Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Медитирайте, за да освободите енергията на Лей линиите

Вече минаха 10 години, откакто се пренесох в духовния свят. През всичкото това време съм говорил много пъти за огромната важност на Лей линиите. Трябваше обаче да се изчака подходящият момент, преди да се премине към конкретни действия. Много неща трябва да бъдат направени, но това което се случва до момента по цялата Земя е прекрасно. Сега моля вас всички вие добри хора да отделите малко време и да изгледате и проучите филма от изгрева над хълма Гластънбъри, заснет на 2-ри Февруари 2014. Някои от най-важните Лей линии на Земята преминават през този хълм. Трябва да направите всичко по силите си, за да освободите тази енергия възможно най-скоро.

Трябва възможно повече хора да изгледат този филм. Използвайте вашият ум и вашата енергия, за да освободите тази енергия. До момента вие все още не сте наясно колко мощен е вашият ум. Обединени заедно вие можете да освободите тази енергия да потече отново в полза за човечеството. По този начин вие ще спасите човечеството и планетата. Събирането ви на групи ще направи ефекта още по-мощен. Всеки човек на Земята може да помогне за това начинание, дори от собствения си дом. Това е възможност да отстоявате силата си и да престанете да бъдете жертви.

Има карта, която показва важността на Лей линиите на хълма Гластънбъри. Точно затова Вероника реши да отиде там на 2-ри Февруари. Следващите няколко месеца са от много голямо значение. Бъдещето на човечеството е в опасност. Това е огромна отговорност за всички вас. Накарайте съзнанието ви да приеме, че ще успеете и това ще се превърне в действителност. Вие имате много какво да спечелите и нищо за губене, освен контрола на който сте подложени в продължение на поколения. Ние ви направлявахме към този момент. Сега разполагате с достатъчно информация, за да постигнете желаните резултати.

Когато енергията се освободи, животът ви ще се промени напълно. Капацитета на мозъка ви ще се увеличи и цялото ви същество ще възстанови пълния си капацитет. Вие сте много повече отколкото си мислите. Ние работим с вас за успешното провеждане на този преход. Няма време за губене, тъй като тъмните сили събират всичките си сили. Това е първият път в който хора от толкова много страни са поели отговорност да отстояват своето божествено право да живеят на планетата Земя, освободени от своите поробители. Тъмните сили искат да унищожат всичко от което хората се нуждаят, за да оцелеят. Вие не можете просто да стоите и да позволите това да се случи. Най-хубавото нещо при освобождаването на енергията от Лей линиите е, че нямате нужда от никакви оръжия, а само от силата на ума си.

Медитирайте върху тези мисли, като прекарвате толкова време, колкото е необходимо. Ще почувствате резултатите и ще видите промените, които тази енергия ще ви донесе. Помислете върху това, защото можете да помогнете много на планетата от уюта на собствения си дом. Аз ви давам инструментите и ви насочвам по пътя на едно мирно бъдеще. Не се тревожете за парите. Не след дълго ще откриете всичкото злато, което е било скрито от вас.

Аз избрах да отида в духовния свят, за да мога да работя с Вероника. Тя се върна на Земята, за да свърши тази работа и това не е единствения проект по който тя работи. Тя е много болна, след посещението си в Гластънбъри и се притеснява, че не е била в състояние да отговори на всичките ви имейли. Моля, опитайте се да и влезете в положение. Ние виждаме всички вас, като част от нашето голямо семейство. Всеки един човек е важен за създаването на по-добър живот за всички. Вие сте избрали да поемете тази задача още преди да се завърнете на Земята и това е причината на резонирате с нея. Вие започвате да осъзнавате вътрешните си сили и сте готови да ги използвате в битката за човечеството. Ние от духовния свят се опитваме да осветим пътя за вас. Сега вие трябва да поемете контрола. Ние разбира се ще бъдем до вас по време на всяка една стъпка, която правите. Вие никога не сте сами. Започнете да медитирате върху филма, веднага след като прочетете моите думи. Отделете толкова време, колкото можете. Можете да използвате и друго видео или снимки на хълма, по време на медитацията. Това зависи изцяло от вас.

Марк е подготвил доклад за вас. Трябва да повярвате, че енергията трябва да бъде освободена от хълма, колкото е възможно по-скоро. Това е достатъчно за днес, тъй като това е най-важното послание към днешна дата.

Здравето на Вероника трябва да се подобри доста, затова ви моля да и изпратите лечебна енергия. Не забравяйте, че заедно ще успеем. Оставям завинаги ваш, Монти.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

не се отваря
Анонимен
Не може да се отвори
В.
отваря се опитай пак Николова
Николова
За съжаление видеото не е налично.
https://www.youtube.com/watch?v=-oojSMRDHrQ
Виж още отзиви
Коментирай
loading...