Назад до Крион: Човечеството, изчезващ вид

Крион: Човечеството, изчезващ вид

  1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
  2. Създадени равни
  3. Затъване в драмата
  4. Егото
  5. Числеността на хората
  6. Биологията
  7. Вибриране на по-високо ниво
  8. Въпроси за онова, което предстои
  9. С кого ще се срещнете
  10. Къде трябва да съм сега?
  11. Какво мога да направя?

Вибриране на по-високо ниво

Някои от вас преминават към нови по-високи вибрации и ние знаем това и ви уважаваме заради него. Затова казваме, че мнозинството от човешкия вид се превръща в нещо друго, защото вашата вибрация нараства и така ставате звездно същество, което е на път да се превърне в нещо, което не прилича на човека в старата енергия, а в нещо, което е по-близо до вашия Висш Аз -вибрация и съчетание, по-близки до духовните същества, които ви заобикалят в момента. Ще ви го обясня.

Ако смятате, че сте от хората, които преминават към по-висока вибрация, нека ви попитам дали притежавате следните качества:

1. Някои от вас действително виждат и усещат създанията наоколо. Будите се посред нощ убедени, че стаята е пълна със същества! Оглеждате се и не виждате нищо, но те са там и вие го знаете и ги усещате отчетливо! Някои от вас са усещали докосването им и са се будили стреснати, без да видят никой. Други се страхуват от това, смятайки, че ще ги отвлекат, но нищо такова не се случва и те се страхуват, че следващият път ще се случи. Скъпи мои, ще ви кажа, че това е недвусмислен знак за по-високата вибрация във вас и няма да изчезне. Всъщност, може да се усили и причината е, че вие вибрирате на по-високо ниво, по-близо до създанията, които са тук, на тази планета, да ви поддържат. Те са водачите, онези в прахта, и онези в самата планета. Има много такива същества за всеки един от вас. Не се учудвайте, ако ги доловите. Онези от вас, които вече работят с пръстта, знаят това. Самотези, които обикалят планетата във вашата култура не са свикнали да ги виждат всеки ден. Повишеният усет към създанията около вас е дар!

2. Следващият елемент е усетът към пръстта. Някои от вас усещат за първи път връзка със земята на планетата. Докато се разхождате, вие можете да почувствате онова, което древните хора и народи са усещали тук, в самата шир, която са населявали. Усещате, че самите посоки север, изток, юг и запад съдържат сила и смисъл. Представяте ли си - самите посоки могат имат индивидуалност! Така е! Представяте ли си - атмосферата да има жизнена сила! Така е! И пръстта на Земята има съзнание. Наистина е така! Не се учудвайте, ако някой ден ви заговори и вие започнете да я усещате. Това е прекрасно изживяване, защото дълбоко там (пръстта на планетата) движи машината на любовта, скъпи мои - уважението, което планетата изпитва към хората, вървящи по нея. Това е съюз. Земята не е предмет, върху който вървите. Тя е партньор, който е тук в името на общ урок и любов. Време е да разберете този съюз.

3. Някои от вас установяват, че ядат по-малко, което не се отразява негативно на енергията им. Независимо какъв е вашият метаболизъм и независимо дали ви харесва, вие разбирате, че поемате по-малко храна и се насищате по-бързо. Това е друга особеност на по-високата вибрация. Уверявам ви, дори да ви звучи удивително, както на моя партньор, но ще дойде ден, когато изобщо няма да се храните - така е силата на изчезващия човешки вид!

4. Някои от вас изживяват онова, което Крион нарича "триадата на съня". Три петна на съня, прекъсвани два пъти, а вие го наричате безсъние. Това е част от новата вибрация, скъпи мои, и е благословена. Дава се с любов и когато се случва, не бива да ви тревожи. Благодарете на вашите водачи за триадата на съня. Използвайте времето, когато сте будни и което иначе ви тревожи, да изразите уважението си към вас самите, с думите: "Много ме обичат. Преминавам към нова вибрация."

Тогава тези сънни състояния ще станат нормални за вас. "Крион, ще ми мине ли?", питате вие. "Не." Никога не искайте да се върнете към старата вибрация. Първо, това не е възможно. Второ, разберете, че новите качества са част от вашата "нова същност" и носят голям смисъл и любов. Свикнете с тях. Те са част от метаморфозата и от алхимията. Представляват изчезването на човешкия вид.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...