PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Човечеството, изчезващ вид

Крион: Човечеството, изчезващ вид

  1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
  2. Създадени равни
  3. Затъване в драмата
  4. Егото
  5. Числеността на хората
  6. Биологията
  7. Вибриране на по-високо ниво
  8. Въпроси за онова, което предстои
  9. С кого ще се срещнете
  10. Къде трябва да съм сега?
  11. Какво мога да направя?

С кого ще се срещнете

Ето един въпрос, който е изпълнен с енергия: "Крион, ти каза, че ще се срещнем с други същества. Кога ще пристигнат те тук и какво трябва да правим?"

Ще ви дам един ориентир, една метафора, която вече съм споменавал пред други хора. Когато пътувате, вие идвате от запустяла земя и се озовавате в сърцето на големия град, за да се срещнете с ваши близки приятели, които ви очакват. Те са изискани и начетени и споделят съзнанието ви. По пътя трябва да минете през други части на големия град, където живеят аутсайдерите, които нямат нищо общо с хората в центъра на града, които очаквате да видите.

Това е мястото, където се намира вашата планета сега. Виждате ли, вие сте провокирани и тласкани от най-различни създания от покрайнините по най-различни причини. Те не са съществата, с които е планирано да се срещнете, защото онези, планираните, знаят кои сте и ви очакват. О, скъпи мои, вие питате за масови пришествия? Нека ви разкажа следното: Когато вашата вибрация и времева рамка паснат с тяхната, те ще се срещнат с вас - не преди това! Това е идеята, защото, когато пристигнете на онова място с висока вибрация, вие ще се появите на техния "радарен екран", но не по-рано. Проумейте факта, че онези, които се появяват сега, нямат нищо общо с онези, с които е планирано да се срещнете, и както вече сме казвали: (а) Те нямат позволение да ви водят никъде; и (б) Те искат да ви измамят за истинската си цел. Не им вярвайте!

"Какво да направя когато тя (действителната среща) настъпи?", ще попитате вие.

Скъпи мои, ще знаете какво да правите. Ще знаете. Дали ще бъде страшно събитие? Не, само на онези, които са останали в старата енергия може да им се види страшно. Сигурно ще трябва да ги вземете под ръка, да ги успокоите и да ги преведете. Не е страшно събитие, скъпи мои... а събитие с голяма духовна значимост.

Всичко това съдържа толкова много любов! Мисълта, че сте дошли на това място, удивлява дори сърцето на Духа. Мисълта, че това послание може да се поднася на група хора, казвайки им: "Вие се променяте и напредвате и ви очаква изключително обещаващо и богато бъдеще", е нещо, които дори създанията от моя кръг смятаха за невъзможно. Тази планета на свободния избор ви позволи да поемете в която посока пожелаете и вие решихте да тръгнете нагоре.

Рейтинг:

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...