PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Човечеството, изчезващ вид

Крион: Човечеството, изчезващ вид

  1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
  2. Създадени равни
  3. Затъване в драмата
  4. Егото
  5. Числеността на хората
  6. Биологията
  7. Вибриране на по-високо ниво
  8. Въпроси за онова, което предстои
  9. С кого ще се срещнете
  10. Къде трябва да съм сега?
  11. Какво мога да направя?

Затъване в драмата

Тази особеност не е логична! Не е просветлена. Не е позитивна. Но вие постоянно се ровите в нея. Вече сме говорили за това, но трябва отново да го споменем. Като че ли повечето хора сами си създават драмите, а после с удоволствие затъват в тях. Онези, които успяват да се изтръгнат за момент от ситуацията, изведнъж се оказват свободни от нея - и започват да си създават нови драми. О, скъпи мои, това е голяма част от дуализма. Предизвикателството е да изберете да преодолеете драмата -да осъзнаете, че тя е концепция на старата енергия и не подхожда на душевния покой на просветления, променящ се човек.

Част от тази драма се създава от интелекта. (Помните ли, вече сме говорили по този въпрос?) Това е част от дуализма, която ви събужда в три часа през нощта от дълбок сън и с ясен глас съобщава: "Няма ли за какво да те тревожим?" Дори да сте много позитивен човек, просветлен във всяко отношение, бързо се отърсвате от съня и се съгласявате! "За какво искаш да се тревожим?" и се присъединявате към драмата. О, скъпи мои, това е уловка и е част от предизвикателството. Интелектуалната ви страна иска да ви убеди, че вие сте нищо, създадено в съвършенството на дуализма.

Ровене в миналото

Хората обичат да се ровят в миналото. Е, линейното време не е сред любимите неща на Крион, но постоянно му се налага да се съобразява с него, когато е тук. За мен е удивително да гледам как хората се отнасят към времето, тъй като те избират някой отрязък от време, който е важен за тях, и започват да го боготворят! И като че ли това не е достатъчно странно, а някои хора избират най-кошмарното време за тях, потъват в него и повече никога не излизат от там! Затъване в миналото - енергия, прекарвана в кръг, после в друг, след това в трети. Това се повтаря и поражда затворен човек - който не си позволява да разбере кой е в действителност.

[прекъсване]

Сега тук протича лечение. И ще изчакаме малко, тъй като тук има хора, които най-сетне са осъзнали нещата в този момент. Този урок се осъществява на третия език, който докосва сърцата на някои от присъстващите в тази стая сега. Учението от този канал е едно нещо на говорим език, но точно този трети език, на който говори Крион и неговата група, ще промени много човешки животи.

Рейтинг:

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...