PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Американския народ показа смелост

Ченълинг от 21 Април 2013

На годишнината от завръщането ви на Земята ние от духовния свят ви пожелаваме един много специален ден със семейството. Вие сте благословени скъпи мои с вашите грижовни и поддържащи семейства. Аз съм щастлив да бъда част от всичко това. Това е моето духовно семейство.

Следим внимателно хаоса във вашия свят. Кабалът става безотговорен в своето отчаяние да запази контрола, който има. Понеже хората вече са все по-будни и запознати те не могат вече да бъдат мамени толкова лесно.

Американския народ показа смелост. Те показват доказателствата на това което са преживели и отказват да повярват на официалната версия за това, което се случи в Бостън. Това е голяма крачка напред в преследването на истината. Би трябвало да се запитате, каква е причината вашите вестници и телевизионни програми не ви казват истината. Защо властите все още настояват, че тяхната версия за събитията е истината? Как може отново да им се доверите за нещо.  Очевидно е, че те са средство за пропаганда, което трябва да ви държи под контрол.

Скоро идва времето когато хората ще изключат т.н. новинарски канали и ще престанат да им вярват. Така вие ще покажете на Кабала, че вече не сте кукли на конци и няма покорно да приемате като факт всичко, което ви се представя. Вие започвате да приемате отговорността за собствения си живот и отказвате да бъдете като овце и да се подчинявате на онези, които се опитват да превземат планетата Земя.

Когато се обедините заедно и намерите своя глас ще усетите, че свободата е най-важното нещо и без нея нищо друго няма значение. Вие ще разберете без съмнение, че сте на прав път и че това е причината да сте на Земята в този момент. Вие сте онези 99% в които е силата и вие трябва да се противопоставите на това превземане.  Не трябва да се отказвате от това което е ваше право и да го оствите в ръцете на узурпаторите, превръщайки се в роби. Те наистина вярват, че вие сте неспособни да видите светлината и истината.

Отне много време, докато се разкрие корумпираната система на религията. Страхът, чрез контролирането на ума винаги е бил най-силното оръжие на религиите. Ако направите едно самостоятелно изследване да проверите как са започнали различните религии, ще установите, че техните истории са изтъкани от лъжи. Когато бъдат премахнати религиите, тогава човечеството ще се обедини в едно цяло. Всичко което е било откраднато ще бъде върнато на хората и ще се споделя поравно между всички. Отворете сърцата си и ще разберете кой е правилния път. Когато се ръководите от любовта, това ще промени начина по който възприемате всичко. Фалшивата действителност ще бъде изложена на показ и ще бъде отхвърлена. Човечеството ще се събере отново в името на светлината и истината.  Много истини ще бъдат разкрити и вие ще разберете много неща за вашата планета и как човекът е бил създаден, за да я обитава.  Вие ще научите, че всичко от което имате нужда се намира в изобилие, свободно е и е достъпно за всички. Това е просто въпрос на образование. След като сте наясно с фактите и отстраните всичко, което е корумпирано  ще започнете един нов начин на живот на Земята, без стрес и трудности. Живота ви никога не е трябвало да бъде такъв, какъвто е днес.

Войните имат за цел да избиват населението и да създават богатство на онези, които ви контролират. Всички причини за тези безсмислени убийства ще бъдат премахнати, когато тези паразити напуснат планетата ви. Вие сте изправени пред едно ново и ярко бъдеще. От вас зависи да се съберете и да споделите вашите знания и опит, за да създадете един свят в който царува мира и любовта. Вие ще получите помощ от онези, които са в готовност и чакат подходящия момент да ви се представят. Повярвайте ми не сте сами в това голямо начинание. Дълбоко в душата си вие знаете, че можете да го направите. Вие сте избрани да бъдете на Земята по това време. Гледайте към бъдещето, а не към миналото. Миналото е свършено, но бъдещето е вашето ново начало. Човечеството е чакало дълго време за този момент. Насладете се на всеки един миг от него.

Време е да се подготвите за бъдещето. Обучавайте се и търсете реални факти, за да можете да взимате правилните решения.

Производството на храна е от огромно значение. Голяма част от почвата ви е била преднамерено замърсена. Винаги има различни начини за всичко. Въпроса е по кой път ще предпочетете да поемете. Ние сме тук, за да ви напътстваме.

Трябва да се разбира и значението на водата. Тя също е отровена. Ще отнеме известно време, докато това се оправи. Просто трябва да вярвате, че всичко ще бъде направено, помощта е наблизо.

Вие вече сте преживели толкова много изпитания. Вие сте били нападани по всякакъв възможен начин и въпреки това те не са успели да ви унищожат. Човекът е много силен вид, той е предопределен да оцелява. Всичко ще ви стане ясно, когато разкриете фактите.

Скъпата ми съпруга ще празнува 76-я си рожден ден днес. Тя трябва да се приготви да посрещне своите гости, затова трябва да приключваме за днес. Жена ми ме увери, че информацията за това което са направили ирландците ще бъде достъпна тук, за да можете да направите собствено проучване. Не забравяйте, че заедно ще успеем.

Вероника, скъпа моя, наслаждавай се на своя специален ден. Ние всички сме с теб в духовния свят.

Нашата любов е с вас. Винаги обожаващ Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Марсианец
ужас, какви хора има
Виж още отзиви
Коментирай
loading...