човешки същества, а към сърцето на всеки един от вас. И така, тази вечер Крион застава пред вас и казва, "Обичаме ви от все сърце." И тази вечер Духът иска да седне пред вас ида измие нозете ви, защото вие наистина сте въздигнати, Преди да кажа нещо повече по въпроса, позволете мида обясня какво точно става в тази стая в момента. Защото докато свиквате с гласа на моя партньор, разберете, скъпи мои, че преводът и мисловните групи, които достигат до вас, говорят със същия глас като онзи, напътствал някога Мойсей. Същият глас, който спрял ръката на Авраам с кинжала, вдигнат да прониже гърдите на Исаак. Тази вечер ви говори Духът, защото е било предопределено да седите тук и да четете тези редове.

Не е случайно, че точно вие чувате или четете тези думи в момента, защото ние изпълваме този енергиен портал с любов. Сега приканваме екипа, който ме придружава, да изпълни това място с любов, така че изговорените или прочетените думи да бъдат предадени посредством третия език, който говори на третото ви око, независимо дали чувате вашите думи. Тази вечер ще ви бъдат предадени сила и изцеление, и любов. Във всичките тези групи има три вида хора. Обръщаме се към всеки един човек, защото сред вас има една група на просветлени и готови за голямо енергийно извисяване. Те ще си тръгнат от тази среща изцелени! И ще го постигнат чрез собствената си сила. Но тази вечер ще чуете истината и ще ви бъде предадена енергията за изцелението. Вие сте онези, които ще си тръгнат и ще вибрират три дни и ще преживеят безсънни нощи, защото в духа ви ще настъпят мигновени промени. Това е голяма чест, защото вие наистина сте готови да чуете тези думи. И ние изпитваме към вас голямо уважение.

Тук има и друга група хора, които са в началото на своя път, на онова блажено място, за което говори Духът и което ще промени живота ви завинаги. Така вие сте тук, за да научите повече за това, тръпнете в очакване на предстоящото и ние ви уважаваме, защото сте тук по план. И като казваме, че сте тук по план, имаме предвид, че физически сте пожелали да седнете на този стол. Третата група са онези, които са дошли, понеже е трябвало. Може би са тук по задължение към някой приятел или заедно със своя партньор, с който не са искали да се разделят. Може би ги е довело любопитството. И ние ви казваме, скъпи мои: обичаме ви точно толкова, колкото всяко друго човешко същество на планетата, и никой не съди съзнанието ви тази вечер, нито причините да дойдете тук, нито намерението ви. Ако сте отворени и възприемчиви, ще получите информацията. Не е необходимо да й вярвате, просто оставете семената да попаднат в ума ви, защото някой ден ще пожънете реколтата. Гарантираме ви го! Знайте, че нищо от ставащото тук няма да ви навреди.

Крион иска да каже на всички човешки същества които седят тук тази вечер, че ви познаваме по име. Знаем вашето земно име, знаем и ангелското ви име. Знаем защо сте тук. Познаваме пътя ви и точно това е причината да ви почитаме и уважаваме, всеки един вас. Виждаме ви и знаем кои сте, докато седите на този стол. Вижте ни ясно, защото надарените със зрение сигурно виждат как аурата на партньора ми се променя. Това само по себе си е доказателство, че Духът ви говори чрез любовта от голямото централно Слънце. Чрез тазвечершното послание промените ще изобилстват в тази чиста енергия. Информацията на Крион променя човешките сърца и души. Това не е информация, която ще  промени доктрината на някоя организация. Няма да промени мястото, където отивате да се молите. Няма да промени обичта, която изпитвате към някой извисен учител. Това е просто информация за Новата епоха и нейните дарове. Някои от вас вече получават любовта и усещат как тя протича през тях. Скъпи мои, ние знаем кои сте. Но знаем и вашите изпитания; познаваме и вашите мисли. И тъкмо затова ви почитаме, понеже винаги именно вие сте избрали по план да присъствате тук; тази вечер... воините на светлината! Вие сте онези, които са избрали трудния път: да се родите във физическа на тази планета, за да повишите вибрацията. Многократно сте избирали да се подложите на това изпит; дори Крион не може да се похвали с това. Аз в цветовете ви, на всеки един от вас, и знам къде сте.  Защото вашите почетни значки сияят дори докато сте на столовете.

Миналите животи! Познавате ли вашата кармична група, скъпи мои, тази вечер? Може да ви изуми и изненада. Защото вие седите тук и се преструвате се познавате. Защото на същото това място преди години (трудно е да се преброят), вие бяхте част от големия континент, наречен Лемурия. И всеки един от вас в това просветлено състояние в тази Нова епоха на тази планета е бил шаман, светец, жрец или жрица. Така  че това е вашата карма. Сега тя ви събира в група – може би не за дълго, защото ще поемете по собствения си път в новата енергия. Сметнахме, че ще ви бъде интересно да научите кои сте, защото всички събрани тук имат общо потекло от огромно значение за планетата. Не е случайно, че групата се събра сега, за да чуе словото на Духа.

Преодолейте страха от просветлението! Той не ви беше от полза, когато бяхте тук в Лемурия. Защото тогава загинахте малко след просветлението ви и сега ви преследва страха, че може да се повтори същото. Страхът е съвсем реален, сякаш крачите нощем сами. Това е семето на страха от изтреблението, сполетяло ви сякаш от ръцете на Духа, когато вашата цивилизация беше унищожена преди хиляди години. Затова ние ви приветстваме и почитаме самото ви присъствие. На онези от вас, които са тук, на това място, наречено Хавайски острови, казваме - не пораждайте страх в душата на нито един Човек, а любов - защото Земята е в процес на изграждане.

Когато Крион работи, за да промени вашите магнитни мрежи, можете да сте сигурни, че Земята също ще се промени - ще поговорим за това малко по-късно. Земята е част от цялото и вие сте част от цялото и трябва да се промените заедно, за да подпомогнете собственото си съзнание. Земята не е неодушевена; тя не е някаква безплодна скала. Тя също си има същност и трябва да се променя заедно с вас. Затова сега ви казваме, че не след дълго тук ще настъпят нагъвания и размествания в земните пластове. Казваме на всеки един от вас, не се страхувайте. Защото докато сте на блаженото място на вашия път, ще бъдете на точното място в точното време. Ако загубите някакви материални притежания, не скърбете за тях, защото най-важна е вашата същност. Радвайте се, че сте живи заедно с вашия Висш Аз и не се притеснявайте. Ще се издигате като фарове за онези, които треперят от страх, и ще ги утешавате със знанията и просветлението си. Не ви даваме тази информация, за да всеем във вас страх, защото децата тук ще са в безопасност. Казваме това от уважение към промените, които стават на тази планета.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Искам да попитам, защо автора не спомена за колко други да речем в Див Свят не са споменати
Анонимен
Автора е *ът= е изпа тил явно
Анонимен
Иде,иде САМ ТОЙ иде, да помага той!
Анонимен
"Красив е живота на ангелите,ти ще сполучиш в живота,слушай гласа на ангелите..."Учителя
Виж още отзиви
Коментирай
loading...