PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Лъжите стават очевидни

Ченълинг от 8 Септември 2013

Енергията на тези, които са се събудили сега променя света ви. Тя се увеличава всеки ден, защото повечето от вас виждат светлината на истината и осъзнават, че всичко, което досега са приемали за вярно, всъщност е ЛЪЖА.

След като веднъж сте се събудили, лъжите стават очевидни и онези, които ги разгласяват проявяват истинската си същност на марионетки. Имайте предвид, че тези „кукли” скоро ще направят опит да ви убедят, че се грижат за доброто на човечеството. Но новите ще пристигнат със старите опаковки: страх, война и контрол, само представени с друго име.

Хората никога повече не бива да се подават на това. Вгледайте се в тях, докато ви лъжат. Няма нужда да крещите или да повишавате тон. Вместо това учтиво покажете, че не им вярвате и не приемате това, което казват. Това е големия ви шанс веднъж завинаги да се отървете от контрола на Тъмните сили и цялото това сатанинско унищожение, което идва от тях. Можете да го постигнете, без да се стига до кръвопролития или страдание от какъвто и да е било род. Когато хората се обединят и откажат да бъдат част от контрола на Тъмните сили, последните ще се разпаднат и ще престанат да съществуват.

Те се страхуват от пробуждането ви. Ще се опитат да преместят планини, само и само да ви държат в заблуда и под контрол. Само трябва да погледате телевизия, новини или материали от медиите по целия свят, за да видите колко отчаяно се опитват да запазят властта си непокътната.

За да видите истината, ви помагат източници, които все не долавяте напълно, но Тъмните сили ги усещат и упорито се борят да предотвратят изобличаването на цялата истина. Когато всичко се разкрие за периода на затъмнение, в който сте живели досега и който ще приключи, ще бъдете ужасени да научите до къде са стигнали те в опитите си да контролират целия свят. Те променят вашето ДНК, но в момента това е в процес на възстановяване. Ваксините и наркотиците са били използвани, за да попречат на естественото възстановяване, но сега вие сте наясно с тази измама. Със същата цел са били използвани и различни химически вещества.

Колко интересно, че винаги има пари в изобилие за войни и контрол на човечеството. Те унищожиха системно всичко: въздуха, водата, храната; всичко, необходимо на човек, за да оцелее. Някои все още държат тези хора на висока почит. Дали защото са слепи за злото или се примиряват от страх?
Някои наистина са уплашени да застанат лице в лице с истината, но тя няма да се промени. Трябва да бъде призната и да се справите възможно най-скоро. За да се спрат убийствата, е нужно да се изправите пред истината, която става все по-очевидна. Ваше задължение е да защитите близките си хора. Това е важно на фона на всичко, което се случва. Помнете, че Тъмните сили, които контролират „марионетките” се нуждаят от вашия страх и страдание, за да оцелеят самите те. Когато спрете масовите избивания и откажете да бъдете част от тяхната програма на завземане на властта, с тях е свършено, защото не могат без вас. По никакъв начин не подкрепяйте войната, било то да участвате в нея или да произвеждате материали за военни атаки.

Помислете за момент какъв би бил животът, ако се изпълни със съзнание и ДНК-то се възстанови, а вие осъзнаете кои точно сте и на какво сте способни. Тогава и само тогава ще разберете напълно до колко Тъмните сили са се опитвали да контролират вас и планетата ви. Ще се възстановите бързо и заедно ще преминете през просветлението. Човечеството ще се обедини и няма да има расови или религиозни ограничения. Граничният контрол ще остане в тъмното минало. Принципът „Разделяй и владей” никога повече няма да бъде използван. Ще престанат да съществуват и правителствата, които създадоха грешни представи за защитата на страните по света, докато всъщност ги ограбваха с цел печалба и контрол.
Всичко се основава на машината за война, която винаги е готова за действие, за да запази енергията на убийствата и страха, удовлетворяващи Тъмните сили. Те процъфтяват чрез страданията и ужаса, който преживяват невинните. Искате ли това да продължи?
Готови ли сте да кажете „Стига толкова! Отказвам да подкрепя вашия корумпиран режим”?

Всеки ден ставате свидетели на продължаващата битка за съзнанието и душите на хората. Някои са объркани на кого да вярват. Призовавам ги да се вгледат в очите на „марионетките” – те няма да ви отвърнат със същото, защото погледът им е изпълнен с лъжи. Знаят, че скоро ще бъдат изхвърлени и повече няма да имат възможност да ви убеждават да им повярвате. Те също се борят за съществуването си с Тъмните сили.
Тези, които са на Земята със своите мисии са безмилостно атакувани. Правят се сериозни опити с цел попречване на осъществяването на тези мисии.  За целта широко се използва влиянието на парите и контрола на съзнанието. Атаките са замаскирани по различен начин, но целта е една и съща.
Сега хората се обединяват, за да действат заедно срещу Тъмните сили, които причиняват единствено унищожение и беди. Представителите на Злото се страхуват, че правилните хора се обединяват. Защо тези хора не осъзнават, че са използвани, за да задържат тъмните сили на мястото им?

Ти, скъпа моя, виждаш това отново и отново, и го разпознаваш, щом го забележиш. Нуждаеш се от силата на своите вярвания и убеждения, които да работят в тази посока. Успехът на Тъмните сили се дължи на това, че хората сами им позволяват да съществуват.  

Призовавам ви да бъдете информирани за тяхната тактика и да не ставате нейни жертви. Не допускайте да се отклонявате от светлината. Заедно сте силни, затова Злите сили се опитват да предизвикат разделение между вас. Важно е да не го забравяте никога.
Гледайте на себе си като на Армия на Светлината, всички заедно, изпълнени с любов в сърцата за доброто на човечеството и възстановяването на планетата. Можете и ще го направите!

Любов и светлина за всички вас, навсякъде от света на духовното. Ние сме с вас във всяка стъпка по пътя. Тази връзка на любов е насочена напред, където успешно ще действате заедно.

Твой обожаващ Монти

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...