Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Всеки трябва да е нащрек

Навсякъде има толкова много объркване. То създава недоверие, така както нищо друго не би могло. Предупредих ви, че са задействани програми, които пречат на човешкия ум да мисли и манипулират съзнанието. Те са били атакувани чрез звукова технология, която съзнанието ви не е в състояние да улови. Вие сте по средата на най-голямата битка от самото начало. За съжаление, много от вас не разпознават този факт. Хората вярват, че живеят в истина, докато всъщност се намират напълно извън пистата. Нужно е само да се манипулира егото им и те стават като глина в ръцете на някой друг.

Превръщат се в лесна плячка. В последствие, за тези хора става трудно да повярват, че може и да бъркат. По този начин Тъмните сили печелят още една душа.

Всеки трябва да е нащрек. Откажете да бъдете подвеждани и следвайте сърцата си. Там ще откриете абсолютната истина - това е, което трябва да следвате, колкото и да ви струва да го направите. По всичко личи, че Тъмните сили ще загубят, затова не е изненадващо, че те ще използват всякакви средства от огромния си арсенал, за да се опитат да задържат контрола. Не биха били толкова отчаяни, ако не губеха битката. Така че, придържайте се към истината, независимо какво се опитва да ви отдалечи от нея. Аз те напътствам, скъпа моя, а край теб има някои неповлияни хора. Други могат да отпаднат извън пътя и това е техен избор – те изразяват свободната си воля.

Виждате доказателства, че светът се събужда. Достигат ви имейли от страни, за които не сте предполагали, че са будни. Светлината побеждава в битката, следвайки стратегията, за която споменах. Въпреки, че много от тях се опитват да ви държат далеч, ние ще успеем. Някои хора са омърсени, без да подозират, че са били използвани от Тъмните сили. С тях ще се справите с любов и грижа - съзнанието е крехко и може да пострада.
Много от лошите ще трябва да напуснат вашата планета. Няма къде да се скрият, когато светлината разкрие тяхната продажност. Ще им бъде невъзможно да оцелеят на Земята заради мощната енергия на Светлината. Човешката раса, както и планетата Земя  се измъчиха от толкова много разруха. Навсякъде, където имаше светлина, тъмните сили се опитваха да я унищожат. Потъпкани бяха всички свещени места.

Но аз ви казвам – светлината още е там. Тя просто е скрита. Може и ще бъде възстановена. За да се случи това, се използват много методи. Но само хората с чисто сърце могат да го постигнат. Именно те ще бъдат успешни. Всичко, ще се върне към светлината.

Бъдете предпазливи, когато говорите на дух и помолете за насоки. Защото има тъмни духове, представящи се за добри. Те подвеждат хората с фалшива информация. Никога не забравяйте, че има тъмнина и от двете страни на живота. Когато се явявам чрез медиум, винаги давам някакво доказателство, че този, който говори съм точно аз. Старателно проверете източниците си. Дължите го на себе си и на тези, които вие съветвате. Когато за първи път се явих като дух, имаше някои, които искаха пари за „Монти Кийн”, за да открие и предаде информация на техни роднини, които са станали духове. Никога не съм бил, нито пък ще стана част от такава жестока измама. Дори днес името ми се използва от тези, които искат да всяват заблуди сред хората.

Време е да се свържете с истината и да позволите на вътрешната си светлина да проникне в мрака, за да разобличи всичко. Надявам се, че много от представителите на Тъмните сили ще се върнат към светлата страна, където ще бъдат приветствани. Нека светлината на истината засияе ярко през очите ви. Цялото ви същество ще се превърне в светлина. Изпратете любов и светлина за онези страни, които са в конфликт и се борят да оцелеят след атаките на Тъмните сили. Всички битки, които се водят срещу невинните са скалъпени от онези, които искат единствено да унищожат планетата ви и да намалят броя на населението за собствените им интереси. Докоснете се до онези страни и откажете да бъдете използвани за иницииране на насилие. Наемниците са продали душите си, търсейки лична изгода. Смъртта на невинните лежи на раменете на тези безсърдечни хора. Това, което правите на другите, един ден може да ви се върне. Всеки човек винаги е отговорен за действията си.

Когато си от духовната страна на живота, виждаш Земята като едно цяло и си ужасен от семенцата на измама и недоверие, които се използват, за да атакуват „различните”. Понякога ви се казва да се боите от мюсюлманите, друг път от африканците или пък от китайците. И списъкът не свършва до тук. Всичко се манипулира от Тъмните сили, за да се предизвика страх и кръвопролитие.

Когато сте изпълнени с любов и светлина, не виждате като врагове ближните си, които са представители на светлата страна. Виждате ги като жертви на Тъмните сили, за които е толкова лесно да разпръсват семената на страх и недоверие – те са експерти в това. Тази тактика винаги досега е работила за тях. Не изпадайте в заблуда отново. Защото те контролират почти всичко на Земята, което виждате и чувате. Знаете много добре, че когато си поискат, те могат да предизвикат друг случай като Пърл Харбър, след което да хвърлят вината на някоя раса, която да бъде следващата жертва на атаките им.

Защо не можете да разберете, че сте манипулирани? Върнете си контрола на съзнанието и вижте истината такава, каквато всъщност е. Престанете да бъдете играчки в ръцете на Тъмните сили. Това е вашият житейски опит на Земята. Така че, поемете контрола и бъдете себе си, а не онези, които ви е внушено, че сте. Излезте от 3-измерното мислене, което ви е било наложено, за да ви държи в тъмнина. Възползвайте се от светлината и я споделете с всички край вас. Тя обгръща всяко човешко същество, независимо към коя раса или вероизповедание принадлежи. Не среща врагове, защото се основава на истината. Премахнете всичко в живота си, което се базира на страха и се насладете на освобождението, което това ви дава. Можете да го направите. Ще ви е нужно малко време и кураж, за да предприемете първите стъпки. Тогава ще разберете колко контролирани сте били.

Свободата очаква всички ви. Без повече страх и конфликти. Със сигурност това е призив към всички вас, независимо в коя точка на Земята се намирате. Върнете си планетата и се присъединете отново към своята вселена. Това е бъдещето ви. Трябва да го посрещнете с отворени обятия и отворени сърца.

Заедно можете да го направите. Така че, отнасяйте се към пропагандата с презрението, което заслужава. Събудете се за това. Освободете се.

Знам, скъпа моя, че на моменти е много трудно. Атаката боли, независимо дали е словесна или физическа. Светлината е тази, която е атакувана. Не е лично. Започнато е от Тъмните сили.

Винаги ще съм на ваша страна. Твой обожаващ Монти.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...