PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Над 40 000 души се събраха за да приветстват Светлината

Скъпи мои имаме страхотна новина. Хората от Ирландия стават все по-солидарни и обединени. Над 40 000 души се събраха заедно, за да приветстват Светлината. Това е нещото което чакахме и за което се надявахме.  Това е само началото. Очаквайте енергията от това събитие, която ще просвети и окуражи и други да приветстват светлината на истината и да възвърнат обратно силата си.

Когато хората са обединени и солидарни те осъзнават значението на това да обменят опит и знания помежду си и разбират какво се прави, за да бъдат държани в тъмнина. Време е скъпи мои всички добри хора по света да се обединят и да разкрият плановете на Кабала и да му се противопоставят. Тъмните сили се нуждаят от вас, за да водят собствените си войни. Те се нуждаят от това да вярвате на лъжите им. Те имат нужда от това да приемате без възражения, това в което ви се казва да вярвате. Крайно време е да кажете НЕ! Когато се осъзнаете и кажете НЕ, те стават безпомощни. Без вашата подкрепа, която ги държи във властта те стават безпомощни. Вие сами сте отговорни за това, че им давате сила с която да властват над вас. Веднъж след като се събудите  вие ще видите това много ясно и повече никога няма да бъдете в ролята на овце. Това е най-вълнуващият момент от вашия живот. Това е причината, поради която сте на Земята в този момент. Обединени вие можете да създадете подходящите условия за цялото човечество да живее в мир, хармония и изобилие. Вие трябва да се научите да уважавате живота и ще бъдете ръководени как да създавате това изобилие.

Вече много от вас знаят, че Кабалът отчаяно се опитва да изгради своя собствена версия на историята. Но хората вече не приемат това. След като видите истината вие вече не можете да затворите очите си за нея. Когато осъзнаете натиска на който са били подложени предците ви, за да приемат една подменена история, вие ще разберете, че за да защитят децата си те са били принудени да приемат версията на Ватикана за историята.

Всичко ще се изясни. Доказателствата са на лице и са навсякъде по света, но до сега вие бяхте слепи за тях. Защо мислите, че Кабала толкова отчаяно се опитва да започне Трета световна война. Те си мислят, че ще бъдете толкова притеснени за оцеляването си, че ще забравите да се събудите и след това отново ще могат да възобновят пълния контрол над вас. Те не се интересуват колко хора ще загинат в отчаяните им опити да се задържат на власт.

Трябва да вземете много важни решения. Ще продължите ли да следвате фалшивата система или ще се обедините и ще кажете НЕ! Трябва да защитите собствения си свят и да изберете да живеете в мир. Когато 99% от хората вземат това решение Кабалът няма да има друг избор, освен да напусне вашата планета, тъй като той не може да съществува в Светлината. За да задържат своята власт те имат нужда от страх, адреналин и насилствена смърт. Войната осигурява всичко това. Те създават войните, за да могат да контролират и да живеят на планетата Земя.

Те не принадлежат на Земята. Те се радват на облагите, които получават от вас, като им слугувате и няма да се откажат от тях. Сега е момента  да се насладите на плодовете на вашата планета и да се запознаете с жителите на други планети, които с нетърпение очакват да ви приветстват. Има много неща които те искат да споделят с вас, когато излезете от тъмнината и влезете в Светлината. Когато се обърнете към духовния свят ще видите съвсем ясно как Кабала ви държи в мрак и невежество, винаги подчинени и под контрол. Всичко това те постигат благодарение на контрола над ума ви.

Хората, които прозират този заговор бързо биват компроментирани, когато започнат да споделят своите разбирания с други хора. Кабала дори компроментира и своите собствени хора, когато те пристъпят определена линия. Те не показват милост в решимостта си да държат контрола и да подчиняват планетата и хората за собствените си цели. Ние работим с много от вас, за да гарантираме, че това няма да се случи.

Имаме нужда от вашето сътрудничество. Трябва да обединим усилията си и няма начин да се провалим. От известно време ние планираме спасяването на Земята от силите на злото. Събуждането на човечеството е много трудна задача. Най-сетне можем да видим плодовете на нашите усилия. Има толкова много Светлина на Земята в този момент и тя се разпространява във всички посоки. Сега не е времето да бъдем самонадеяни и тъмните сили трябва да бъдат премахнати завинаги. Някои от тях правят опити да приемат Светлината. Ако успеят те ще бъдат добре дошли, ние няма да затворим вратите за онези, които се покаят.

Имате работа за вършене скъпи мои. Вие знаете дълбоко в душата си, какво се очаква от вас. Правилните хора ще бъдат до вас. Тези планове са били направени преди векове и сега трябва да бъдат изпълнени. Всичко ще си дойде на мястото. Няма нужда да се притеснявате. Ще бъдете подкрепени от двете страни на живота.

Помагайте си един на друг, за да се движите напред към светлината. Направете каквото е необходимо  и отворете домовете и за провеждане на събрания и споделяне на информация. Никога не се страхувайте да споделяте истината, тъй като това ще помогне и на други да я видят и да я приемат. Много хора се нуждаят от вашата подкрепа и насърчаване.

Отнасяйте се с разбиране към онези военни, които погрешно смятат, че се борят за страната си. Те не осъзнават, че са просто пушечно месо и осигуряват нуждите на Кабала от страх и кръвопролития. Сега ви се показват множество лъжи, които трябва да послужат като предтекст за Кабала да нахлуе в още една страна. Но тези техни опити са вече толкова очевидни, че е много трудно някой да се хване на плоските им лъжи. Това са човешки същества, които те искат да убиват. Кой ще ви помага и ще ви подкрепя, когато машината за убиване стигне до вашата врата? Това е само въпрос на време, тъй като всичко е част от плана.

Няма справедливост във вашия свят. Всичко е контролирано в полза на Кабала. Те системно разрушават всички права, които имате и вие разрешавате това да се случва. Вашето мълчание и дава основание да правят каквото искат и те се възползват от това.

Не искам да ви обиждам по някакъв начин, но ви казвам самата истина. Трябва да видите и да разберете това. Вие сте 99% и трябва да се обедините за благото на човечеството. Събудете се. Предприемете някакви действия и влезте в света на Светлината.

Споделя вашата наслада свързана с танца, който сте гледали на внучката ми Киара. Светлината просто се излъчва от нея. Тя осветява сцената и носи радост на всички, които я гледат.  Тя извървя дълъг път, откакто я посрещнахме в света преди единадесет години.

Вероника мила моя, нали знаеш, че никога няма да ви разочаровам. Работили се заедно в много животи. Нека любовта, която продължаваме да споделяме ни води през трудностите които срещаме по време на нашето пътуване. Любовта трябва да бъде движещата сила.

Винаги обожаващ Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Галя Петкова
Благодаря за важната информация! Хората, които търсят и намират истината се увеличават. Нека тази комуникация не бъде само в интернет пространството. Нищо не може да замени директния контакт.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...