Назад до Крион: Човечеството, изчезващ вид

Крион: Човечеството, изчезващ вид

  1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
  2. Създадени равни
  3. Затъване в драмата
  4. Егото
  5. Числеността на хората
  6. Биологията
  7. Вибриране на по-високо ниво
  8. Въпроси за онова, което предстои
  9. С кого ще се срещнете
  10. Къде трябва да съм сега?
  11. Какво мога да направя?

Къде трябва да съм сега?

"Крион, къде трябва да съм сега?"

Някои от вас ще бъдат повикани на други места по тази огромна страна и тази огромна планета. Съветваме ви да търсите синхронността. Вие ще кажете: "На мен тук ми харесва. Не искам да се местя." А ние ви казваме, че уважаваме това чувства. Никой няма да бъде отведен другаде, ако неговата страст не го тегли натам. Обещаваме ви. Духът няма да ви изтръгне от едно място и да ви захвърли на друго, което не ви харесва. Някои от вас ще имат привилегията да отидат някъде временно, докато стигнете до точното място, затова никога недейте да смятате, че мястото, където сте в момента, е вашата крайна дестинация. В ход е непрекъснато променящ се голям план, който може да се осъществи успешно само когато вие казвате: "Кажи ми каквото искаш да знам." След това потърсете знаците. Някой може да дойде при вас и да ви разкаже за място, за което мислите от известно време, а после седмица по-късно друг човек да ви попита за същото. Не подминавайте това съвпадение, защото то показва как Духът използва синхронността. То е важно по следната причина. Вие сте необходими на определени места на тази планета. Всички просветлени ще искат да са на порталите, повярвайте ми, но това не е правилно, защото игнорира останалата част от Земята! Толкова много ще бъдат призовани и ще изпитат страстта да отидат на разни места, за да "поддържат енергията".

Аз например помолих моя партньор да остане там където живее, защото това място се нуждае от неговата енергия. Ние наистина събираме светлинни работници там и висшата наука на новата епоха, и лечителите, които да поддържат енергията на това място. То изобщо не е портал, а по-скоро място, което се нуждае от поддръжка на енергията от хората с висока вибрация. Това е вашата мисия към Земята.

И така, вие може да имате страстта и синхронността да бъдете привлечени или призовани на дадено място, и да кажете: "Мястото, на което ме призовахте, не е просветлено", а ние ви уверяваме, че там трябва да бъдете и ако отидете там, ще бъдете удостоени - удостоени с добра работа и добри взаимоотношения, и добри чувства. Добро настроение, здраве, лечение и мисия.

Това означава "да бъдеш на точното място". Да бъдеш на "блаженото място" на твоя договор. Бъдете готови за това, скъпи мои, защото работниците трябва да са готови да кажат: "Добре ще отида там и ще уважа процеса, който ме е привлякъл там."

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...