PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Човешката биология

Крион: Човешката биология

  1. Крион: Човешката биология
  2. Семената на звездите
  3. Хормонът на смъртта
  4. Изборът в детството
  5. Биологичното лечение
  6. Видове лечение
  7. Самолечението

Видове лечение

1. ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ

Тази група едва ли ще се изненада, че първата точка е ЕНЕРГИЙНОТО лечение. Това е онзи вид лечение, при който лечителят не докосва пациента. Енергиите се смесват по начин, който помага на човека на кушетката. Тук има толкова голям потенциал! Защото, ако човекът на кушетката вибрира на високо ниво и знае за тези неща, и е дал позволение да се излекува, лечителят, който провежда енергийната работа, ще постигне прекрасни чудеса. И този на кушетката ще се излекува благодарение на тази енергийна работа, при която никой не докосва другия! Помислете за това. Това е дарът на новата епоха - най-важният - номер Едно!

Това няма да се получи по същия начин при хората с ниска вибрация. Затова онези от вас, които се занимават с това енергийно лечение, виждат и документират факта, че то (енергийното лечение) не е за всеки. Защото онези на кушетката, които са просветлени и имат представа за позволението и избора, получават най-добър резултат. Онези, които не са и са с по-ниска вибрация, често си тръгват без изцеление. "Тогава какво можем да предложим на хората с по-ниска вибрация?", ще попитате вие. Това е следващата стъпка. Вие го наричате лечение с полагане на ръцете.

2. ЛЕЧЕНИЕ С ПОЛАГАНЕ НА РЪЦЕТЕ

То изисква лечителят да докосва обекта на лечение, когато пациентът е с по-ниска вибрация (от лечителя). Докосването осъществява връзката, вместо енергията да създаде връзката между двамата, които вибрират на еднакви нива. Така че "лечението с полагане на ръце" е прекрасен инструмент. То действа и може да премине през тресавището на вибрационната промяна, така че човекът с по-висока вибрация да успее да преведе другия с по-ниска вибрация през този процес. Този на кушетката може да изрази избора и позволението (устно) и концепцията ще бъде приета. Той може да се излекува и това се случва всеки ден. Вече сме ви го казвали: Толкова много просветлени хора се занимават с масаж и откриват, че лекуват хората! Това е "лечение с полагане на ръцете". Имаме предвид онзи, който дойде при моя партньор и каза: "Притеснявам се, че ще остана без работа, тъй като онези, които масажирам, оздравяват - и повече не се връщат!" Не стана така, защото масажистът стана лечител! Започнаха да го търсят други хора, които иначе не биха се обърнали към него. О, скъпи мои, тук има хора, които знаят точно за какво говоря. Лечението с полагане на ръце е могъщ лечебен инструмент.

3. ЛЕКАРСТВА-ЕСЕНЦИИ НА ЖИВОТА

Сега да поговорим за използваните от лечителя атрибути. Ще разгледаме веществата и материалите, използвани в лечението, като ще започнем с есенциите на живота. Говорим за тези вещества от години. Нали не смятате, че е било чиста случайност, а не синхронност, че някои от най-страшните болести в живота ви се изцеляват от есенциите на живота? Имаме предвид туберкулозата и полиомиелита. Виждате ли, нещата, които са били живи, съдържат жизнена сила! И ако вникнете в казаното, ще разберете, че жизнената сила е могъща и може да бъде прекрасен допълващ аспект на лечебните вещества. Жизнената сила на отпечатъка не се променя, ако формата остане непокътната. Онези от вас, които се занимават с билколечение, знаят какво имам предвид, защото това са есенции на живота.

Сега да разгледаме проблема от другата страна и да се вгледаме в традиционната наука. Вашите учени правят опити с модификации на гените в тялото, като използват специално произведени гени и ги инжектират в тялото, почти като жив войник с различни от вашите качества, за да се преборят с болестите от корен. Уважаваме този процес! Не го отхвърляйте само защото го е измислила "не просветлената" медицина. Духът зачита откритията на цялата планета - те могат да се случват навсякъде, където има НАМЕРЕНИЕ. Помислете за това. Есенция на живота - уважавайте вашата наука, защото вече сме ви казвали, че науката е духовна. Физиката е съзнание, а онези, които се занимават с най-малките частици материя и изучават квантовата физиката, знаят какво имам предвид. Те откриват, че реалността на онова, което наблюдават, може да се променя в унисон с мислите им! Знаете ли това?

Вижте новите лекарства-есенции на живота. Обърнете специално внимание на онези, които се добиват от най-старите енергии - сякаш с жизнена сила от друга епоха - получавани от времевите капсули на Земята. Скоро ще разберете за какво говоря.

4. МАГНЕТИЗМЪТ

Следващият елемент във веригата е магнитното лечение. Магнитното лечение се зачита. То е прекрасно. Третира магнитния човек. Третира магнетизма на ДНК и е ефективно. Използва се с все по-голямо въздействие, отколкото досега на планетата. Но ще ви попитам нещо. Казвали сме ви, че човешкото тяло се стреми към равновесие и понякога се нуждае от помощ отвън, за да го постигне. Запознайте се с магнетизма. Онези, които са запознати с магнитното лечение ще поставят магнита на точното биологично място. Чрез интуицията и светостта на даровете на новото знание те ще знаят къде да го сложат. Такъв е принципът. ВИЕ ще напишете книги за това, тъй като все още такива няма. Те ще бъдат получени от вашия Висш Аз и ще се използват от всички.

Но дали има смисъл магнитите да останат по тялото, след като идеалното равновесие бъде постигнато? Отговорът е НЕ. Външният магнетизъм, подобно на есенциите на живота, лечението с полагане на ръце и енергийната работа, е временен метод за балансиране на човека. Когато хората имат избора да се балансират, защо им трябва да носят магнит върху себе си? Защо да спят върху магнитен предмет? Тялото ще се балансира само и ще се излекува. Защо продължават да прилагат външната сила след излекуването? Все едно казват на тялото: "Не вярвам, че ще се балансираш; затова ще продължа да ти давам стимула - завинаги."

Искаме да ви кажем, скъпи мои, че тези лечебни методи крият реална биологична опасност, когато ги използвате непрекъснато и не зачитате естествените способности на биологията да се балансира. Някои хора използват магнитите уреди, тъй като те създават прекрасно усещане. Това е капан на тялото! Защото клетките се чувстват различно, когато ги стимулират. Гъделичкат ги и ги масажират и тяхната реакция се усеща като "специална". Това не означава непременно, че тялото е напълно балансирано. Много от опасните стимулиращи ума вещества постигат същия ефект и ви карат да се чувствате "чудесно". Просто вие "чувствате" нещо. Балансирайте тялото и отстранете стимула, когато приключите! Когато се наложи пак да го балансирате, извадете балансиращия уред. Не го използвайте непрекъснато, всеки ден. От магнитна гледна точка опасността е следната: Инструкцията ще се промени. Много неща могат да се изтрият! Това преминава границата на равновесието. Може да бъде опасно за здравето ви! Повярвайте ми!

5.  ХИМИЯ

Използването на химия и химикали е ниско-енергиен лечебен метод. Но и то се уважава от Духа, тъй като науката за химията във вашето тяло е валидна и помага на онези, които имат нужда от нея, макар да изглежда ниско-енергийна концепция. Това е просто защото все още не сте открили нищо друго във висшите ешелони на лечението, което да я замести. Или ако има такова лечение, пациентът може да не реагира на него поради собствената си по-ниска вибрация. Затова не смятайте, че тъй като химията спада към нисшия ешелон, тя не е за вас. Ако върши работа, скъпи мои, и ви поддържа живи на тази планета, това е достатъчно. Но когато можете, се опитвайте да преминете към други методи. Проблемът с химията е, че тяло е фино настроен организъм и когато поставите в него химия, за да предизвикате промяна, то естествено реагира, но вие не можете да посочите и да контролирате с точност тази реакция. Понякога химията има странични ефекти и дори дисбалансиращи свойства, които са просто част от особеностите на ниско-енергийно-то лечение.

6. ИНВАЗИВНА ХИРУРГИЯ

Сигурно ще се изненадате, че номер шест, най-нисшият, се нарича инвазивна хирургия. Скъпи мои, тя може да е най-нисшата, но пак казваме, че понастоящем тя представлява част от вашата най-добре развита наука. Някои хората опитват безуспешно всичко друго, накрая се обръщат към тази наука и намират изцеление. Тя може да бъде незаменима. Лечителите, които се занимават с енергийна работа биха се радвали да видят излекуваните, които вибрират заедно с вас - които разбират и дават избор и позволение на тялото си. Но има други, които никога няма да го направят. Затова вие се спускате по стълбицата и ги насочвате да открият лечението, което ще им помогне и понякога то се оказва номер шест, инвазивната хирургия. Ако това е единственото средство да запази живота им на планетата, приемете го за не по-малко свещено от енергийната работа! А после работете с тях при процеса на възстановяването и използвайте вашата прекрасна енергийна работа, за да ускорите оздравяването след операцията.

Така че всичко си има място. И е свято и благословено, защото действително е продукт на вашата наука. Разбирате ли механизма? Съюзът на най-висшата енергийна работа в новата епоха и скалпела е част от цялото, което ви молим да приемете. Трябва да проявявате търпимост към всичко. Сигурно ще се изненадате какво ще откриете. Сигурно ще се учудите, че медитацията и молитвата и другите видове "енергийна работа" достигат до ума на онзи, който държи скалпела в тази епоха. Нещата са по-дълбоки, отколкото изглеждат, и могат да се комбинират. Това е вашето ново предизвикателство.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Анонимен
Аз и всяка моя клетка живеем в Любовта и работим за изпълнението Волята на Бога тук и сега!Амин!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...