PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Направете крачка напред към светлината

Свидетели сте на последните отчаяни опити матрицата да се задържи цяла. Много от вас се пробудиха за силата на собственото си съзнание. Отказвате да мълчите. Искате да споделите откритията си с другите. Вие сте доказателството, че всеки е готов да се учи. Те вече нямат готовност да бъдат заключени в служене на Тъмните сили. Най-накрая някои последователи се събуждат и задават въпроси какво им е поръчано да направят. Осъзнават, че са заменими и не са от значение; че един ден те също ще бъдат унищожени от тези, на които служат.
Ще ви съдействаме само, когато поискате помощта ни. Ние сме готови и на ваше разположение, както и приятелите ви от други планети, които ще ви окажат практическа помощ. Нужно е да ни повикате, тъй като не можем да се намесваме, преди да сте потърсили съдействието ни. Много от нас ще дойдат като временно явление. Това съм го обещал, скъпа моя. Бъдете готови за изненади.
Ще освободим съзнанието ви от ограниченията, които са ви били наложени от Злите сили, които превзеха планетата ви преди толкова много години. Сега е време да се превърнете в онези прекрасни човешки същества, които сте били, преди да ви превземат. Това завземане на властта включва избиването на толкова много хора. Дори и днес виждате, че същото унищожение продължава в много части по света. Извиненията за това отслабват все повече, когато Тъмните сили обявят причините за нахлуването в друга държава, „за да предпазят хората". Последното нещо на света, което искат да правят, е да защитават тези бедни невинни хора. Това е техният начин да намалят броя на населението в световен мащаб. И един ден същите тези хора ще поискат да унищожат по-слабите сред вас. Не сте ли мислили за този сценарий? Време е да го направите.
Многото Апокалипсиси, идващи от Ватикана, скоро ще се превърнат в потоп. След това ще бъдат разобличени и изложени като главата на Дявола. Мнозина от тях вече не могат да си затварят очите за това, което са направили в миналото и продължават да правят, също и какви са реалните им цели. Тази къща от карти започва да пада. Тя е скрила толкова много от човечеството. Контролира съзнанието от люлка до гроб и страхът, чрез който управлява, е унищожавал живота на милиони хора по Земята в продължение на години. За много от вас е трудно да приемете, че всичко се основава на лъжи и измама. Скоро ще получите неопровержимо доказателство. Тъмните сили и последователите им са отговорни за всичко лошо в света. Но тяхното царуване е почти към края си. Няма да се леят сълзи за премахването на тази ужасна силова структура, въпреки че за съжаление много от вас все още са заключени в нея чрез страха, който са ви внушили.
Махнете оковите и направете крачка напред към светлината. Изхвърлете страха и бъдете тези, които наистина сте. Отворете сърцата си за любовта и аз ви обещавам, че животът ви ще се отвори за всички възможности. Вашето голямо приключение е едва в началото си. Наслаждавайте се! Цялото познание, което бе умишлено скривано от вас, ще бъде достъпно за всеки, тъй като отново всички ще станат равни. Планетата Земя е единственото място в цялата Вселена, където някои твърдят, че са по-добри от други. Скоро ще видите всъщност колко глупаво и нелепо е да се твърди това. Как може някой да вярва, че Създателят някога ще направи подобно нещо? Всички ще бъдат разкрити и вие ще видите доказателствата. Всичко ще се изясни. Природата ще надделее над технологиите, които я потъпкваха, причинявайки толкова страх и разруха.
Великите умове са готови да станат ваши съветници. Те ще ви напътстват на всяка крачка по пътя към възстановяването на планетата Земя. Те са се явили пред Вероника. Искаха тя да знае, че ще действат на ваша страна толкова дълго, колкото е необходимо за да се възстанови планетата ви. Не мислете, че ще се справите с това сами. Погледнете на него като на нещо, за което ще положите съвместни усилия.
Тъмните сили се страхуват от вас, защото повечето хора вече се пробудиха. Изпратете им любов и светлина. Това ще изложи на показ превземането на властта и ще унищожи цялата им структура. Любовта е най-силното оръжие и не струва нищо. Отвърнете на омразата и презрението с любов и усмивка, с отворено сърце и ще достигнете до най-смелите си мечти. Те не разбират любовта: не са способни на това и не могат да се справят с нея. А от друга страна при вас тя е в изобилие. След като осъзнаете как любовта променя всичко, тогава нищо няма да може да ви спре.
Вие сте на прага на нещо толкова голямо, че бъдещите поколения ще се чудят как сте победили Тъмните сили и сте възстановили светлината, също и как човечеството се обедини отново, живеейки в мир и хармония. Някои може да мислят, че е много това, което се иска от вас. Всичко, което казвам е да мислите за отплатата: без повече убийства и корупция. Разбира се, за това си струва едно неудобство или две. От никой не се изисква да прави нещо повече от това, на което е способен. А всички вие можете много повече, отколкото си мислите. Можете да го направите и ще го направите.
Много от вас са се върнали на Земята, за да донесат тази голяма промяна. Имайте предвид също, че има и такива хора, използвани от Тъмните сили, за да проникнат и унищожат работата ви. Те причиняват разрив където и когато е възможно. Особено върху по-уязвимите. Обещават много, но нищо не дават. Те са за съжаление. Вие сте на Земята за кратко. Има хора, които твърдят, че са на страната на Светлината и когато действително се сблъскат с привърженици на Доброто, започват да обвиняват другите, защото не могат да функционират в чиста светлина. Ще се чувстват разкрити и в неудобна позиция, при което веднага ще започнат да внушават на най-слабите, че именно те са виновни.
Останете будни, осъзнати и нащрек, колкото и да се опитват да ви попречат да го направите. Освободете съзнанието си от пропагандата по медиите. Всички те функционират, за да ви държат на тъмно и под контрол. Продължавайте да се подкрепяте едни други и споделяйте информация. Приветствайте светлината в живота си.
Скъпа моя, наскоро трябваше да се справиш с положението и с някои хора, които се опитват да предизвикат стрес и смущение. Не го вземай за чиста монета, както те всъщност искат да направиш. Това ще е загуба на ценна енергия.
Ние сме с вас. Нищо не може да спре Светлината.

Винаги твой обожаващ Монти

 

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...