Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Трябва да гледате на себе си, като на армия на Светлината

Иска ми се да можете да видите какъв голям напредък сме постигнали, откакто започнахме проекта с Лей линиите. Усилията ни с обелиските и Лей линиите в Рим надхвърлиха всички очаквания. Тези събития ще се помнят след време в историята. Трябва всички заедно да продължим, тъй като тъмните сили се опитват да се противопоставят на действията ни. Те никога не са подозирали, че подобно нещо може да се случи, тъй като са се чувствали в безопасност в продължение на хиляди години. Вие, скъпи приятели, намерихте слабото им място и сега трябва да продължите да го обработвате. За много от вас последните преживявания са забележителни. За първи път в живота си сте наясно със собствените си сили.  Само си помислете какво можете да постигнете, ако 99% от вас медитират заедно. Тогава ще се осъществи едно невероятно почистване на Лей линиите.

Сега вие знаете, че можете да премахнете всичко, което е било корумпирано. Затова какво чакате още?  Сега е времето за действия и вие трябва да действате.

Трябва внимателно да разгледате всичката информация, която досега е била скрита от вас. Сега тя много по-лесно намира своя път към широката публика. Тя представя подробности за онези, които са превърнали планетата ви в затвор. Те са една жалка група, която в момента се чувства несигурна за собственото си бъдеще. Контролът започва да се изплъзва от ръцете им и в момента те се намират в много деликатна позиция.

Обединени заедно вие сте една велика сила на доброто. Вие ще създадете всички необходими промени за създаването на едно мощно и справедливо общество. Нищо не може да ви спре сега. Трябва да продължите работата си по Рим, тъй като могъщата сграда ще изисква много усилия, докато се разкрие напълно корупцията, за която се правят толкова много усилия да бъде прикрита. Всеки ден наяве излизат подробности около трафика на деца, който е бил държан в тайна през всичките тези години. Сега отговорните за това ще усетят как тези невинни деца са се чувствали, когато към тях не е била показана никаква милост. Тъмните сили се преструват, че всичко си продължава както обикновено, но аз мога да ви уверя, че те са много притеснени за собствената си съдба. Те вярват, че единственият им шанс за спасение е стартирането на Трета световна война, но както виждате това беше предотвратено. Те използват всеки трик в опит да постигнат това. Убиването на други хора е техния отговор на всичко, но контролът не е вече в техни ръце. Вие сте го поели и ясно заявявате, че искате да живеете в един мирен свят. Помислете само колко лесно постигнахте тази голяма промяна. Това е само началото. Вече нищо не е непосилно за вас. Непобедими сте.

За съжаление трябва да ви информирам, че Марк не желае повече да работи с нас. Той не се съгласи с плана за работа върху обелиските в Рим. Неговите изследвания се ограничават само до южната част на Англия и Ирландия и той иска да продължи да се занимава само с тази област. Марк е поискал всички негови работи да бъдат заличени от уеб сайта. Това натъжи много Вероника, тъй като тя е голям почитател на работата на Марк и се радваше сърдечно на приятелството си с него. Ние обаче не можем да ограничим работата си само до Южна Англия и Ирландия, когато страда целия свят.

Марк, двете страни на живота ти благодарим за приноса. Желаем ти всичко добро и сме тъжни, че трябва да се разделим толкова скоро, след началото на проекта.

Трябва да гледате на себе си, като на армия на Светлината. Вие ще се движите по целия свят, като използвате силата на ума и любовта в сърцата и душите си, за да донесете мир и надежда за всички страдащи по земята. Всеки и навсякъде ще може да се възползва от усилията, които сте положили по време на медитацията върху обелиските и Лей линиите. Това е една могъща задача, с която сте призовани да се справите. Един ден съвсем скоро ще се обърнете назад и ще видите колко лесно е било да промените всичко за доброто на човечеството. Корупцията никога няма да може да издигне отново своята грозна глава. Тези дни са към края си и всеки един  от вас ще може да вдигне ръка и да каже – „Аз направих всичко по силите си, за да помогна на тази промяна”.

Повдигнете съзнанието си и бъдете такива, каквито в действителност сте – чисти души, които носят промяната на Земята. Вашата цел е да спасите планетата и душите, които са попаднали в капана на тъмните сили.  Вие сте били научени винаги да се подчинявате на закона  и никога да не поставяте под въпрос това което се иска от вас. Бездействието ви им е дало сили да правят каквото си поискат за ваша сметка. Досега само стояхте и наблюдавахте безучастно унищожаването на човечеството. Време е да надигнете своя глас и да поемете отговорност за това, което се случва благодарение на вашето бездействие.

Трябва да поставяте всичко под съмнение – въздуха който дишате; храната, която има толкова много отрови добавени в нея; медикаментите, които са виновни за толкова много страдания и водата, толкова важна за оцеляването ви, която също е отровена.

Трябва да осъзнаете тези проблеми и да решите какви действия е необходимо да предприемете. Ние от духовния свят сме съставили много планове, но се нуждаем от вас за осъществяването им. Трябва да комуникирате един с друг. Работете заедно и ще получите необходимите резултати. Вече не сте жертви, тези дни безвъзвратно са отминали.

Вероника работи много усилено от ваше име. Тя не действа само по проекта за Лей линиите, но и по много други проекти, които се нуждаят от вниманието й. Много се очаква от нея – това е тежка работа. Въпреки това тя е решена да успее. Вероника се сблъсква с много проблеми, но е решена да завърши всичко до край. Моля ви изпратете на нея и всички, които се занимават с този проект любяща и изцелителна енергия. Проблемите й се създават, за да може ума й да се разсее от работата, която има да се върши. Затова тя се нуждае много от подкрепата на приятелите и семейството си.

Ние се обединяваме заедно – всички националности, всички вероизповедания. Работим заедно като един, за да се премахне всичко отрицателно от планетата Земя. Вече осъзнавате, че сте едно цяло и работите заедно за една и съща цел. Това е огромно постижение и всички вие трябва да бъдете поздравени. Ние в духовния свят се гордеем с вас. Заедно вие сте силни. Винаги помнете това и забравете различията помежду си, защото трябва да работите за оцеляването на цялото човечество.

Скъпа моя, ти имаше много тежък ден, но се занимаваш с мен, когато трябва да спиш (събота вечер), защото утре (неделя) денят ти отново ще бъде много натоварен. Големите решения трябва да бъдат обсъдени. Аз ще бъде до теб, за да те водя както винаги. Опитай се да си починеш сега. Почувствай любовта ми, която никога не те е оставяла.

Винаги ваш обожаващ, Монти

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...