PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Човечеството, изчезващ вид

Крион: Човечеството, изчезващ вид

  1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
  2. Създадени равни
  3. Затъване в драмата
  4. Егото
  5. Числеността на хората
  6. Биологията
  7. Вибриране на по-високо ниво
  8. Въпроси за онова, което предстои
  9. С кого ще се срещнете
  10. Къде трябва да съм сега?
  11. Какво мога да направя?

Какво мога да направя?

И накрая, въпросът е следният: "Крион, какво мога да направя сега?"

Скъпи мои, не смятате ли, че ние знаем кои сте? Не смятате ли, че знаем какво преживявате - или какво става в тялото ви в момента? Всичките тези неща са ви дадени за урок. Вие носите в себе си някои много тъмни тайни, за които не сте казвали на никого. Не смятате ли, че знаем за тях? Онези от вас, които се чувстват безпомощни пред болестите, разяждащи тялото им, не смятате ли, че, знаем за това? Ще ви кажем някои неща, от които тръпки ще ви побият:

Няма нелечими болести!

Не е възможно да се озовете в ситуация, която да не може да бъде разрешена и то успешно за всички засегнати!

Това е свързано с позволението. Свързано е със самочувствието и произтича от вашата увереност, че ВИЕ СТЕ частица от Бог! Започва в съкровеното ви същество, затова ви призоваваме "седнете на златния трон на познанието" [виж Глава 1, "Седнете на стола"]. Столът, на който поканиха Уо да седне, когато предприе метафоричното пътуване из стаите на урока [от притчата на Крион]. Когато той влезе в златната зала и видя, че там неговите водачи не могат да влязат, той не осъзна, че това беше стаята на собствената му същност. Именно това място го моли да почувства, "Аз заслужавам да бъда на Земята". И както сме ви казвали безброй пъти откакто сме тук, това е стаята, в която ви каним да седнете сега - в златния трон! А вашето място на този стол ще привлече всички останали стаи: стаята на изобилието, тази на мира, на здравето и на вашия договор. Няма значение какво ви се случва, скъпи мои. Ние знаем какво преживяват някои от вас. Има и добър развой на събитията в този ужасен пъзел, в който се намирате, където вашето съ-творение в тази ситуация ще промени живота на друг човек и нещата ще се развият благоприятно. Има светлина в края на тунела, в който в момента виждате само тъмнина, стига само да разберете и да приемете собствената си стойност.

Визуализирайте дуализма. "Аз съм дете на Бог и съм достоен да бъда на това място, наречено Земя. В името на Духа, съ-творявам моето излекуване и очаквам моята вибрация да се промени. Господи, какво искаш да знам?" След това замълчете. Колко от вас някога са се влюбвали в Бог? Сигурно сте изпитвали този прекрасен изблик на любов към някое друго същество, някой велик учител? Време е да вземете тази енергия, да я насочите навътре и да обикнете себе си! Това не е его. Това означава да обичате себе си по правилен начин, тъй като вие обичате частицата от Бог във вас. Следователно това е любовта към Бог, насочена навътре. Изправете се гордо! Време е да заемете мястото си!

Това е посланието на Крион. То е за човешкото упълномощаване и докато съм тук, което ще продължи много време, ще повтарям това послание. И когато достатъчен брой хора го чуят и изразят намерение да предявят силата си, човешкото същество в днешния си вид ще престане да съществува, а на негово място ще се появи съществото от светлина, в което се превръщате!

Всеки един от вас е забележителен! Обичаме ви, скъпи мои, всеки един от вас. Така е.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...